M HARFI

-M harfi, İbrani alfabesinde elementi su olan 13. harf olan Mem ile ilişkilidir. Su, Anne'yi temsil eden her şeyin temelidir.
"Biz her şeyi sudan yaptık. O halde inanmayacaklar mı?” (Kur'an 21:30)
Böylece M harfinin manevi anlamı, dişil doğası ve dünyanın anneliği ile ilgilidir. Bu yüzden çoğu dilde Mother kelimesi M ile başlar. "Me (Vietnamca), Mere (Fransızca), Ma (Çince, Japonca), Madre (İspanyolca) ve Mor (İsveççe)"

-Mısır Mitolojisinde M harfini, tohumlarını dünyaya yayan Tanrıça Isis olarak görüyorlardı. İncil'de Yaratılış Kitabı, kelimenin tam anlamıyla "Isis'in genleri" kitabı anlamına gelir. Küçük m harfi kadını ve aynı zamanda doğayı ifade eder.

-M harfi aynı zamanda “Ölüm” olan 13. Tarot kartının sembolüdür. Ölüm, ölmek demek değildir. Daha doğrusu değiştirmek demektir. Alt bilinçten üst bilince dönüştüğünüzde ölürsünüz ve yeni bir farkındalığa doğarsınız. Spritüel anlamda, aydınlanmaya ulaşmak için egonuzun ölmesi gerekir.

- M harfi yaşam ve ölüm, ışık ve karanlık, bilgelik ve cehalet arasındaki sürekli geçişi sembolize eder.

-Astrolojide M harfi akrep Burcu ile ilişkilidir. Akrep Mars gezegeni ile ilgilidir. Savaşmafıkları zamanlarda en büyük eğlenceleri yeni savaş sanatı ve savaş teknikleri üzerine çalışmak ve yeni teknikler geliştirmektir.

-Adınızın ilk harfi M ile başlıyorsa, anne gibi dikkatli ve kişilik olarak olgunsunuz. Numerolojik olarak sayısal değeri 13/4 RAKAMIolduğu için adında M olan kişiler, Zihni organize ve odaklanmış iyi yöneticilerdir.

-M kapalı bir ağızla telaffuz edildiğinden, sessizliği gürültüye tercih ederler. M harfi Meditasyon, sırlar ve okyanusun derinliği ile ilgilidir. Adı M ile başlayan kadınlar olağanüstü ev hanımları, erkekler ise mükemmel ev yöneticidir.

-Duyarlı, mistik ve ruhsal yeteneklere sahip, ayrıntıları önemseyen, ancak hayata pratik yaklaşımı olan zeki kişilerdir.

-M'nin olumsuz özellikleri, kişilik olarak yaklaşılmaz, katı ve tanımlanamaz olarak ifade edilebilir. M insanlar donuk, soğuk, esnek olmayan ve sevecen görünebilir.

-Fazla çalışma eğilimi nedeniyle, genellikle rahatlamayı ve başardıklarında tadını çıkarmayı unuturlar. İstediklerini elde etmek için 7/24 çalışmaktan gerçekten rahatsız olmazlar.

İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z

Yorumlar