ASILMIS ADAM, YILDIZ ve ASALARIN 4'LUSU KOMBINASYONU


Asılmış Adam ellerini havaya kaldırıp asla pes ediyorum demez. Asılmış Adam daha iyi bir gelecek için ilerlemeye ara vermektir. Bu küçük ama çok önemli bir ayrıntıdır. Burada Asılmış Adam ilişkiye yeni bir bakış açısı kazandırıyor anlamına geliyor. Partnerler, ilişki içinde birlikte daha ulaşılabilir bir geleceğe sahip olmak için şu anda sahip oldukları ve sıkı sıkı tutundukları bir şeyden vazgeçiyorlar. Asılmış Adam, gelecekte daha gerçekçi ve sağlam temellere oturmuş bir rüyayı gerçekleştirmek için, yaşantılarında ki sahte mutlulukların farkına varmalarını ve partnerlerin bakış açılarını değiştirmeleri gerektiğini işaret ediyor..

 Yıldız gerçekçi olmayacak bir hayal aleminde dolaşmak değil, fakat muhtemelen gerçekleşebilecek bir dilek zaman alacak anlamına gelir. Asılmış Adam bu hayalin gerçekleşmesi için, iyilik ve güzellikleri çoğaltmak için asla pes etmemeyi, fedakarlık edip ve gerekli şartlara teslimiyeti önerir. Daha iyi bir gelecek için şimdiki zamanı feda etmek veya bir şeylerden vazgeçmenizi tavsiye ediyor.. Şu anda bir parçanız bulunduğunuz yerden başka bir yerde olmak istiyor, ama kendinizi sıkışmış gibi hissediyorsunuz.

Asılmış Adamın yanında Yıldız Kartı, daha konforlu ve mutlu bir geleceğe ulaşmak için yol boyunca yapılması gereken fedakarlıkları ifade ediyor.

**Asılmış Adam size sabırsız olmamanızı, Yıldız yenilen umutlarınızın gerçekleşeceğini ve verilen sözlerin yerine geleceğini, Asaların 4'lüsü evli, mutlu, çocuklu ve konforlu bir gelecekte hayallerinizin rutinleriniz olacağını işaret ediyor. Yapmanız gereken şey şu anda ilerlememek, beklemede kalkmak, bazı şeyleri dondurmak. İlişki içinde yaşanmakta olanın tersine dönmesine izin vermek. 

**Yıldız inanç ve umuttur hiç bir şeye bağlı olmadan kapalı bir durumdan canlı bir akışa geçerek ferahlamaktır. Bu iyileşme, evrenin kapalı kapılar ardında bulunan özünde vardır, hiç bitmez, boşaltılmaz ve depolanmaz. Yıldız Kartı bir kabullenmedir, duygularınızın üstünde asılı kalır ve iyileştirici etkileri vardır. Duygularınızı yeniler, gelecekte büyümesi ve gelişmesi için besler ve sürdürülebilir olmasına imkan sağlar.

Yıldız Kartı, toplumun size nerede olmanız gerektiği yerin aksine, nerede olduğunuzda daha mutlu hissedeceğiniz ve size empoze edilemeyen yeri yaptığınız değerlendirmenin sonucundan memnun olduğunuz anlamına gelir. Doğru yolda olduğunuzdan emin olduğunuz andır.Yaptığınız seçimlerle bağlantılı olarak hayatın yaşanmamış kısımlarını kabul ettiğiniz yerdir. Fakat, kendi kalbinizde, ruhunuzda, zihninizde rahat ve huzurlusunuzdur.

**Yıldızın yanındaki Asaların 4'lüsü de hayallerinizi gerçekleştirecek, %80 otorite sahibi olduğunuz ilişkinizi %95 e taşıyabilecek tılsımdır.


Yorumlar