KADER CARKI ve KILIC 7 KOMBINASYONU


 -Kader Çarkı, hayatın akışında olduğumuz ve işlerin lehimize gittiği ve yeni bir döngünün başladığı zamanları gösterir. Kader Çarkı, sadece şans ve kaderle ilgilidir, ancak asıl mesele hayatın iniş çıkışlarında, nispeten zarar görmeden tekerlekle nasıl dolaşacağımızı bilmektir. Bu sebeplede merkezde kalmakta fayda görüyorum, çünkü merkezde gelişen olayları gözlemlemek daha gerçekçi olur ve duruma göre strateji geliştirebilirsiniz. Kader Çarkının asıl mesajı merkezdeki noktanızı bularak akışa devam etmektir. Kader Çarkının size getirdiği şansı başarıya dönüştürmek bu şekilde mümkün olabilir.

-Kader Çarkının yanında Kılıçların 7'lisinin üstündeki resimde dikkat ederseniz adamın ellerinde kılıçlar geriye bakıyor. Belkide,  eline geçirdiği bu fırsatın altında kalıp ezilme korkusu taşıyor. Bu geriye bakışta bir şeyleri kaçırdığımız veya elimize geçirdiğimiz fırsatı kullanamayabileceğimiz korkusu var. 

-Adamın ellerinde kılıçlar, arkaya doğru gitmediği halde neden arkaya bakıyor?

-Burada Kılıç 7 belkide stratejik olmanız için bir uyarı olabilir diye düşünüyorum. Kendinizi koruyarak ilerlemenizde fayda var.Elinizdeki bütün kartları hemen açıp kullanmayın. Kendi merkezinizden ayrılmayın, herkese, herşeyi anlatmayın. Olan var olmayan var. Nazar olabilir, taş koyan olabilir. Dürüst ve rasyonel olun, ancak zekanızı kullanın, biraz incelikli ve diplomatik davranın.


Yorumlar