U HARFI

-U harfinin şekli bir fincanı andırır. Sembolik olarak "ilahi bilgiyi" temsil eden "su"yu tutmak için kullanılan bir bardak. Bu nedenle U, manevi bilgiyi yukarıdan alır. Buda U harfini doğada alıcı kılar.

-Su ile ilgili birçok farklı manevi anlam vardır. Bir anlamda, cennetten gelen ilahi bilgidir.

-Mısır manevi öğretilerinde U harfi ve Q harfi, su verme, sakinlik(quench, quite, quality) kalite gibi birçok kelimede birlikte kullanılır.

-U'nun görüntüsü eski çağlarda yaşamın kaynağı olan bir kuyuyu andırır.

-Adınızın ilk harfi U harfi ile başlıyorsa, inişli çıkışlı, ancak anlaşılabilir bir kişiliğiniz olduğunu gösterir. U harfinin numerolojik sayısı 3 RAKAMIdır. Bu sebeple isminde U harfi olan kişiler doğaları gereği yaratıcı, coşkulu ve sanatsaldır.

-U harfi 21 rakamının t enerjisinin tireşiminden 3 rakamı ile ilişkilidir. Buda düşünceli ve girişken bir kişilikte yürütme ve yönetme yeteneğine sahip olduğunuz anlamına gelir. Hassas yapınız, birisi konuşmadan önce doğal olarak ne söyleyeceğini hisseder. Yüksek alıcılığınız nedeniyle zamanla size ruhsal anlayış kazandırır.

-U harfi 2 ucuyla 2 yönü gösteriyor olması, 2 farklı kiliği bünyenizde bulundurduğunuz anlamına gelir. Buda sizin duruma göre ruhsal duruma göre maddi yolda ilerleyeceğinizi anlatıyor.

-Olümsuz enerjiler altında U harfi kişileri hesap vermez, aciz ve nankör olabilir. Genelde, adında U harfi olan kişiler çok hassas oldukları için, aynı zamanda aşırı duygusal olmaya eğilimlidir. Olumsuz enerji altında kalan U kişileri eleştirel, alaycı, kavgacı ve gergin olarak tanımlanabilir.

İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.
RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z

Yorumlar