DOĞUM GÜNÜNÜZ KENDİNİZİ İFADE BİÇİMİNİZ(17-18-19-20-21)





Ayın 17'sinde doğanlar - Bağımsız, özgün, yaratıcı, aşırı özgüven sahibi ve cüretkar özellikleriniz sayesinde mükemmel bir yönetici, organizatör olursunuz. Çok hırslısınız, dünyada iz bırakmak istersiniz, ama emeklerinizin meyvelerini paylaşmayı istemiyorsunuz.


Ayın 18'inde doğanlar - Doğuştan lider, organize etme ve diğerlerine ilham verme yeteneğine sahip, açık fikirli ve verimli bir yöneticidirler.. Kendi alanlarında uzmanlaşmadan önce bir çok farklı insan türüyle tecrübe yaşarlar. Bu sebeple hayatın her alanından insanla ilişki kurma yeteneği kazanırlar. En derin memnuniyeti başkalarına fayda sağlayacak görevleri yerine getirdiklerinde yaşarlar.
Dramatik durumlarda bile kendilerini çok iyi ifade ederler. Sakin ve Aristokrat bir görünüme sahiptirler. Hizmet odaklı tüm işlerde parayı çekerler. Maddi ve manevi olarak başkaları için ne kadar çok şey yaparlarsa o kadar kazançlı olurlar.


Ayın 19'unda doğanlar - Hayatta kendi kendine yetmek için mücadele edersiniz. Çok güçlü bir bağımsızlık duygunuz vardır ve bu yüzden ciddi derecede hayal kırıklıkları yaşarsınız. Kendinize çok güvenirsiniz ve başkalarına da güven aşılayıp cesaretlendirirsiniz. İşinize olan derin bağlılığınız herkesi çok etkiler. Endişe ve korkularınız yüzünden son derece inatçı olabilirsiniz. Sıksık duygusal iniş çıkışlar yaşarsınız, ancak duygularınızı toplum içinde kontrol edebilir ve her şey kontrol altındaymış gibi görünmeyi seversiniz. Kararlılığınız, yaratıcılığınız sayesinde başarı ve finansal ödül için potansiyele sahibisiniz.


Ayın 20'sinde doğanlar - Hassas, duygusal ve farkındalığı yüksek birisiniz. Detayları önemseyen, düşünceli, mütevazi, diplomatik ve kibarsınız. Başkalarını kendilerini harika hissettirme konusunda mükemmel bir ustasınız.
Duygularınız ve hislerinizin hassas olması nedeniyle çok çabuk modunuz düşebilir ve kolay kırılabilirsiniz.


Ayın 21'inde doğanlar - Dopdolu bir iç dünyasına, güçlü bir hayal gücüne sahipsiniz ve çok yaratıcısınız.
Yazma ve konuşma konusunda çok yeteneklisiniz. Hızlı ve keskin bir zekaya ve güçlü bir iradeye sahipsiniz. Işıl ışıl parlayan enerjinizle insanları büyüler ve karizmatik kişiliğinize hayran bırakırsınız. Ancak, hayal günüzün kontroldan çıkmasına izin vermemelisiniz.

 


İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z    

Yorumlar