K HARFI



-K harfi, İbrani Alfabsinde elin avuç içi anlamına gelen Kaph'a karşılık gelir. Fırsatları ele geçirme ve onları fiziksel gerçekliğe topraklama eylemini sembolize eder. Kaph'ın Astrolojik sembolü yöneticisi Venüs gezegeni olan Boğa Burcu'dur.

Kaf

-Boğa Astrolojide maddi mülkiyeti, parayı ve fiziksel gerçekliği sembolize eder. Kaph resmini ters döndürürseniz tam olarak boğanın boynuzlarını sembolize ettiğini görürsünüz. Kaph (Kaf) Harfi İnsan doğasının parayı maneviyatın üzerine koyan materyalist eğilimini ifade eder.

-Maneviyatta K, omurgamızın temelinden yükselen Kundalini yılanlarını temsil eder. Bu 2 sarmal yılan eril-dişil varlığımızın ikili doğasıdır. Ayrıca K Harfi iyi-kötü, aydınlık-karanlık, olumlu-olumsuzu temsil eder.

-Bu güçleri uyumlu hale getirdiğimizde yükselirler ve her bir çakrayı açarlar. Çakra aktive edildiğinde ışık yanar ve aydınlanırız.

Gürz

-Mısır'da K Harfi Kral anlamına gelir ve bir gürz ile ayakta duran bir kralı temsil eder. Küçük k Kraliçe Isis'in başındaki taca benzer.

"Hatırlayın ki, sizi oğullarınızı öldürmek ve kadınlarınızı yaşatmak içinsize en ağır azabı verenFiravun kavminden kurtardık. Ve bu Rabbinizin büyük sınavıydı."(Kuran-7:141)

Mısır'da Osiris ve onun soyundan gelenler, güç kazandıkları her ülkede geniş çağta üredikleri için yetiştiriciler olarak bilinirlerdi. Kraliyet soyunu dünyaya yaymak için fethettikleri ülkelerin erkeklerini katlettiler ve kadınlarla çiftleştiler.

-Dünyanın neden acı çektiği İncil ayetinde şöyle açıklanmıştır.

"Onlara boyun eğmeyeceksin ve onlara kulluk etmeyeceksin;çünkü, ben senin Tanrın Rab, benden nefret eden 3. ve 4. nesile babaların çocuklarının doğasını bozan bir tanrıyım.(Çıkış20:5)

-Adınızın ilk harfi K ile başlıyorsa, kibar, keskin ve bilgilisiniz. K Harfi farklı yönde aşağıyı ve yukarıyı gösteren 2 V Harfinden oluşur. Bu nedenle isimlerinde K olanlar ilahi vahyi yukarıdan alırlar ve iç görülerini maddi dünyaya gösterirler.

-K kişileri ayakları yere sağlam basan bir etkiye sahiptir. K'nin sayısal değeri 2 RAKAMIolduğu için, hayatınızın her alanında uyum, denge ve güzellik ararsınız. Venüs gezegeninin etkisinde sanatsal ve müzikal yeteneklerle ödüllendirilmiştir.

-K insanı, görünmeyen dünyanın kilidini açan anahtara, yani bilgiye sahiptir. Maddi yol yerine maneviyatı seçmeyi prensip edinirseniz, bedeniniz, zihniniz ve ruhunuz aydınlanacaktır.

-K kişileri negatif enerji ile yüklü olduklarında, aşırı duyarlı olduklarından çok kolay incinirler. Olumsuz enerji K kişileri  yalan söyler, aldatır, samimiyetsizdir ve dürüst değildir. Ayrıca, hoş görüsüz ve sinsi olabilirler.

-Eğer, adınız K ile başlıyorsa hayatın karmaşasına karşı kendinizi sakinleştirmek için, yukardan aldığınız ilahi vahyi insanlara aktarmak için çaba gösterin. Yeteneklerinizi geliştirin.

İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z

Yorumlar