P HARFİ

-P harfi, İbrani alfabesinde "ağız"anlamına gelen Phé'ye karşılık gelir. P, yazma veya konuşma yoluyla ifade edilen düşüncenin gücüdür. Tıpkı bir kral gibi, çünkü kral herzaman güçlüdür. Kararları kesin ve sözleri kanundur. Kabalist öğretide konuşma nasıl kullanıldığına bağlı olarak yıkıcı ve yapıcı olabilen manevi bir güç olarak kabul edilir.

-Bedenimiz, düşüncelerimizi tam anlamıyla sindirir. Biz konuştuğumuzda bedenimiz söylediğimiz şeye tepki verir. Olumsuz konuşmalara olumsuz, olumlu konuşmalara olumlu karşılık verir. Konforlu ve refah yaşadığımızı hissedebilmek, sadece yediğimiz içtiğimiz şeylere bağlı değil, aynı zamanda neyi nasıl düşündüğümüzle bağlantılıdır.

İbranice Kaf Harfi

Epifiz bezi beynin iki yarım küresi arasında bulunur. Hipofiz bezinin çalışmasını düzenleyen hipotalamus, beynin ta­ban kısmında yer alır.

-Phé'nin şekli,fiziksel bedenimizdeki ilahi kıvılcımı temsil eden, içinde Yod bulunan İbranice Kaf harfinden yapılmıştır. Ruhsal manada P harfi Epifiz bezini ve Hipofiz bezini sembolize eder. Epifiz ve Hipofiz bezi birlikte ruhsal yetimizi içerden harekete .geçirerek, bizi sezginin gücüyle ödüllendirir ve içsel olarak sezgisel olarak bilme durumuna yükseltir. P harfini ters çevirdiğinizde küçük b harfine benzer.

-İlk adınızın ilk harfi P ile başlıyorsa, felsefi, ruhsal ve sabırlı bir kişiliğe sahipsiniz. Numerolojik olarak P'nin sayısal değeri 7 RAKAMIna denk gelir. P harfi ile başlayan felesefi, psikolojik ve inançlarla ilgili pek çok kelime vardır. Örneğin; Peygamber, Papa....

-P harfi koca kafalı bir insan görüntüsünü andırır. Buda, dualitenizin entelektüel ve meraklı olduğu anlamına gelir. Dünyanın derin gizemlerini keşfetmeyi seviyorsunuz. Adında P harfi bulunan kişiler, sabrı ve azmi sayesinde yaptığı işte mükemmelliğe ulaşmayı planlayan sessiz ve derin bir kişiliktir.

-P harfi kişilerinin olumsuz tarafları, ulaşılmaz ve aşırı eleştirel olmaları ve ifade eksikliği içinde yaşadıkları zorluklardır. Gizliliğe ve özeline aşırı özen gösteren bu kişiler, birisi kendilerini izlediğinde kırılır.

-P harfi kişileri mesafeli ve odaklanma sorunları yüzünden kendilerini sürekli depresif hissedebilirler. Üstelik olumlu ve olumsuz özelliklerinin farkında olamadıklarından huysuz olabilirler.

İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z

Yorumlar