KADER CARKI KISILIK OZELLIKLERI

-Numerolojik olarak Kader Çarkı, Sihirbaz ve bütün As'lar;1 RAKAMI'nın enerjisini taşırlar. Sihirbazın masasında bütün As'lar vardır. 10 numaralı Kader Çarkı, 0 numaralı Apdalın, 1 numaralı Sihirbaz'ın ve As'ların daha yüksek bir oktavıdır.

-Aşağıya-yukarıya inip-çıkan, bir dönme dolap düşünün. Koltuklar daima düz kalır. Kader Çarkı, bir aksilik olmadığında, çıkışlarda büyük resmi hafızasına kazır. İnerkende aşağıda ne yapacağını planlar. Dibe vardığında harekete geçer ve tekrar yükselmeye başlar.

-Kader Çarkı insanı, kaderin iniş çıkışlarıyla nasıl, başa çıkılacağını bilir. Hiç beklemedikleri anda, çıkıp gelen misafir onun keyfini kaçırmaz. Çünkü, o her zaman beklenmeyeni, nasıl kucaklayacağını iyi bilir. Bu kişiler her zaman kendilerini şanslı hisseden türden insanlardır. Araba alacak param yok diye üzülmez. Ne kadar şanslıyım, otobüse binmek için, biletim var diye, mutlu olur.

-Değişimi, soğuk kanlılıkla idare eden, ender rastlanabilecek bu kişiler, asla uzun süre yerde kalmadıkları için şanslıdırlar. Bir şeyler yanlış gitse bile, yollarına ne çıkarsa çıksın sabit kalır, yere düştüklerinde hıçkıra hıçkıra ağlamak yerine, uyum sağlamak için yapılması gerekeni yaparlar. Kader Çarkı, kaderdir, talihtir, döngüsel değişimdir. Kader Çarkı kökleşmiş olana aykırıdır ve şaşırtır.

-Kader Çarkı seyahat eden, kendini eğiten ve geniş bir farkındalığa sahip birini ifade eder. Bu kişiler, kolay uyum sağlayan çok şanslı kişilerdir ve başkalarından büyük saygı görürler. Güçlü bir aidiyet duygusuna sahip olan Kader Çarkı kişileri, yeni şeyler denemekten korkmaz. Gurur ve ihtişam doğalarında vardır. Genellikle parti yapmayı sever ve çoğu zaman ilgi odağı olurlar.

-Kader Çarkı kişilerinin, kendilerine has bir tarzı ve stili vardır. Her zaman bir yere gitmek ve heyecan verici bir şeyler yapmakla ve başarmakla meşgul olduklarından, uyku ve küçük aksaklıklar için ayıracak çok az zamanları vardır. Onlar her zaman çok kolay ayağa kalkar ve aksiliklerden daha da güçlenerek geri dönerler.

-Kader Çarkı, kişinin öneminin ekstra arttığı dönemlerde karşısına çıkar. Kişi, belki kariyerinde terfi edecek, belki ruh eşiyle tanışıp evlenecek ve belkide ilahi bir ön düzenlemeyle karmasından gelen sebeplerden dolayı, bir gecede büyük bir başarıya sahip olacaktır. Böyle zamanlarda kişi dorukta ve en iyilerle uyum içindedir.
-Ters konumda Kader Çarkı, bazan sabit düşüncelere saplanıp kalan, batıl inançlı, bazanda farklı kişiliklerde görünen, güvenilir olmayan, hayatın iniş çıkışlarından bıkmış ve yorulmuş birini işaret eder.

-Yanlış yerde, yanlış insanlarla bulunduklarını hissettiklerinden, mümkün olduğunca oradan uzaklaşmak için, hemen hemen her şeyi yapmaya hazırdırlar. Çünkü, başka yerlerde her şeyin daha iyi olduğuna inanırlar. Refah, sevgi ve ruhsal gelişim için can atarlar. Ancak, genelde kendi eksikliklerinin tuzağına düşerler. Kendilerini durağan ve sıkışmış hisseden bu kişiler, suçlarını kapatmak ve kendilerini haklı çıkarmak için, kendinden başka herşeyi ve herkesi suçlar ve sık sık küserler.

-Ters Kader Çarkı, işlerin yolunda gitmediğini, bir engele takıldığını veya bir sürtünme olduğunu gösterir. Bu kart, İniş çıkışlarda önce sıcaklayan sonra üşüyen ve sonra, bir batağa saplanıp tekrarlayan döngülerden kurtulamayan değişken birini gösterir. Ters Kader Çarkı kişileri, en yüksek kademeden aldığı maaşını aynı günde, kendi iradesiyle hepsini bitirip, ay sonuna kadar yokluk çeken biridir.

-Çok yönlü sabit düşüncelere takılıp kalan, sürekli aynı tekrarları yaşama özelliğine sahip bu kişilerle yola çıkmak için, etrafındaki kartlara bakmak lazım. Çünkü, tekerlek kaderdir, şanstır, kumardır ve döngüsel değişimdir. Bir anda herşey çok iyiye giderken kötüye dönebilir. Bu sebeple Ters konumda Kader Çarkı kişileri, güvenilmezdir.

- Ters Kader Çarkı, bazan hayatındaki iniş çıkışların manik depresif yaptığı ve birden fazla kişiliğe sahip olan birini gösterebilir. Genellikle, gerçekçi kararlar almaktan uzak, evrenden gelen sembollere ve işaretlere göre hayatına yön vermekte aşırıya kaçan bu kişiler, yaşamlarının doğal işleyişine zarar veren patolojik vakalardır. 

-Ters Kader Çarkının denge bozukluğuyla ilgili hastalıkları arasında kumar sorunu, yalnızlık paranoyası, kararsızlık, depresyon ve güçsüzlük hissini de sayabiliriz. Bu özelliklere sahip olması, kişinin güvenilmez olduğunu gösterir.

-Bir başka olası sorunlu Kader Çarkı insanı ise, hayatta herhangi bir yere gitmek veya ilerlemek yerine, olduğu yerde koşarak sadece daireler çizen biridir.

KADER ÇARKI KOMBINASYONLARI

-KADER ÇARKI ve ŞEYTAN kumar bağımlılığını gösterir. Kader Çarkı her şeyi harekete geçirsede, Şeytan sınır tanımıyor. Başta eğlenceli gibi görünen bir durum, sonradan kontrolden çıkabilir. Ayartmaların veya fiziksel arzuların, kendi çıkarlarınıza aykırı kararlar vermenize, sebep olmasına izin vermeyin. İstediğiniz her şey kaderinizle uyumlu olmayabilir..

KADER ÇARKI ve İMPARATOR, güçlerini birleştirdiğinde güçte bir değişim meydana gelir. Dengenizi kaybettikten sonra, hayatınızın kontrolünü yakında geri kazanacağınızı gösterir. Bir aşk açılımında bu kombinasyon, beklentilerinizi netleştirmenizi ve sınırlarınıza bağlı kalmanızı tavsiye eder. Kariyerinizde bir terfi bekliyorsanız, basamakları tırmanmaya hazır olun.

-ITIDAL ve KADER ÇARKI eşleştiğinde olumlu ve uzun vadeli etkileri olacak, barışçıl bir sonucu gösterir. Mevcut durum hakkında endişelenmeyi bırakın, Kader size kendi başınıza çabalayarak yaratabileceğiniz, her türlü sonuçtan daha parlak olanını verecek anlamına gelir ve aynı zamanda yüksek öğrenimi gösterir.

KADER CARKI ve ITIDAL, işe yaramayacak birşeyi zorlamaya gerek yok anlamına gelir. Denge'nin önündeki Kader Çarkı, bu kartların ortak hiç bir tarafı olmadığı için, arzu ettiğiniz yönde dengeyi bulamayacağınız anlamına geliyor. Çünkü, ilerlemekte olan tekerlek en ufak bir engelle karşılaştığında kontrolden çıkabilir ve tersine dönmeye başlarsa, denge bozulur ve bütün emekler boşa gidebilir. Bu 2 kartın birlikteliği sadece sorun yaratır.
-Fakat, egonuza engel olamıyorsanız, denemediğiniz için pişman olmaktansa, hata yapın ve canınızın yanmasından dersler çıkarın. Öğrendikleriniz başka bir yönde ilerlemenizi kolaylaştıracaktır.
-KADER ÇARKI ve SIHIRBAZ kombinasyonunda, kariyer, ilişki, ikamet veya finansal istikrardaki durum, sihirli bir şekilde bir gecede değişecektir. Abrakadabra!
Büyük olasılıkla beklenmedik muhteşem bir değişiklik olacak. İlk başta kargaşa sizi korkutsada, kendinizi bir şans kurbanı olarak göreceğinize duruma uyum sağlayın. Bu kombinasyon kaderinizde güvenle ilerlemenizi sağlıyacaktır.

-KADER ÇARKI ve YILDIZ birleştiğinde, birinin çalışmalarınızı takdir etmesini ve ön plana çıkarmasını istiyorsanız, şimdi tam zamanı. Kader bütün dualarınızı kabul etti, tanınmak ve şöhretli olmak için değişime hazır olun. Çünkü, siz büyük bir yeteneksiniz.

-Kader Çarkının yanındaki Aşıklar, başarıya giden yolda bir kararsızlık ve gecikmeye neden olabileceği gibi, ruh eşinizle tanışabileceğiniz bir buluşmayıda gösterir.

-Kader Çarkı ve Ölüm, herşeyin bittiğini düşünmeyin. Bakış açınızı değiştirin ve tekrar deneyin. Bu şansı kaçırmayın.

-Kader Çarkı ve Ay, emeklilik gibi sisteme bağlı pasif gelir.

-Kader Çarkı ve Tılsımların 5'lisi riskli bir girişim zararla sonuçlanabilceği hakkında bir uyarıdır..

-Tılsım Ası, Kader Çarkı ve Tılsım 6'lısı yeni girişiminiz finansal kazanç getirecek anlamına gelir.
KADER ÇARKI ve KILIÇ 6
Kader Çarkı parayla ilgili, ancak Kılıç 6 ondan uzaklaştığınızı ve daha sakin bir mali duruma geçtiğinizi gösteriyor. Belkideki teknedeki 6 kılıç içinde ödülleriniz olan 6 adet bagajınızı ifade ediyor olabilir.
-Kader Çarkı ve Kılıç 6 ikiside hareket halinde olmayı gösteren kartlar. Kader Çarkı çoğu zaman finansal konularla ilgili olsada, Kılıç 6'lının yanında hareket halinde olmakla ilgili olabilir. Kader Çarkı ileri veya geri hareket edebileceği gibi Kılıç 6'lının yönü ileriye olduğu bellidir. Belkide, kader Çarkı bugüne kadar yapmak istediğiniz bir seyattaki engellerin ortadan kaldıracak
-Belkide Kader Çarkı finansal konularla ilgili olarak sizi daha sakin sulara yönlendiriyor. Finans konular iyiye gitmeye başlıyor anlamınada gelebilir. Kader Çarkı parayla ilgili, ancak Kılıç 6 ondan uzaklaştığınızı ve daha sakin bir mali duruma geçtiğinizi gösteriyor. Belkide, teknedeki 6 kılıç içinde ödülleriniz olan 6 adet bagajınızı ifade ediyor ve belkide ev taşıyacaksınız.
Kader Çarkı + Apdal: Yeni yön, yeni kader. Acemi şansı.
Kader Çarkı + Sihirbaz: Satışta kader, medya, birinin yetenekleri için fark edilme.
Kader Çarkı + Büyük Rahibe: Tarih yaratmak. Ünlü bir kadın.
Kader Çarkı + İmparatoriçe: Kaderde bir hamilelik. Bir mirasçı. Çok çekici bir insan.
Kader Çarkı + İmparator: Kaderinde serbest meslek sahibi olmak. Yönetmeye mahkum.
Kader Çarkı + Savaş Arabası: Prestijli bir okul veya kurum.
Kader Çarkı + Aşıklar: Ruh Eşleri. Bir ilişkide güçlü kader duygusu. Aşka yol açan bir görüşme veya karşılaşma.
Kader Çarkı + Savaş Arabası: Seyahat etmek hedefleniyor.
Kader Çarkı + Güç: Halkın tanınması. Ödül.
Kader Çarkı + Hermit: Öğretmek mukadder.
Kader Çarkı: Aşırı şans. Büyük bir Galibiyet. Jackpot'u vurmak.
Kader Çarkı + Adalet: İlahi zamanlamanız. Hukuk işlerinde şans.
Kader Çarkı + Asılmış Adam: Şanslı bir mola. Şanslı bir yenilik.
Kader Çarkı + Ölüm: Bir miras. Kalıtım. Şanslı bir başlangıç.
Kader Çarkı + İtidal: Uzun vadeli servet, uzak bir yerde servet. Yüksek Eğitim.
Kader Çarkı + Şeytan: Şanslı bir iş anlaşması.
Kader Çarkı+ Yıkılan Kule: Rekabetçi bir ortamda mükemmellik.
Kader Çarkı + Yıldız: Şöhret ve tanınma. Büyük yetenek.
Kader Çarkı + Ay: Bağlı sistem. Pasif gelir.
Kader Çarkı + Güneş: Bir çocuk. Şans güneşli bir yerde bulundu.
Kader Çarkı + Yargılama: Başarılı sanatçı, yenilenme.
Kader Çarkı +Dünya: Mezun olmak. Bir hedefe ulaşmak.


Kader Çarkı + Asa Ası: Şanslı bir fırsat.
Kader Çarkı + Asa 3: Bir işi genişletmek. Yayıncılık.
Kader Çarkı + Asa 6: Popülerlik. hayranlık.
Kader Çarkı + Asa Şövalyesi: Bir heyecan arayan. Başarılı bir sporcu. Şanslı bir hareket.

Kader Çarkı + Kupa 2: Arkadaşlığın romantizme dönüşmesi. En iyi arkadaşına aşık olmak.
Kader Çarkı + Kupa 6: Gerçekleşen bir çocukluk hayali.

Kader Çarkı + Beş köşeli yıldız: Bir gecede başarı.
Kader Çarkı + Beş köşeli yıldızların kraliçesi: Hayalinizdeki ev. Bir ev kazanmak.
Kader Çrkı + Beş köşeli yıldızların kralı: Zenginlik.

Kader Çarkı + Kılıç 4: Yerleşmek.
Kader Çerkı + Kılıç 10: Emekli.
Kader Çarkı + Kılıç Prensi: Yeteneklerinizi keşfetmek.
KADER CARKI ve SIKKELERIN ASI

Yorumlar