8 RAKAMI

8'in nadiren konuşulan başka bir yönü var. Evet, 8 patronların, maddi dünyadaki gücün sayısıdır, ama aynı zamanda gücün kendisini ayakta tutamayacağı doğru bilginin sayısıdır. Aslında, doğru bilgide yeterli değildir. Ayrıca, bu bilgilerin DOĞRU ANLAŞILMASI da gerekir, aksi takdirde sizin için bir işe yaramaz.

-8 bir yandan son derece iş kolik diğer yandan manevi değerlere çok düşkündür. 8 çok pratik, zeki ve büyük bir servet biriktirme yeteneğine sahiptir. 8 para kazanmakta çok başarılıdır. 8 paranın kendisiyle değil neler yapabileceğiyle ilgilenir. 8 karşısına çıkan şansları sık sık değerlendiren bir risk alıcıdır. Fakat başarısızlıkla karşılaştığında umutsuzluğa kapılmaz tam tersine daha mücadeleci olur, defalarca dener ve bir dahaki sefere daha iyisini yapmak için kendi kendini motive eder. 8 hedefe odaklı, hırslı, organize, disiplinli ve sağlam bir karaktere sahiptir. 8 yetenekli ve başkalarıyla ilişkilerinde büyük bir liderdir.

-8 kendine güvenen, güçlü ve her şeyi yapabilecek bir tutum içinde kendinden emindir. Başkalarına karşı çok cömert, dürüst ve bağışlayıcı olabilir. Aynı zamanda ileri yaklaşımda ve oldukça sevgi doludur. Bununla birlikte 8 in karanlık bir tarafı vardır; çabuk sinirlenip öfkelenir, hoşnutsuz bir ruh haline sahiptir ve kolay cesareti kırılır.

-8 Rakamı Yaşam Yolu etkisindeki kişiler, doğal Liderlik ve servet biriktirme kapasitesiyle ödüllendirilmişlerdir. Hayatın her alanında, özellikle iş ve finans konularında büyük bir yönetme yeteneğine sahiptirler. Maddi dünyayı çok iyi algılarlar. Hemen hemen her kuruluşu çalıştıran şeyin ne olduğunu sezgisel olarak bilirler.

-İnsanları aradıklarında kendilerine katılmaları için ilham verme yeteneğine sahiptirler. 8'lerin gördüklerini diğerleri göremezler, bu yüzden çevresindekilerin sürekli onların rehberliğine, ilhamına, cesaretlendirmelerine ihtiyaçları vardır. Onları harekete geçirerek, vizyonunlarının çizgisine yönlendirmede çok başarılıdırlar. Finansal başarıya diğer başarılardan daha yatkındırlar, ancak çaba gerekir.

-8 RAKAMI KİŞİLERİ YAŞAM YOLUNDA mücadelesinde, hayata meydan okuma sebeplerinin insanlığın yararına olduğu konusunda yüksek farkındalık içinde olmaları gerekir. Paranın gerçek değerini anlamayan 8 kişileri aç gözlülüklerinin sonucunda hepsini kaybetme riski taşırlar ve sonuçlarına katlanmak zorundadırlar. Gerçekten hayatta kalabilmeyi başarmak için başarısızlıklardan ve yenilgilerden sıyrılma esnekliğini öğrenmelidir.

-8 kişilerinin Yaşam Yolunda finansal başarısızlıklar ve iflaslarla geri dönüşler yaşadığı çok görülmüştür. Fakat birden fazla servet kazanma ve bir çok başarılı işletme inşa etme yeteneğine ve katıksız cesrete sahiptirler.

-Evlilikteki başarısızlıkları kendilerine diğer insanlardan daha pahalıya mal olur.

-Yaşamlarının getirdiği zorluklara rağmen, maddi zenginliğin getirdiği güçten ve konfordan memnundurlar. İşletme, finans, emlak, hukuk, tarih, arkeoloji ve fizik bilimi, yayıncılık ve büyük kurumların yönetimi 8 kişilerine en uygun meslek alanlarıdır. Politika, sosyal hizmet ve öğretim yeteneklerinin parlayacağı diğer mesleklerdir. iş dünyasında başarılı olmanın hayalini kuruyorsunuz ve kendinizi büyük sorumluluk ve baskıyla başa çıkabilen yetkili biri olarak temsil edilirsiniz.

-Çok iyi karakter analizi yapar, bu da doğru insanları kendisine çekme kararlılığında yardımcı olur. Bir çok 8 kişileri büyük ailelere sahiptirler ve bazan insanları kendilerine bağımlı tutma eğilimindedirler.

-Neşeli olmalarına rağmen, sevgi ve şefkatlerini belli etmekte zorlanır, karşısındakilere geçiremezler. lükse ve konfora düşkünlükleri çok güçlüdür, bu nedenle servetlerine bağlanmaktan kaçınmalıdırlar.

-İnatçı, hoşgörüsüz, küstah ve sabırsız olmak gibi olumsuz özeliklere sahip olabilirler. Bu özellikler, zorba bir ebeveyn veya baskıcı dini ve entelektüel doğmalarla yüklenen bir aile içinde acı çektikten sonra bu özelliklere dönüşerek katılaşırlar.

-8 kişleri genellikle sağlam yapılı bir vucuda sahip olurlar ve bu onların hem ruhsal hemde bedensel olarak dayanıklılıklarını gösterir.


İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z

Yorumlar