DOĞUM GÜNÜNÜZ KENDİNİZİ İFADE ETME BİÇİMİNİZ(27-28-29-30-31)



Ayın 27'sinde doğanlar-Doğuştan politikacısınız. Hoşgörülüsünüz ve ifade özgürlüğünün yanı sıra yaşam tarzı, din ve yaşamın her alanında özgürlüğe önem veriyorsunuz. Yaşamdaki gerçek göreviniz, başkalarına fayda sağlayacak görevleri yerine getirmektir. Hizmet sektöründe ne kadar çok faydalı işler yaparsınız, karşılığını para olarak alamasanız bile, maddi-manevi kazançlarınız başka yollardan o kadar çok size geri döner.


Ayın 28'inde doğanlar-Liderlik yeteneğine sahipsiniz. Yönteminiz güç gösterisi değil, nazikçe ikna etmektir. Sınırlarda yaşamayı seviyorsunuz. Çok çabuk sinirlenebilir, öfke nöbetleri geçirebilirsiniz. Kararlılığınız ve yaratıcı zekanızla harika bir yorumcu ve satış elemanı olabilirsiniz.

Ayın 29'unda doğanlar-Hayatta ne yaparsanız yapın ruhsal arayışlarla yönünüzü buluyorsunuz. Kendinizi büyük evrensel güçlerle bağlı hissediyorsunuz. Bir çok kişi siz farkında olmadan size hayranlık duyuyor. -Bir vizyona sahipsiniz ve bilge bir kişiliğiniz olduğunu hissettiriyorsunuz. Başkalarına ne kadar --büyük ilahi mesajlara aracılık ederseniz arzu ettiğiniz maddi-manevi zenginliğe aynı oranda sahip olursunuz.


Ayın 30'unda doğanlar-Son derece zeki, yaratıcı ve yetenekli birisiniz. Harika bir iç mimar ve aşçı olabilirsiniz. Gelişmiş bir yaratıcı yeteneğe sahipsiniz. Yazarlık, sahne sanatları gibi mesleklerde başarılı olursunuz. Esprili ve eğlenceli birisiniz.


Ayın 31'inde doğanlar-Detaylara önem veren bir organizatör, yönetici ve tam bir iş koliksiniz. Düzen ve disiplini sürdürme isteğiniz başarınızın temel anahtarıdır. Büyük aile olmayı seven ve geleneklerine bağlı birisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere sözünüzü geçirir, eleman çalıştırmayı ve iyi performans almayı iyi bilirsiniz. Özellikle iş yaşamanızda yeniliklere açık biri değilsiniz.


İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z

Yorumlar