7 RAKAMI

-7 rakamı Ay tarafından yönetilir ve sezgilerin gücüne katkıda bulanacak daha iyi bir sayı yoktur. Dünyanın 7 harikası ve haftada 7 gün vardır.

-Ayrıca, 7 rakamı birçok kültürde şanslı bir sayı olarak kabul edilir. 7 rakamı yalnızlığı sever. Aklın ve mantığın sayısıdır. Ancak, aynı zamanda maneviyetle bağlıdır.

-7 yaşın altında olanlar şüphecidirler ve bu nitelikleri onları kendilerine zarar veren insanlar tarafından korur. Ancak, kendi sezgilerinde ustalaşarak zamanla neyin güvenilmez ve neyin güvenilir olduğunu öğreneceklerdir.

-7 kişileri doğuştan eleştirel analist olma yeteneğine sahiptir. Bir çoğunun güçlü psişik yetenekleri vardır. Hayata sessiz ve sabırlı yaklaşan doğal meditsayoncudurlar. Aceleye getirilmek yerine düşünceli ve yavaş hareket etmeyi tercih ederler.

-7 rakamı tarafından yönetilen kişilerin gizemli bir havası vardır.Kendi yaş grubundakilere göre daha olgun olma eğiliminde oldukları için genellikle yaşlı ruhlar olarak görülürler. Bi deha dokuşu taşırlar, kalabalıktan ve gürültüden hoşlanmazlar. Yalnız olsalarda kendilerini yalnız hissetmezler. Aslında, sağlıkla yalnızlığa ihtiyaç duyarlar.

-Ek olarak, görünüşleriyle derin bir gurur içinde olduklarından iyi giyinirler. 7 kişileri genellikle gerçeği, bilgeliği, aydınlanmayı ve barışı arar.

-7 sanata yatkınlığının yanı sıra, çok güçlü bir adalet duygusuna sahiptir. Modayla ilgilenmezler, ama popüler güzeldirler. 7'ler savaşçı değildir, ancak analist ve stratejik planlamacı olarak başarılıdırlar. Bilim dünyasında, polis dedektifi, labratuvar araştırmacılığı, mantık ve metodik çalışma gerektiren mesleklere uygundurlar.

7'ler uçsuz bucaksız bir hayal dünyasına sahiptirler. Her zaman derine iner, ancak diplomatik bir entelektüel ve mantıklıdır. 7'ler zihin güçlerine çok güvenirler. Düşünce ve sözlerlerle değil yaşam deneyimlerine göre davranışlarını disipline ederler. 7'ler gerçek bir bilge olabilmek için akıl sınırlarının ötesinde sessizliklerinde gizlenen sırların açığa vurulmasına izin vermelidir.

7 RAKAMI GERÇEĞI ARAYAN DUSUNUR -bulmacanın parçalarını bir araya getirmekten zevk alırlar. Yeterli donelere sahip olduklarında yaratıcı iç görü ve pratik çözümler geliştirebilirler. Her zaman görünenin altında yatan gizli gerçekleri anlamaya çalışırlar.

7 gerçeğin arayıcısıdır. Her zaman göründüğü gibi olmayanları kendilerinden daha iyi tanır. 7 içe dönük ve çoğu zaman utangaçtır. Yalnızlığı tercih eder ve sosyal olmaktan kaçınmaya çalışır... 7 entelektüeldir ve her zaman yaşamın ve varlığımızın anlamını bulmaya çalışır.

7 dedikoduların yayılmasına ve körüklenmesine neden olmamaya ve olaylara yüzeysel yaklaşmamaya çabalamalı, meseleleri derinlemesine bilebilmek için araştırma yapmalıdır.

7' nin korkutucu bir şekilde her şeyi bilen bir bakış açısı vardır. Tıpkı bir yıldız gibi Etrafındakileri etkileyen parlak bir dış görünüşe sahip çok özel insanlardır.

7 Kendi problemleriyle derinden bağlantılı olduğu için başkalarının problemlerine aldırış etmediğinden, zaman zaman bencil ve soğuk kalpli görünebilir. 7 aslında sosyal bir kişilik olmasına rağmen, derinliğine sonsuz bilgi arayışı sırasında çok anti-sosyal de olabilir..

Öğrenme, analiz etme, yaşamın önemli sorularına cevap arama yetenekleri ile muazzam bir büyüme potansiyeline sahiptirler. Orta yaşa geldiklerinde incelik ve bilgelik sahibi olurlar 7 kişisi olan Pisagor muhteşem manevi potansiyeli sayesinde sevildi.

Düşünceli bir zihin ve eleştirel bir düşünme yeteneğine sahiptirler. Gözlemsel becerilere sahip ve bağımsız olarak daha iyi çalışırlar. Yalnızlığı tercih edebilirler. İşin gerçeği, ruhsal aydınlanmayı bulmak ve kendi alanlarındada uzman olmak için büyük bir ihtiyaç ve istek duyarlar. Olayları çok mantıklı ve rasyonel bir şekilde ele alırlar. Olaylara mantık çerçevesinde ve analitik yaklaşırken insan olduklarını unutmamalı, duygusuz bir robota dönüşmemeye dikkat etmelidirler.

Meditasyondan zevk alır, yaşadıklarından ders çıkarmayı başarabilirler. Dünya çapında yaşananlar onları korkutuyordur ve manevi aydınlanmayı arzularlar. Sosyal ortamları severler. Tanımadıkları yalnız kişilerle mükemmel zaman geçirir ve bundan memnun olurlar.

Daha az dikkat dağıtıcı şeylerle uğraşmak zorunda kalmadan kendilerini tamamen bilgi arayışına adayabilecekleri bir yaşam hayali kurarlar.

7 kişileri ruhsal bir varlık olarak kendilerine ait net ve zorlayıcı bir algıya sahipler. Sonuç olarak, yaşam yollarında kendilerini bilinmeyeni araştırmaya ve yaşamın gizemlerine cevap bulmaya adamışlardır.

-Görevlerini yerine getirmek için iyi bir donanıma ve iyi bir zihne sahiptirler. Tam bir konsantrasyonla teorik bir kavrayışa sahip, analitik bir düşünürdürler. Araştırmaktan ve entelektüel bir bulmacanın parçalarını bir araya getirmekten zevk alırlar. Yeterli donelere ve iç görüye sahip olduklarından yaratıcı ve pratik çözümler geliştirebilirler.

-7 Yaşam Yolu kişileri yalnızlığı severler ve yalnız çalışmayı tercih ederler. Çünkü, başkaları müdahale etmeden düşünmek için zamana ihtiyaçları vardır. O kendi fikir ve yöntemleriyle yaşayan yalnız kurttur. Sonuç olarak, başta evlilik olmak üzere yakın ilişkiler ve ortaklık kurup sürdürmeleri zordur. Kendi alanlarında mahremiyete ihtiyaçları vardır. Bu ihlal edildiğinde büyük hayal kırıklığına uğrar ve yaralanırlar.

-Ancak hem yaşamlarındaki denge hemde kişisel olarak çekicilikleri herkesi cezbeder. Bir grup içinde ya da seyirci önünde performans göstermekten büyük keyif alırlar. Zekalarını, yeteneklerini ve bilgilerini sergilemektende keyif alırlar ve bu da onları başkalarının gözünden özelliklede karşı cins için çekici kılar. Ancak, kendilerine özgü sınırları vardır.

-Sosyal ortamlarda veya sahnede enerjilerini özgürce paylaşırken dikkat ve özen gösterirlerken, erken yuvalarına ve yalnızlıklarına geri dönme ihtiyaçlarının farkındadırlar. Barışı dünyanın göze çarpmayan mahremiyeti ile ilişkilendirirler. Bu nedenle yakınlık onlar için zordur. İç dünyalarını bir aslanın yavrularını koruduğu gibi korurlar.

-Mahremiyetlerine düşkünlükleri yalnızlıklarının asıl sebebidir. 7 Rakamı Yaşam Yoluna sahipseniz yaşamınızda bir boşluğun farkındasınızdır. Çünkü bir parçanız mahremiyet isterken diğer yarınız arkadaşlarla olmak için can atıyordur.

-Eğer kendilerini tecrit etmekte aşırıya kaçarlarsa, alay konusu olma ve şüpheli duruma düşme olasılıkları yüksektir.

-Bağımsız olmaya karşı kendilerini korurken, çok içine kapalı olmazlarsa başkalarının kendilerine karşı duyduğu sevgiye engel olmamış ve gerçek dost ve arkadaş sahibi olmayı deneyimlemiş olurlar. Kendilerini çok önemli bir kişi ya da evrenin merkeziymiş gibi görmemeye dikkat etmelidirler. Sosyal yaşam kendilerine bir bakış açısı sağlarken, çok fazla izolasyon bakış açılarını daraltacak ve hatta dünyanın geri kalan her şeyinden koparacaktır.

-7 Rakamı kişileri gizli gizli başkalarının ilişkilerini kıskanırlar. Başkalarını kendilerinden daha az çekingen veya kendilerini ifade etmekte daha özgür olarak algılayabilirler.

-Olabileceklerinden daha girişken, daha güçlü ve daha büyük liderlik yeteneğine sahip olmadıkları için sert bir şekilde kendilerini eleştirirler.

-7'lerin hayatta en zorlandıkları şey kendilerini izole ve etkisiz hissetmeden bağımsızlıklarını sürdürebilmeleridir. Dünya hakkındaki eşsiz görüşlerine sarılarak başkalarınında sundukları bilgilere açık olmaları eksikliklerini tamamlayacaktır.

Fikir sahibi olabilmek için her konuda biraz bilgi sahibi olmak isterler. Gerçeklere herkesten farklı bakış açısına sahiptirler. Soğuk kalplidirler ve acımasız olabilirler. Her şeyi gerçekten iyi bilenler olanlara sinir olurlar ve kaba bulurlar. Başkalarının acı ve ıstırabına duyarsız, alaycı, sözlü taciz edici ve kibirli olmak gibi olumsuz tarafları vardır.



İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z 

       


     

Yorumlar