KADER CARKI ve ASALARIN DORTLUSU KOMBINASYONU

-Seçmiş olduğunuz kartlardan Kader Çarkı hayatınızda ki önemli yaşam sorunlarına, Asaların Dörtlüsü daha günlük veya sıradan sorunlara işaret ediyor

-Asaların Dörtlüsü mutluluk ve aşinalıktan gelen güveni işaret eder. Kutlama, konukseverlik,arkadaşlarla yeniden birleşme, tanıdık fikirler veya yerlere dönüş gibi konulara atıfta bulunur.

-Kaser Çarkı, karmayı yaşama ve iyi şans, kadersel geçiş döngülerini işaret eder.Tekerlek döner, kader sahneye çıkar ve değerlendirmeyi başarabilenler için yeni fırsatlar sunar. Beklenmeyeni bekleyin ve ona açık olun anlamına gelir.

-Bu 2 kartta Ateş elementi ile sembolize edilir. Ateşin ana unsuru,sınırsız coşkular, yangın işareti, tutkuyu ve yaratıcı enerjiyi temsil etmesi ve yaz aylarını işaret etmesidir.. Asa Dörtlüsü Koç ve Kader Çarkı Yay Burcu ile ilişkilidir. Bu Tarot kombinasyonu mevcut ilişkinizin nereye gittiğini ve nelerden etkileneceğini anlamak için mükemmeldir.

-Kader Çarkının yanında Asaların 4'lüsü, şaşırtıcı bir olay yaşanacağını ve bunun bir dönüm noktası olacağını işaret ediyor. Bu her neyse iyi bir şey ve mutlu anlarla ilgili gibi görünüyor. Belkide, aklınızda ki ya da hayatınızda ki kişiyle gerçek mutluluğu bulacaksınız ve geçmiş sıkıntılı günleri unutacaksınız anlamına da geliyor olabilir. Bu 2 kart planlarınızın dışında hayatızın jokeri gibi size sunulmuş sıcak bir karşılaşma olabilir.

Eğer bu kombinasyonun tam tersi olsaydı, yani Asaların 4'lüsü nün yanında Kader çarkı olsaydı. Bu özgür olduğunuzu ve kendi yolunuza gitmeniz gerektiğine işaret ediyor olabilirdi.

Yorumlar