DUNYA ve KADER CARKI KOMBINASYONU

-Dünya Kartının ardından açılan Kader Çarkı çok şanslı bir kombinasyondur. Verdiğiniz büyük çabalar başarının ardından çok daha olumlu bir görünüm kazanıyor. Bu kombinasyon, başarınızı kutladığınız konumda, bulunduğunuz yerde açılan yeni bir kapının sizi bir üst basamağa taşıyacağını müjdeliyor.

-Burada, Kader Çarkının karmanızın bir sonucu ve döngüsel olarak devreye girdiğini düşünürsek. Kader Çarkın'ın önündeki Dünya, çok sağlam temellerde inşa edilmiş bir geçmişe sahip olduğunuzu işaret ediyor.

DÜNYA-KADER ÇARKI kombinasyonu çok sayıda anlam ifade ediyor olabilir.

1-Bundan sonra güç dengesinin sadece çabalarınıza ve emeklerinize değil, aynı zamanda seçimlerinize bağlı olduğunu işaret ediyor.

2-Artan bolluğa bağlı olarak kişinin daha büyük ölçekli düşünmesi ve beklentilerini yükseltmesi gerekir.

3-Ayrıca, sizin kontrolünüz dışında yeni koşullar, şans ve kader gibi devreye giren güçler olayların olumlu yönde gelişmesine sebep olacak.

4-Bu kombinasyon mevcut başarıya bağlı olarak zahmetsiz başarı ve ilerlemeyi gösterir. Tarot açılımlarında kariyer ve finansal konularının ana temasını oluşturur.

5-Ek olarak, hayatta bazı şeyler özgür iradenize ve seçimlerinize, bazı şeylerde şans ve kontrolunuz dışındaki koşullara bağlı olduğundan, bir sonraki aşamada sona erecek olan şeylerinde başarılı bir şekilde yolunda ilerleyeceğini işaret eder.

-Dünya ve Kader Çarkı, hangi koşulda olursanız olun sınırsız özgürlük duygusunu sembolize eder. Gerçekten bilmeniz gereken ve ihtiyacınız olan her şey içinizde. Sahip olduğunuz ve deneyimlediğiniz şeyler ihtiyaç anında bir keşif bir keşif olarak ortaya çıkıyor.

-Belki bir roket bilimcisi beynine sahipsiniz ve artık sınırlarınız olmayacak şekilde bu teknoloji ile çalışmayı öğrendiniz. Ya da, roket bilimci beynine sahip değilsiniz, ancak harika bir dansçı olarak yeteneğinizi geliştirdiniz ve çizginin ötesine geçtiniz. Bu, çok daha özgür ve yaratıcı olarak çok daha fazlasını yapabileceksiniz anlamına gelir. Ancak, tekerleğin sürekli döndüğünü düşünürsek, yaşamın doğal iniş çıkışları olacağını ve bunun da döngülerin bir sonucu olduğunu düşünerek hareket etmelisiniz.

-Dünya Kartının'da köşelerde 4 yaratık figürü ile ifade edilen 4 güçlü yönünüz, çabaladığınız her şeyi başarabileceksiniz anlamına geliyor. Evet, entelektüel ruh, irade ve fiziksel gücünüzle çalıştığınızda işler rayına girecektir.

-Zamanınızı görevlerinizi yapmakla harcarsanız, disiplinli bir çalışma ve iyi bir tutum sergilerseniz, sonunda kişisel hedeflerinize varıp, sizi tatmin edecek ödülünüzü alırsınız. Fakat, Çaba göstermeden gelen başarıların sonsuza kadar süreceğini zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Kader Çarkı uzaklamadan önce, hedeflerinizde nereye gittiğinizi ciddi olarak düşünmeli ve doğru yerde doğru adımlar atmalısınız.

-KADER ÇARKI, aldığınız karar sonucu hayatınızın geri kalanının nereye gideceğini ve nasıl sonuçlayacağını belirleyecektir. Bu sebeple, bugünlerde atacağınız adımlarda çok dikkatli olun ve gerçekten ciddiye alın. Çünkü, bugünlerde dönme dolabın iniş çıkışları yüzünden, bazen tepedesiniz bazen de en diptesiniz. Üstelik sık sık bakış açınız değişiyor.

-DUNYA KARTI, aynı döngünün etrafınızda dönüp durduğunuzu sanıyorsunuz. Ama, aslında siz hep aynı yerdesiniz. Diğerlerinden çok daha doğru konumda ve tek bir seviyede kalarak büyük resme odaklanmışsınız. Merkezde kaldığınız için, tekerleğin kıyısına tutunanların tersine siz tüm yönleri algılayabiliyor ve bulunduğunuz yerden 360 dereceyi de görebiliyorsunuz. 

-Ayrıca, Dünya Kartı, uluslararası ya da deniz aşırı uzak yollara seyahat ederek ulaşmayı da gösterebilir.

Yorumlar