TERS ASILMIŞ ADAM, IMPARATORICE ve YIKILAN KULE


 -Asılımış Adam Düz konumda olsaydı, ilişki açılımlarında içine dönmekle ve arafta kalmakla ilgili bir durum söz konusu olabilirdi. Fakat, Asılmış Adam ters dönmüş ve ayaklarını yere basmış. Burada, muhtemelen ilişkide ilerleme kaydedilmeye başlıyor.

-Ters Asılmış Adam genelde, garip, antisosyal davranış kalıbına sahip insan kişiliklerini işaret eder. Bu kişiler sosyopatik ve hatta psikopat eğilimler gösterebilirler. Ters Asılmış Adam karakteri gerçeklerden ve gerçeklikten uzak, çoğu zaman kendi inanç ve fikirlerinde kendini kaybetmiş, var olmayan bir kavrayışa sahiptir. Tamamiyle bir rüyada yaşıyormuş gibi hareket eder. Kendi bencil amaçları için başkalarını ve asıl önemlisi kendini aldatır. Hatta, birisine yardımcı olmak amacıyla yanlış ve kötü bir amaca bile hizmet edebilirler. Öylesine doğru yoldan saparlarki, ya akıl hastasıdırlar, ya da ahlak eksikliği ahlak yoksunudurlar.

-İmparatoriçe sevgi dolu, karizmatikve çekici bir kişyi işaret ediyor. Bu kişi besleyici duygulara sahip, çok yaratıcı, sevdimi derinden seven ve sevgisini karşısındakilere açıkça gösteren biridir. İmparatoriçe akıllı, sanatta ve dünya işlerinde çok profesyonel ve çok başarılıdır. İmparatoriçe kişileri insanları ve sanatsal uğraşları severler ve yaşadıkları dünyada çevrelerini cennete çevirirler. Can taşıyan herşeye çok değer verir, mükemmel bir ebeveyn olur ve iş bitirme konusunda kararlı ve başarılıdırlar. Kendine güveni olan bağımsız bireyler yaratmaya çalışır.

- Seçmiş olduğunuz kart kombinasyonunda ilişkide partnerlerden birisinin büyümesi ve parlaması, arka planda sönük kalan parnerin bencilce ve hatta psikopatça davranışlar içine girmesine sebep olmuş. 

-İmparatoriçenin ardından Yıkılan Kule, ani bir şok veya şok kararla ilşikide temelden değişimleri işaret ediyor. Kartlar arasında ortak bir nokta bulmaya çalıştığımda; İmparatoriçenin Kart numrası 3, Asılmış Adamın kart numarası 12 ve numerolojik olarak 12=1+2=3 RAKAMI. Numerolojik olarak 2 kartta 3 rakamında birleşiyorlar. Yıkılan Kulenin Kart numarası 16 numerolojişk olarak 1+6=7 RAKAMIna denk geliyor. Partnerler her biri 3+3=6 rakamında anlaşıp 7 rakamına yani Yıkılan Kule'ye ilerliyorlar. 7+3=10= 1+0= 1 RAKAMInın taşıdığı enerji kişilerin her birinin yeni başlangıçlar konusunda hem fikir olduğunu gösteriyor. Ayrıca, 3+3+7=13=4 RAKAMI, alınan kararla varılan sonucun her 2 taraf içinde koruyucu ve en mantıklısı olduğunu olduğunu işaret ediyor. 13 rakamı taraot arkana majör kartlarından Ölüm Kartının numarasıdır. 13 rakamı ve tarot Ölüm Kartı astrolojide Akrep Burcunu sembolize eder. Bu kombinasyonu numerolojik olarak 13 rakamı ilişkinizde karı koca veya sevgili olarak kadersel bir döngünün sonuna geldiğinizi ve bu dönemin kapandığını işaret ediyor. OLUM, geçmiş ve gelecek arasında geri dönüşü olmayan acı veren ve mutlak bir ayrılığı gösterir.

-Yıkılan Kule çatışmalarla dolu partnere zarar veren ve günden güne yıpratan bir ilişkiyi gösterir. Ya da, ani bir şok veya şok kararlı ayrılık anlamına gelir.

Yorumlar