DUNYA, TILSIM KRAL ve GUNES



-Dünya her zaman bir tamamlanma duygusu taşır. Bu kombinasyonda Tılsım Kralının kişisinin uzun vadeli hedefine ulaştığını söyleyebilirim. Yani, planlanan hedefe ulaşıldı, öğrenilecek birşey kalmadı, görev tamamlandı. 

-Dünya Arkana Majör kartlarının son kartıdır ve tamamlanmayı ifade eder ve Kral Arkana Minör Serilerinin son kartıdır ve oda tamamlanmayı ifade eder. Bu kişi çok şey başarmış, ancak kendisi için yeni hedefler belirlemeye devam eden ve sürekli daha iyisini aramaktan vazgeçmeyecek birisidir. Tılsım Kralının ardından gelen gelen Güneş, bu arayışlarının sahip olduğu değerlerle uyum içinde olduğunu gösteriyor.

-Belkide, bu kişi zirveye ulaştıktan sonra, kariyer değiştirmeye karar verdi ve yepyeni bir şeyler öğrenmenin peşine düşecek ve kendini geliştirmeye kararlı gibi görünüyor.

-Tılsım Kralını zaten eskiden beri tanıdığınız biri olduğunu düşünüyorum. Çünkü Şövalye yeni tanışacağınız birini, Kral genelde eskiden tanıdığınız, daha yerleşik birini gösterir.

-Dünya Kartının arkada kalması, eski ilişkilerin tamamlanıp bittiği anlamına da geliyor. Dünya adeta bu adamın ayaklarının altında, o kimi istese onun partneri olmaktan memnun olur. Bilemiyorum, ilişkilerle bağlamında düşününce Güneş kartı daha genç biriyle bir gelecek vaad ediyor olabilir. Güneş, kariyer veya ilişkilerde veya her ikisinde de yeniden doğuşu ve yeni başlangıçları ifade ediyor.

- Tılsım Kralı yavaş, ama emin adımlarla ilerleyen, başarıları ve deneyimlerinin temeli sağlam olan birisidir. O sırtınızı dayayabileceğiniz sağlam bir kaya, iyi bir arkadaş, pratik olarak çok şey öğrenebileceğiniz birisidir.

Yorumlar