KADER CARKI ve TILSIM ASI


 -Kader Çarkı ve Tılsım Ası kombinasyonunda, kaderinizin finansla ilgili her türlü konuyu güçlü bir şekilde güvence altına aldığı anlamına geliyor. Burada, sizin yapmanız gereken tekerleği merkezinden yakalayıp bırakmamak. Böylece, herşeyi kadere teslim etmemiş, tekerlek dönüp uzaklaştıktan sonrada herşeyi kontrolünüze almış olursunuz.

-Muhtemelen, şu anda sizin farkında olmadığınız, ancak yaşamınızı büyük ölçüde etkileyecek olması gereken birşeyler oluyor. Kader Çarkı, gelişmekte olan olayların neresinde durduğunuzun farkına varmanızı ve vermek zorunda olduğunuz kararları tekrar bir gözden geçirip değerlendirmenizi söylüyor Aynı hatayı 2. kez yapmamanız konusunda sizi uyarıyor.

-Tılsım Ası çizgi üstü bir yaşamın ve sınırsız maddi gücün başlangıcı için atılan tohumdur. Kader Çarkının size getireceği bu tohum kendi kendini ekmez, siz alıp ekmez ve ilgilenmezseniz tohum büyümeyecek ve ürün vermeyecektir.

-Tılsım Ası tohumunun büyüme ve gelişme potansiyeli var, ancak gücü yok. Bir arkana majör kartı kadar güçlü değil. Bu kombinasyon, ihtiyacınız olan gücü, bir arkana majör kart olan kader Çarkından alıp, bu tohumla birşeyler yapma zamanının geldiğini ifade ediyor. Beklemek sizi hiç bir yere götürmez. Kader Çarkının merkezine tutunarak gezintiye çıkın ve şansınızı deneyin.

-Son zamanlarda iş hayatınızda bir durgunluk söz konusu ise, Tılsım Ası yolunuza çıkacak yeni bir iş fırsatı olabilir.  Kader Çarkı'da sizi onu almaya çağırıyor olabilir. Bu şansın elinizden kaçıp gitmesine izin vermeyin. Risk almaktan korkmayın. Şimdi iyi görünmeyen şey daha sonra işinize yarayabilir. Tohumu ekerseniz büyüyecek. Ancak, önce o tohumu ekmelisiniz. Birde, paranın her şey olmadığını unutmayın.

-Kader Çarkı, kumarhanede rulet masasını çevirmek gibidir. Şimdi tam merkezinden tuttuğunuz Çarkı çevirin. Çünkü, kader sizden yana ve birçok pozitif enerjinin etkisi altında görünüyorsunuz. Bu fırsatı kaçırmamalısınız. Tılsım Ası, Kader Çarkıyla elde ettiğiniz finansal gücün günlük rutin hayatınızda refah seviyenizi arttıracağını gösteriyor. Belki yeni bir işe gireceksiniz, belki siz yeni bir iş kuracaksınız, belkide yeni bir ev veya araba alacaksınız.

-Hayatınızda şu anda, hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek çok olumlu enerjiler var. Kader Çarkının üstündeki pusula, Tılsımların Ası'nı gösteriyor. İstikrarlı, güven içinde ve maddi açıdan masal gibi bir yaşam vaad ediyor.


Yorumlar