DUNYA KISILIKLERI ve KOMBINASYONLARI


-Dünya kartının geleneksel anlamı tamamlanmadır. Dünya, nereye ait olduğunuzu bilmek, davranışlarınızdan sorumlu olmak ve yaşadığınız dünyaya bağlı hissetmek ile ilgilidir. Dünya, tüm engellerin ve zorlukların üstesinden gelerek başaran kişinin daha olgun ve daha güçlü olma yeteneğini yansıtır. Aynı zamanda para ve mülkiyette iyi şansı temsil eder.

-Dünya Kartı, genellikle öğrenilen derslerden sonra bir mezuniyeti ve ardından öğrendiklerinizi pratikte uygalamayı, uygularkende seyahat etmeniz gerektiğini ifade edebilir. Dünya Kartı, mükemmelliğe ulaşmaya çalışan insanoğlunun, yaşam döngülerinin devamına hizmet edecek kalıcı şeyler yaratmasından bahseder.

-Dünya Tarot Kartı hükümet, doğal kaynak sektörü ve siyasi kariyerleri ifade eder. Dünya ayrıca denizaşırı ve yurt dışıyla bağlantılı işleri de gösterebilir.

-Kendine güvenen, bilge ve dünyevi yaşam tecrübesi ile dolu Dünya tarot kartı kişileri özüne bağlıdır. Başarmak için çaba göstermekten ve ellerini kirletmekten korkmazlar. Eğitim ve öğretim alanında diğerlerinden üstün oldukları gibi, aynı zamanda basamakları hızlı tırmanırlar.

-Olumlu tutum ve becerileri, paylaşmayı, öğretmeyi ve öğrenmeyi seven özelikleri, Dünya kişilerini denizaşırı yerlere götürür. Genellikle, çok iyi eğitimlidir ve bol miktarda pratik bilgiye sahiptirler. Dünya kişileri güvenilir olduklarından, genellikle sorumluluk sahibi pozisyonlarda bulunurlar.

-21 numaralı Dünya kartı en yüksek düzeyde sadakat enerjisi ile ilgilidir. Evrensel kardeşlik kavramı bu sayının etkisinde gerçek kimliğini bulur ve arkadaşlık onlar için çok önemlidir. Aynı zamanda, 21'den gelen 3 rakamı gelecekteki başarılardan önce askıya alınmış veya fedakarlık gerektiren bir faaliyet dönemini ifade eder.

-Dünya, şifa enerjilerinin ve insanlığa hizmet eden usta şifacıların sayısı olan 33 rakamı ile sembolize edilir. 33 rakamı hıristiyanlık dininde şehitlik makamı ile ilgilidir. 33 rakamı, koşulsuz sevgi ve yaratıcılığın en üst seviyede enerjisine sahiptir.

-Ters konumda Dünya kartı, dünyaya korku penceresinden bakan birini gösterir. Bu kişiler, genelde bir güvensizlik içinde olduklarından sosyal kaygı taşırlar ve kendilerini izole ederek yaşarlar.

-Ters Dünya kişileri, deneyimsiz ve olgunlaşmamış olduklarından başladıkları işi bitirmekte zorlanırlar. Zorluklarla mücadele etmekten ve sorumluluktan kaçan bu kişiler, kariyer ve iş hayatında sıkışıp kaldıklarından ilerleyemez ve bir türlü terfi edemezler.

-Çalışmayı severler, Ancak iş bilgileri eksik olduğu için uygulamalarda yetersiz kalırlar. Sorumluluktan kaçmak içinde sürekli öğrenci rolünde kalmak isterler.

-Konfor alanlarından ayrılmaktan korkan ters Dünya kişileri, çevrelerindeki insanları garip bulur ve korkuya kapılırlar. Temel sorunları kaygı ve terk edilme olduğundan, yeni şeyler denemek ve yeni insanlarla tanışmak istemezler.


DUNYA KOMBINASYONLARI

APDAL ve DÜNYA kombinasyonunda Arka Majör serisinin ilk ve son kartları bir araya gelir. Çıktığınız yolda kendinizi akışa bırakın ve hayatınızın bir sonraki aşamasına büyük bir inançla ilerleyin. Çünkü, evren sizin arkanızda.

-İMPARATORİÇE ve DÜNYA kombinasyonu ilahi dişiliğinizi dünyanıza getirmekle ilgilidir. Sevgi, bolluk ve uyum duygusu içinde hayatınıza yeni bir bölüm açılacağını ifade eder. Bu kombinasyon kök salmak, yerleşmek, doğum veya annelik figürü anlamına gelir.

-DÜNYA ve AŞIKLAR, ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkı ifade eder. Bu kombinasyon genelde uzun mesafeli bir ilişki filizlenmek üzereyken ortaya çıkar. Zaten, bir ilişkiniz varsa partnerinizle birlikte bir üst basamağa ilerlemeye veya o romantik kıvılcımın geri gelmesine hazır olun.

-ADALET ve DÜNYA, karmadan gelen adaletin sağlanması, bir davanın adil olarak sonuçlanması ve hukuki konularda başarı anlamına gelir. Bu kombinasyon, evlilik ve aşk hayatınızda ruh eşinizi bulacağınızı gösterir. Genel anlamda, finans, sağlık ve tüm ilişkilerde dengeyi sağlamakla ilgilidir.

DÜNYA ve ASILMIŞ ADAM'ın etrafındaki kartlar, hayatınızda nelerden kurtulduğunuzu belirleyecektir. Geçmişe takılı kalıp kendinizi sabote etmektense, yolunuzu değiştirerek ilerlemek, hayatınıza olumlu yansıyacak ve hedeflerinizde netlik kazanmanızı sağlayacaktır.

-ASILMIŞ ADAM ve DÜNYA, hayatınızı değiştiren bir deneyimden veya bir fedakarlıktan sonra yeni bir bakış açısı geliştirmek anlamına gelir. Sabırlı olun. Duraklama dönemi sona erdi. Heyecan verici mutlu değişiklikler size doğru geliyor.

-ÖLÜM ve DÜNYA, gerekli bir sonun ardından, hemen anında hayata tamamen baştan başlamak zorundasınız anlamına gelir. Bu zor bir geçiş dönemi olacağı için, gevşek uçları bir birine sıkı bağlayın ve arkanıza bakmadan ilerleyin. Çünkü, geri dönülmez bir döngünün sonuna geldiniz.

-YILDIZ ve DÜNYA kombinasyonu bütün dileklerinizin yerine geleceğini gösterir. Yolundan emin geleceğinden umutlu olmak anlamına gelir. İsteklerinizin peşinden gidin maddi konfor, rahatlık ve mutluluk kaderinizde var.

-Tarot destesi içinde en iyi kombinasyonlardan biri olan Dünya ve Güneş, başarıyı ve tünelin sonundaki ışığı temsil eder. Aşk hayatında uyum ve istikrar anlamına geldiği gibi, iş-kariyer ve genel hayatınızda iyimser olmanız için haklı sebepleriniz olduğunu gösterir. Üzerinde çalıştığınız proje ile ilgili planlarınız ne olursa olsun, en yüksek düzeyde iyiliğinize yarayacaktır. Gelecekte hayatınızın her alanında tam bir uyum ve tatmin sağlayan harika yeni başlangıçlara hazır olun.


Dünya + Aptal: Yeni bir yere gitmek. Yurtdışı seyahat.

Dünya + Sihirbaz: En çok arzu ettiğiniz şeyi yapmak.

Dünya + Büyük Rahibe: Denizaşırı bir kadın. Başka bir dil konuşmak.

Dünya + İmparatoriçe: şehvetli dünya. Birine dünya demek.

Dünya + İmparator: Yapı dünyası. Hırs. Kurallar ve düzenlemeler.

Dünya + Büyük Rahip: Din dünyası. Başarı gelenekleri. Kaçmak.

Dünya Aşıklar: Dünya çapında romantizm.

Dünya + Savaş Arabası: Ufkunuzu genişletmek. Yurtdışında bir şeyler başarmak.

Dünya + Güç: Merhamet dünyası. Birinin kayası olmak.

Dünya + Hermit: Bilgelik dünyası. Meditasyona hakim olmak. Usta bir öğretmen.

Dünya + Kader Çarkı: İnsanlara ve yerlere derin bir bağ hissetmek.

Dünya + Adalet: Hukuk dünyası. Hukuki konularda başarı.

Dünya + Asılmış Adam: İdealler dünyası. Akademi.

Dünya + Ölüm: Hayatınızdaki bir bölümü tamamlamak.

Dünya + İtidal: Şifa dünyası. Beraber gelmek.

Dünya + Şeytan: Karanlık bir yer.

Dünya + Yıkılan Kule: Güvenlik yapılarının ve kurallarının çöküşü.

Dünya + Yıldız: Humanitarianism.

Dünya + Ay: Gerçeklikten Kaçış. Fantezi, hayal gücü ve sanat dünyası.

Dünya + Güneş: Aklın dünyası. Güneşli bir yer. Kendini kanıtlama. Kendi gerçeğini bulma.

Dünya + Yargılama: Siyaset dünyası.

Dünya: Kazanmak.


Dünya + Kılıç Ası: Dil öğretmeni. Yeni bir dil öğrenmek ve konuşmak.

Dünya + Kılıç 5: Tehlikeli bir yer.

Dünya + Kılıçların Kraliçesi: Kariyerinizde adım adım ilerlemek.


Dünya + Asa 2: Dünya sizin elinizde. Harika bir şey teklif ediliyor.

Dünya + Asa Beşlisi: Farklı insan ve kültürlerin toplanması.

Dünya + Asa Şövalyesi: Yurt dışına taşınmak. Seyahat.

Dünya + Asa Kraliçesi: Uluslararası öğretmen.


Dünya + Kupa 3: Diğer ilçelerden arkadaşlar. Bazen Ordu/askeri anlamına gelebilir.

Dünya + Kupa 7: Yurtdışından çevrimiçi bağlantılar. Bilgisayar becerilerini öğretmek. Aynı zamanda kariyer danışmanlığı anlamına da gelebilir.

Dünya + Kupa 8: Bloglama. Belgesel yapımı.

Dünya + Kupalar Prensi: Konaklama endüstrisi.


Dünya + Tılsım Ası: Yurtdışında para kazanmak. Muhasebe.

Dünya + Tılsım 3: Uluslararası bir takım.

Dünya + Tılsım 4: Muhasebe. Uluslararası iş.


Yorumlar