TERS ASILMIŞ ADAM ve KADER CARKI KOMBINASYONU


 -Asılmış Adam bir durumu tersine çevirmek anlamına gelir. Aynı şekilde Kader Çarkıda bu anlama gelir. Ters Asılmış Adam durumun tersine çevrimesine direndiğinizi, bunun bencillik olduğunu ifade ederken, yanında ki Kader Çarkı ektiğinizi biçeceğiniz anlamına geliyor.

-Bu kombinasyon, size duraksamanızı, durumu tekrar bir gözden geçirip, ben napıyorum diye yaşadıklarınızı gerçekçi olarak değerlendirip fedakarlık yapmanızı ve bu duruma uygun davranışızın meyvelerini ilerde toplayacaksınız, demek istiyor. Eğer, bencilik eder ve kendinizi geri çekmezsenizde, bedelini sonradan sizin ödemek zorunda kalacağınız hesaplarla karşılaşabileceğiniz konusunda bir uyarı gibi.

-Siz kendi açınızdan en iyisini organize etmeye çalışıyorsunuz, fakat doğru tektir, arka sokaklardan dolaşmaya kalkmayın kaybolursunuz, ya da karanlıkta sokağa çıkmayın tehlikeyi göremeyebilir ve geriyede dönemeyebilirsiniz.

-Seçmiş olduğunuz kartların kısca yorumu bu, fakat Ters Asılmış Adam Kartı ile ilgili bazı açıklamalar yaparak, neler yapabileceğiniz konusunda kafanızda fikir oluşturmanıza yardımcı olmaya çalışacağım.

-Asılmış Adam Kartını genelde, bakış açınızı değiştirmeniz konusunda bir işaret, bir tavsiye olarak değerlendirmelisiniz. Burada, ilk akla gelen yaşadığınız durumu tam tersine çevirmek, ters yöne gitmektir. Bu yüzden dünyanız alt üst olabilir, fakat bu sizi kesinlikle endişelendirmesin. Dünyanın altının üstünden daha konforlu ve huzurlu olabileceği hakkında şu an hiçbir fikriniz yok. Yaşayarak, deneyimleyerek, ilkeli bir şekilde mücadele ederek öğreneceksiniz.

-Kader Çarkı, yaptıklarınızın bedelini artısıyla sizin yolunuza çıkarır ve genellikle iyi şeylere işaret eder. İyi şeyler derken, eğer empati yoksunu bencil bireyseniz, yaptıklarınızın bedelini ödetir ve ilahi adalet yerini bulur. Çünkü, her bencillik sonunda kendini bitirir. Ancak iyilik sonsuzdur ve dünyada ki yaşamın devam etmesi, bu devranın dönmesi için iyi olan şeylere ihtiyaç vardır. Aman dikkat edin, Kader Çarkı dönerek size doğru yaklaşmaktayken iyilik ve güzellikleri fedakarlık yapanlara bırakabilir, empati yoksunu bencil olanlarda tekerleğin altında ezip sonsuza kadar yok olabilir.

-Önce bakış açınızı değiştirmeli, sonrada davranışlarınızı değiştirmek için harekete geçmelisiniz.

-Ters Asılmış Adam Tarot Kartı kişileri, kendi gerçekleri ve fikirleri içinde kaybolmuştur. Tamamen bir hayal  aleminde, bir rüyada yaşıyor olabilirler. Genelde başkalarını ve hatta kendilerini kendi bencil amaçları için kandırıyorlardır. Bu kişilik tarzı akıl eksikliği veya ahlak eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir.


Yorumlar