TILSIM 6 ve TILSIM 9


-Tılsım 6 kartında zengin bir adamın bir dilenciye para verdiğini, diğerininde bir beklenti içinde onlara baktığını görürsünüz. Adam cömert ve refah bir hayatı olduğu izlenimi veriyor. Dilenciler ise ağırbaşlı ve minnettar görünüyorlar.

-Tılsım 6 tarot kartı, bazen sahip olduğu bolluğu başkalarıyla paylaşmak, bazen de başkalarından yardım almak anlamına gelebilir. Bazen maddi ve duygusal hediyeler veren birisini, bazen de başkalarının yardımına ihtiyacı olan birisini temsil edebilir.

-Tılsım 9 kartında lüks ve gösterişli giysiler içinde, kendi bahçesinde doğayla başbaşa, maddi ve olarak kendini güvende ve özgür hisseden tek başına bir kadın vardır. Kadının elinde özgürlük ve bağımsızlığı simgeleyen bir şahin vardır.

-Tılsım 9 tarot kartı finansal güvenliği, başarı duygusunu ve kendi kendine yeterliliği ifade eder. Tılsım 9 maddi varlıklara, kişisel bakıma ve lüks bir yaşam tarzına odaklı yaşayan bir kişiyi temsil eder.

-Bu iki kartın birlikte size mesajı genellikle cömertlik, bolluk ve finansal istikrar ile ilgilidir. Tılsım 6 ve Tılsım 9, finansal refah ve bu zenginliği başkalarıyla paylaşma olasılığını gösterir. Aynı zamanda, ihtiyacı olanlara yardım etme isteğini ve geçmişte size yardım etmiş olanlara karşı minnettarlık duygusunu temsil eder.

-Bu kombinasyon finansal güvenlik, bağımsızlık ve cömertlik anlamına gelir. Çevremizdekilere karşı ne kadar çok cömert davranırsak o kadar çok bolluk ve tatmin olduğumuz bir hayat yaşayacağımızı ifade eder. Tatmin edici bir hayat yaşamanın hem maddi hem de duygusal zenginlik gerektirdiğini bize hatırlatır.

-Bu kombinasyon sağlam bir karaketer ve güçlü bir kişiliği temsil eder.

TILSIM 6 ve KOMBINASYONLARI

TILSIM 9 ve KOMBINASYONLARI

İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z  

Yorumlar