DUNYA, ASILMIS ADAM, GUNES, SAVAS ARABASI, GUC KOMBINASYONLARI




DÜNYA-ASILMIŞ ADAM KOMBİNASYONU**Satürn gezegeni ile de ilişkilendirilen Dünya Kartı, sınırlarınız içinde hareket etme bilgeliğine eriştiğinizi, İnşa ettiğiniz yapı içinde özgür olmayı öğrendiğinizi, kendi kendinizi yeniden doğurmakla ilgili olarak farklılıklarda yorumlanabilir. Dünya Tarot destesinin içindeki en iyi karttır, çünkü öğrenilen dersler ve kazanılan zaferleden sonra yeni bir döngüye adım atmaya haır olduğunuz anlamına gelir.

**Dünya Kartı 21, Asılmış Adam 12 numara ile işaretlenmiş, yani her ikiside birbirine zıt açılarda olsada benzerliklere sahipler ve numerolojik olarak 3 rakamının etkisindeler.Tarot açılımlarınızda 3  rakamını MART AYI ya da 3 ay sonraya denk gelen herhangi bir ay olarak yorumlayabilirsiniz. Kartların üstündeki figürlerde benzerlik var. Dünya Kartında aşağıya doğru akan mor şal, Asılmış Adam da mor kuşak olarak kullanılmış. Ayrıca, Asılmış Adam Dünya ağacında asılı.

**Dünya Kartının önündeki Asılmış Adam, ilişkilerde isteyerek yapılan bir fedekarlığın zaferle sonuçlandığını ve büyük  bir mutlulukla tamamlanmayı ifade eder. Dünya Kartıda bu fedakar bekleyişin sonuna gelindiğini kavuşmak veya başarılı son anlamına gelir.**Dünya Kartının ardından gelen Asılmış Adam, zorunlu, isteksiz ve mutsuz vazgeçmenin yaşattığı acıyı ve geri dönüşü olmayan, kalıcı ayrılığı işaret eder. Ayrıca, doğumdan ölüme kadar izole bir hayat yaşamayı, başardıktan ve tamamlanmadan sonra şehit olmayı, ölümle ilgili bir kayıp duygusu yaşamayı ya da yaşamı tam karşıt biçimde konumlandıracak bir deneyim yaşamak anlamına gelir.

DÜNYA-GÜNEŞ KOMBİNASYONU

**Dünya'nın Güneş etrafında dönüşü 1 yıl sürdüğü için bu kombinasyonun 1 yıllık bir zaman dilimini içerebileceği öngörülür. Bu 2 gezegenin birlikte kombinasyonu, yoğun enerjilerini fiziksel bir forma dönüştürmek, daha muhteşem ve benzersiz bir şey yaratmak ve inşa etmek için karşınıza çıkacak fırsat anlamına gelir. Bir döngü tamamlandı ve daha parlak bir enerji öne çıkıyor ve hiç bilmediğiniz bir şey bir kimlik kazanacak veya aleni bir şekilde vucut bulacak. Farklı bir bakış açısıyla da bir yaşam biçimi gönül rahatlığında tamamlanmayla sonlanıyor ve daha mutlu bir yaşam biçimine ilk adımlar atılıyor gibi bir yorum yapılabilir..

**Büyük Arkana Major Kartalarından Dünya ve Güneş, sabır ve bilgelik kombinasyonudur. Yakında büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız hazır olun anlamındadır. Büyük bir tatminden yaşanan pozitif olma hissi. Tamamlanmanın kutlamasının ardından ümit verici yeni başlangıçlar.

DÜNYA SAVAŞ ARABASI KOMBİNASYONU

**Muhtemelen yaşamınızda dolu dolu yapabileceğiniz her şeyi yaptınız ve belli bir noktaya ulaştınız. Kendinize tam bir çember oluşturdunuz veya bir şeyleri tamamladınız ve sonuna geldiniz. Şimdi başardığınız ve öğrendiğiniz her şeyi alma zamanı geldi. Güneş yanındaki Savaş Arabası sizi gitmeniz gereken yöne hareket ettiren şey.

**Ya da, belki bir terfi, açılış veya bir fırsat dizginleri elinize alıp gitmek istediğiniz tarafa yönlendiren bir işaret olarak yorumlayabiliriz..

**Dünya ve Savaş Arabası kombinasyonu, eşler arasındaki mesafe sorunu var anlamına geldiği gibi, zaman zaman bir birlerine sıcak zaman zaman soğuk olmalarıyla ilgili olarakta karşımıza çıkabilir. Böyle durumlarda ilişkinin nereye gitmesini istiyorsanız bu yöne yönlerdirmek için harekete geçmeniz ve dümeni ele almanız gerektiğini tavsiye ediliyor.

**İyi giden bir ilişki olsa bile umursamıyor gibi görünerek ya da umursamadan ilişkiyi kontrol altında tutma gerektiğini işaret ediliyor.

Savaş Arabasının ardından gelen Dünya Kartı, hayatın sunduğu fırsatları değerlendirebilecek bir konumda, başarmaya kararlı, bireyci, güçlü iradeli bir kişiliği gösterir. Ayrıca, bu kombinasyon büyük bir yol gezisi, Dünya seyahati veya uzun mesafeli seyahat anlamına da gelebilir. Doğru yol üstünde olduğunuza, yönünüze güvenin ve engellerden uzaklaşın der..

DÜNYA-GÜÇ KOMBİNASYONU

Dünya ve Güç kombinasyonu, sinir gerginliği ve ruh sağlığı açısından fiziksel egzersiz önerisidir. Ya da, yerine getirilmesi gereken iş-güç var, uyum içinde çalışma cesreti ve odaklanma konsantrasyonu anlamına gelir.

**Güç ve Dünya kombinasyonu, Fiziksel ve duygusal güç ile kendi içsel gücünüzle kapanışa veya arzu edilen bir sonuca ulaşmak anlamına gelir. Tüm davaların üstesinden gelecek ve şans getiren olaylarla karşılaşacaksınız. Öz güveninizi yükseltin ve yolunuzda cesaret ilerleyin der..

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Merhaba,tanıştırılmak istendiğim fakat sonradan araya bazı engellerin girdiği biriyle ilgili bir açılım yapmak istedim ve sırasıyla Güç, Dünya, Adalet, Mahkeme ve Azize kartlarını seçtim.Acikcasi bu kadar büyük arkana kartını yorumlamaya zorlandım. Sizce nasıl bir yorum yapmak doğru olur.
Meral dedi ki…
Yeni iliskilere kalbinizi açın. Sectiginiz kartlar çok olumlu ancak, duygu olmadıgı icin bu kişiyi kafanıza takmanızı gerektirecek bir durum yok.