ASILMIS ADAM KOMBINASYONLARI (BUYUK RAHIP, ASIKLAR, KADER CARKI ve YARGILAMA)

BUYUK RAHIP ve ASILMIŞ ADAM
Bir kişi neye inanacağından emin olmadığında ortaya çıkar. Bazen bu belirli bir durumla ilgiliyken, diğer durumlarda kafa karışıklığı daha genel olabilir.

Örneğin; bir kişi sevgilisinin kendisine yalan söyleyip söylemediğini ve davranışlarının içten ve samimi olup olmadığını merak ediyor olabilir, ya da çocukluklarının dini öğretilerine gerçekten inanıp inanmadığını düşünüyor olabilir. Birilerinin, ya da sevdiklerinizin inancını sorguluyorsanız, Büyük Rahip ve Asılmış Adam Kombinasyonu sizi her şeyi sabırla gözlemlemeye ve incelemeye teşvik ediyor anlamına gelir.

ASILMIS ADAM ve ASIKLAR, Bu 2 Büyük Arkana kartı, bir ilişkide partnerlerden birinin baskı altında olduğunu ve bu nedenle kapana kısılmış gibi hissettiğini gösteriyor. (cellat ve sevgili tarot kartı kombinasyonu)

Ayrıca, Asılış Adam ve Aşıklar Kombinasyonu bir ortaklıkta birinin diğerinden farklı 'hızlarda' hareket ettiğinde veya akıllarında zıt uç hedeflere sahip olduğunda ortaya çıkar. Asılan Adam ve Aşıklar Tarot açılımlarınızda birlikte göründüğünde, ilerlemek için ne olması gerektiği hakkında ciddi bir konuşma yapmanın zamanı geldi anlamına gelir.

ASILMIŞ ADAM VE KADER ÇARKI

Kader Çarkı ve Asılmış Adam Kartları Tarot açılımlarınnızda birlikte göründüğünde kaderde bir gecikme olduğu anlamına gelir. Olması gereken mutlaka gerçekleşecek olsa da, bazen kendi yanlış yönlendirilmiş hareketlerimiz nimetlerimizi bir süreliğine sıkıca kilit altında tutar.

Bir şeye o kadar sıkı tutunuyorsunuz ki, acaba bu sizi amacınıza ulaşmaktan alıkoyuyor olabilirmi? Değişim korkutucu olsa da gerekli ve kabul etmeyi öğrenmeniz gereken bir şey. Aksi takdirde, sürekli bir belirsizlik ve mutsuzluk içinde yaşarsınız.

ASILMIS ADAM ve YARGILAMA

Sevdiklerimizi başarısız olmaktan veya onlara sadece acı verecek şeyler yapmaktan korumak istemek normaldir. Bununla birlikte, duygusal ve ruhsal olarak gelişmemize yardımcı olan şeyin zıtlık ve deneyimler olduğunu hatırlamanız gerektiğini öneren bir kombinasyon.

Başkalarının kararlarını kontrol etmeye veya yargılamaya çalışırsak, onları kaderlerinden alıkoymuş oluruz. Bu yüzden diğerlerinin kararlarına saygı gösterip yüreğinizin sesini dinlemeniz çok önemlidir.

Yorumlar