2021 NUMEROLOJIK YORUMU





2020 numerolojik olarak istikrarlı ve mantıklı 4 rakamı ile ifade edilir (2+0+2+0=4). Geçen 2020 yılı oldukça sorunlu bir yıl olarak tarihte yerini aldı.
Bu yıl (2+0+2+1= 5), 2021 numerolojik olarak dinamik, özgürlüğü önemseyen, cesaretli 5 rakamı, ani değişimlere doğru süratle ve korkusuzca ilerliyor.. 2021 yılında, 2 adet gizemli karaktere sahip 2' nin zıtlaşmasından ve güç mücadelesinden yeni 1 lider, yeni 1 fikir, ideoloji, yönetim ve yaşam biçinin temellerini oluştaran bir yıl olacağını düşünüyorum..2021'de ki 1 rakamı, savaştan kaçmayanın, mücadele edenin, dürüstlük ve emeğiyle zorlukların içinden geçerek, sınırları zorlayanın  başaracağı ve hayranlık kazanacağı bir yıl olacağını, ayrıca karanlıkta kalmış soruların aydınlanarak, cevap bulacağını gösteriyor.

Geçmişte başlanan ve desteklenmiş ama detaylar yüzünden hayata geçirilememiş yenilikçi projelerin, 2021'in içerdiği 2 rakamlarının desteği, 1'in liderliğinde, 5'in cesareti, pratik zekası ve yaratıcılığı sayesinde yaşama geçiriliceği bir yıl olarak tarihte yerini alacak.
5 rakamı iyimser ve umutludur. 5, diğerlerini motive etmek için gizli yeteneklere sahiptir. Yani gelecek yıllarıda motive edecek umut verici gelişmeler ve değişimler sık sık gündemi işgal edecek.

5 rakamı yuvarlanan bir taş gibidir, neyin üzerinden geçip ezeceğini, hangi yollara gireceğini ve geçerken yaptığını gürültünün kimseleri uyandıracağını önceden kestiremezsiniz.
Özgürlükçü 5 rakamı, sorunlara dar ve bireysel bir at gözlüğü ile değilde, küresel ve toplumsal bakış açısıyla adil, cömert, farkındalığı yüksek, inançlı ve kararlı olarak gidildiğinde, sürüncemede kalmış sorunların çözümüne belkide bir daha asla ele geçmeyecek fırsatlar sunuyor.

İlerleyen 5 yıl siyasette, bilimde, teknolojide ve her alanda yakalanabilen fırsatların inşa edilmesi için atılan temellerin sağlamlaştırılması ile geçecek. Bu yıl yeniliklere kolay uyum sağlayabilen ve dönüşmeyi başarabilenlerin gelecekte avantaj sağlayabileceği bir yıl olacak.

2021'de değişime kolay ayak uyduramayan, bağımlılıklarından kurtulamayan ve kısıtlama eksikliğine tahammülü olmayanların, gelecekte aynı güçle ayakta kalabileceklerinden söz etmek maalesef mümkün değil.

5 rakamının dikkat etmesi gereken konu, fazla dağılmadan tek bir konuya odaklanarak ilerlemesi gerekliliğidir. Kafa karıştıranlara fırsat vermeden, odaklanmış olduğunuz fırsatı ele geçirdiğinizde, diğer sorunlarda sonradan ortadan kalkacaktır.

Rakibinizin ya da düşmanınızın dikkatini dağıtıp zihin karışıklığı yaratmak, bir konuda odaklanmasını engellemeyi başarmanında avantaj getirebileceğini söylemek mümkün. Dikkat edin, rakibiniz sizin dikkatinizi dağıtmayı başaramasın ve bağımlılıklarınızı ya da şımarık taraflarınızı kendi projelerini hayata geçirmek için basamak olarak kullanmasın.

2021 yılının 2. ayı olan Şubat ve 11. ayı Kasım numerolojik rakamları 7'dir. 11 rakamı numerolojide 2 tarafı keskin bir kılıçtır. 11'ler de içten dışa dıştan içe sürekli, yoğun bir elektrik ve enerji akışı kolay depresyon sebebidir.  11 rakamı İçsel çatışmalarla gelen dönüşümü ifade eder. Sinirsel enerjisi yüksek, hayalperest, utangaç ve aşırı duyarlı 11'ler  hedefe odaklanma zorluğu içinde korku ve fobiler yaratma eğilimindedirler. Astrolojide de 2 ev kişisel kazançları ifade ederken 11. ev konuları toplumsal ortak kazanç ve hedeflerden oluşur.

2021 yılında 8 rakamının etkisinde Aralık ayından ekonomik sıkışmalar yaşayacağımızı, sürüncemede kalmış bazı hesapların ve konuların tamamen kapanıp yeniliklere doğru adımların daha da hız kazanacağını göreceğiz. Eril rakamı 1'in desteğini alarak kadın figürünün öne geçeceğini ve yönetim kadrolarında kadınların ses getirdiğini göreceğiz. Adli konular, bilgelik, şefkat, başarıyı ve sonsuzluğu ifade eden 8'in etkisi altında 2022'ye doğru ilerliyoruz. 8 rakamı sadeliğin ve Adaletin istikrarını sağlamak, güçlenmek ve yaşamın zorluklarına direnci ve dayanıklılığı arttırabilmek yeni kualların ve kanunların sisteme girişini ifade ediyor. 8'in dengeleyen gücü, zayıf olanın güçleneceği ve güçlü olanın zayıflayacağını, bu karmik yargılamadan hepimizin ve her şeyin etkileneceğini gösteriyor.



İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z  

Yorumlar