ASILMIS ADAM, YILDIZ KARTI ve ASALARIN 2'LISI KOMBNASYONLARI




Asılmış Adam;

-İş yaşamınızda, kariyerinizde veya ilişkinizde sinir bozucu bir gecikme, erteleme.

-Planlanan fedakarlığın yerine getirilmesi veya ayrılık kararı.

-Kendini feda ederek yuvadan ayrılış veya işten ayrılış. Anlamına geliyor

Bu fedakarlığı yaparken gerildiniz ama  ilişki ya da ortaklık içinde sizi geren ve özgürlüğünüzü engelleyen durumlar vardı. Ve şimdi Asaların 2lisini düşünerek  gevşeyebilirsiniz. Çünkü Asaların 2lisi zor zamanları atlattıktan önemli birinden destek alabileceğinizi, birliktelik ya da kurabileceğinizi işaret ediyor. 

**Dikkat ederseniz 12 numaralı Asılmış Adam ve Asaların 2lisi, 2 rakamının bugünlerde yaşamınızda ki önemini vurguluyor ve 2 hafta, 2 ay, 2 yıl içinde yaşamınızda bazı önemli dönemleri işaret ediyor olabilir.

**Asılmış Adam, iş yaşamınızda kendinizi geri çekme fedakarlığını yapmak zorunda olduğunuzu işaret ederken Asaların 2liside bu zorunlu çekilmenin ardından önemli bir birinin desteği ya da ortaklığıyla hayallerinizi gerçekleştireceğinizi ifade ediyor.

**Asılmış Adam işsizlik ve motivasyon eksikliği anlamına gelir ve 2 ana mesaj taşır.

1. Depresyon - tam bir hareketsizlik ve ilerlemenin imkansız olduğu zamanı işaret eder.

2. Danışanın, Dünyayı algılama biçiminin ve vizyonunun tamamen değişmesini işaret eder.

Her 2 durumda da sonunda bir aydınlanmadan sözedilsede zor bir dönemden geçilmesi kaçınılmazdır. Hiç bir şey kolay olmayacak ve bu zor günler hızlı geçmeyecek.

**Şartların ve koşulların değil, danışanın kişinin değişmesi gerektiğini ifade eder.

**Acele etmeyin, sabırla yeni rutinlerinize devam edin, titiz ve sabırlı olun. Bu arada çevrenizi çok iyi gözlemleyin ve öğrenmeye odaklanın.

**Asılmış Adam kötü bir şey değildir. Ancak yaşamda son hızla ilerlerken evrenin danışan kişiyi dürtmesidir. Böyle zamanlarda kişi baş aşağı olmaya direnebilir, bu durumda olmaktan acı bir şekilde nefret edebilir, hatta bu durumla savaşa girebilir. Fakat gerçek olan şudur ki, gerçekte kötü bir şey olmamıştır. Asılmış Adamdan sonra Yıldız Kartının ifade ettiği şey, kişi pes etmez, daha büyük bir iyilik için teslim olur. Belkide sahte bir rüyadan vazgeçiyordur.

**Tabi ki yeni geleceği elde etmek için bunun yanında değer verdiği bazı şeyleride feda ediyordur.Tek yapmanız gereken, kendinizi yaşanmakta olanın dışına çekip, bakış açınızı değiştirmenizdir ve bazan ilerlemenin tek yolu budur.

Asılmış Adam ilişkide ya da ortaklıktaki belirsizliklerin bir şeylerin tersine dönmesi konumu kabullenmek. Hareket edememek, durmak, hareket eksikliği ya da durumu kabullenerek bir eylemde bulunmamanın daha akıllıca olduğunu düşünme hali. Zaten burada Yıldız Kartı feda edilenlerin acısını ve deprosyonu iyileştirici bir unsur görevini yerine getiriyor. Çünkü geleceğiniz zaten umut verici görünüyor. Yıldız sizin hareketsiz, kapalı bir durumdan aydınlığa, daha canlı bir duruma çıktığınızıda gösteriyor ve gelecekte büyüme ve gelişmeyi ifade ediyor.

**Bakış açınızı değiştirmeniz gereken dönemin ardından Asaların 2lisi seçim yapma kabiliyetine sahip olacağınızı ve yapılması gereken çok önemli bir karar vermeniz gerektiğini işaret ediyor. Tabiki artık siz doğru kararı vermek için çok donanımlı görünüyor olacaksınız.

1-Gayret ederek bulunduğunuz yerdeki çimlerimi yeşerteceksiniz, yoksa 2- Çimleri yeşermiş yerden giderek çimenleri daha gürleştirecek ve güçlendireceksiniz..

**Dikkat ederseniz Asaların 2lisi Kartının üzerindeki sembolde bir kalenin en üst seviyesinde duran adam var ve 2 Asanın arasına yerleştirilmiş bir elinin avucunda önündeki muazzam potansiyeli temsil eden bir küre tutar. Tam anlamıyla artık dünya avuçlarının içindedir. Yeni bir fikir, yeni bir düşünceye sahip olmanın kartıdır.

**Asaların 2si özellikle ortaklık ve işbirliği içeren yaratıcı girişimlerde başarıyı öngörür. İş yerinde veya bir girişimci olarak durumu dikkatlice incelemenizi bir plan oluşturmanızı önerir.

**Şimdi ortaklıktan çıkmanın ve yalnız bir kurt olmanın zamanı değil. Sizi başarıya götürecek bir yolculuk başlamak üzere ancak bu tek başına olmayacak. Girişiminizde ortak olacak bir akıl hocası veya meslektaş bulun. Seyahat edin, geçmişte hayalini kurduğunuz her şeyden para kazanmanın benzersiz yollarını keşfedin.

**Aşk okumalarında Asılmış Adam geçici bir ayrılığı işaret etsede, Asaların 2lisi, uzun mesafeden başlayan aşk ilişkileride mücadeleyi ifade eder. Uzun süredir kafanızı karıştıran birisi ya da arkadaş olduğunuz birine duygularınız varsa beklemeyin. Onunla bir gelecek istiyorsanız ilk hareketi siz yapın. Uzun bir yol katetmeniz gerekse bile kartlar size tutkularınızın peşinden gitmenizi tavsiye ediyor. Çünkü ne kadar imkansız gibi görünsede, kendinizi güvensiz hissetsenizde siz ondan vazgeçmemeyi seçiyorsunuz. Kendinizi ona adıyorsunuz.

Yıldız Kartının yanında Asaların 2lisi çıktığında bu 2 kartı masaya koyup destenin içinden tek bir kart çekmenizi önerebilirim, çünkü  bu birlikteliğin geleceğini  öngörebilmek için seçeceğiniz bu kart belirler aslında.

Eğer, yaşamınızda zaten biri varsa eşinizle birlikte ilişkinizde yeni kararlar alın ve yeni başlangıçlar yapın. Fakat, eşinizden ayrılıp karşınıza çıkan yeni birisiyle hemen yeni bir ilişkiye atlamayın.

**Sağlık konusunda Asılmış Adam nasıl ki depresyonu işaret ediyorsa Asaların 2side depresyondan kurtuluşu, şifa bulmayı ifade eder.

Yorumlar