99 RAKAMI

-9 rakamının 2 misli titreşimi ve enerjisiyle yüklü 99 rakamı çok enerjik bir sayıdır. Birlik, barış, uyum, cömertlik, şükran, merhamet ve ruhsal uyanışı gösterir. 99 rakamı, ilahi güçlerle bağlantılıdır ve evrensel sevgiyi sembolize eder. Irk, cinsiyet, din veya lehçe ne olursa olsun tüm insanlığa duyulan sevgiyi temsil eder.

99 RAKAMI
1-Yumuşak huyluluk ve nezaket.
2-İletişim ve sezgisellik.
3-içsel güç ve içsel bilgelik.
4-Liderlik ve örneklerle liderlik
5-Daha yüksek bir bakış açısı.
6-İnsancıllık, özveri, iyilik ve sadakat.
7-Tahammül ve özkontrol.
8-Ruhsal uyanış ve aydınlanma.
9-İnsanlığa hizmet etme ve ışık olma çalışmasının nitelikleri ve enerjileri ile ilgilidir.

-99 rakamı, aynı zamanda 9+9=18, 1+8=9 rakamı ile bağlantılıdır. 9 rakamı ilahi bütünlüğü ve kesinliği ifade eder. Karşınıza çıkan rakamda birden fazla 9 olduğunda anlam güçlenir ve 9'un enerjisinden çok daha fazlasına sahip olursunuz. Ayrıca, Ruhsal Sayınız ve Yaşam Amacı sayınız 9 rakamı ise, bu yaşamınızın sonlar ve sonların sonuçları ile bağlantılı olduğu anlamına gelir.

-9 rakamı bitişler ve kapanışlar ile rezonansa girdiğinden 99 rakamının size mesajı hayatınızın belirli yönlerinin sona ermekte olduğunu göstermesidir. Bunun karmik sebepler nedeniyle yakın zaman içinde gerçekleşeceğini bilin, ancak korkmayın. Çünkü, bu sizi harika yeni bir hayata ve sizin için herşeyin olumlu şekilde yerine geldiğini göreceğiniz bir yaşam tarzına hazırlıyor. Yürüdüğünüz yolda ihtiyaç duyduğunuz rehberlik ve yardımın evrensel enerjiler tarafından sağlanacağına güvenin. Tek yapmanız gereken sorgulamak ve farkında olmak.

-Bitiş ve tamamlanma ile ilgili 99 rakamı karşınıza çıktıysa hayatınızın bir dönemi kapanıp yeni bir dönemin başlama zamanının geldiğini bilin. Geçmişten gelen tüm yüklerinizin sizi takip etmesine izin vermeden yeni bir döngüye geçiş anını bekleyin. 99 rakamının enerjileri, ilerlemenizi raydan çıkarmak için yolunuza çıkan engellerin üstesinden gelme gücü verecektir. 99 rakamı yeni şeylerin yolunuza çıkacağına dair umut verir. İlahi olanla bağlantı kurun ve sizi mahvetmek istediğini bildiğiniz olumsuz düşüncelere kapılmadan bütün konularda olumluya odaklanın.

-Bilgelik ve liderliği temsil eden 9 rakamının enerjisinde güçlü olmaktan gelen bir kibarlık vardır. Ayrıca, evrensel uyum, karma ve kader fikrine sahiptir ve yolunuzun insancıl olacağını gösterir. 2 adet 9 rakamı birlikte karşınıza çıktığında insancıl olma ve diğer özelliklerinin enerjileri de 2 katına çıkar. Bu sebeple, yolunuzda gönülden ilerleyin ve bu sayının enerjisine güvenin. Hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

-99 kişilerinin empati duygusu gelişmiştir. İnsanları anlama konusunda keskin bir yeteneğe sahip seçilmiş kişilerdir. Harika lider olurlar. Onlara, emanetin gerçek sahibinin mesajı insanlığa hizmet hayatı sürdürmeleridir. Ancak, böyle davranak hayatta tatmini bulabilecekler ve görevlerinin gereklerini yerine getirdiklerinde büyük bir kişisel memnuniyet duyacaklar.

-99 rakamı karma ile ilgilidir ve evrensel uyumu sembolize eder. 99 kişileri bu hayatta ilahi bir amaç için yaratılmıştır. Yaşamlarını ilahi amaçlarıyla uyumlu hale getiriken, kendilerini şımarttığı şeyler onları gerçek amacından uzaklaştırmamalıdır. Bu yüzden toplum içinde ağzından çıkan sözler ve davranışların konusunda dikkat etmelidir. Asıl önemlisi düşüncelerine dikkat etmelidir. Çünkü, kişinin düşünceleri kişiliğinin aynasıdır.



İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z        

Yorumlar