TILSIM 6 ve KOMBINASYONLARI

-Tılsımların 6'lısı kartının üstündeki resimde, ayakta iyi giyimli, teraziyi elinde tutan adam, yere çökmüş adamlara para veriyor. Bu kart toplumdaki sınıf farklılıklarını sembolize eder. Ayağa kalkmış olan adam sahneye benzeyen bir platformun üstünde duruyor ve zenginliği simgeleyen yeşil çizme giymiş. Adamın etrafında 5 köşeli yıldızlar düzenli bir şekilde bolluğa açılan kapıyı sembolize ediyor. Tılsımların 6'lısı Astrolojide Boğa Burcu ve boğanın boynuzlarıyla da sembolize edilen Ay gezegeni ile ilişkilendirilir.

-Tılsım 6 parayla uyumu ifade eder. Hayallerinizin, gelecekle ilgili planlarınızın doğru yolda olduğu anlamına gelir. İnsanlar başardıkları ve kimlikleri konusunda rahat olduklarında, kendilerini güven içinde hisseder ve başkalarına nazik ve cömert davranmaya başlarlar. Bu kart bir tarafta kendinden daha az şanslı kişilere yardım ederken, diğer tarafta başka birilerini canlandırıp eğlendirerek kazanç sağlamak anlamına gelir.

-Tılsım 6, sizden daha azına sahip olanlara karşı cömert olmak anlamına gelir. Bu kart, eğer çalışansanız maaş alacağınızı, iş verenseniz maaş ödemelerini yapılacağını ifade eder. Tılsım 6, başkalarına fayda sağlamak için servetini paylaşmak ve böylece istikrarı sağlamayı sembolize eder. Sıcak kalpli, içten ve samimi olmayı, ayrıca parayla uyum içinde sahip olduklarına şükretmeyi ifade eder. Sahne sanatları, eğlence ve tiyatro kartı olmasının yanısıra çok manevi bir karttır.
-Tılsım 6'lısı numerolojide manevi öğretmen ve ışık habercisi olan 74 ve 11 rakamı ile ilgilidir.
4 RAKAMInın titreşimi,7 RAKAMInın mistik gücüne dengeleyici bir enerji verirken,
4+7=11 RAKAMI, terazinin kefelerinin dengelenmesi gerektiğini ifade eder.

-Tılsımların 6'sında, Venüs gezegeni ile ilişkili olan6 RAKAMI, koşulsuz sevgiyi temsil eden bir sayıdır. Vermeyi, almayı, paylaşmayı derin ve gerçek bir aile sevgisini anlatır. Tılsımların 6'lısı finansal olarak başarılı ve aynı zamanda kalbinde iyililik olan bir kişiyi tasvir eder.

-Tılsım 6, mutlu bir atmosfer, empati ve cömertlik duygusundan ve hatta daha iyisinin yolda olduğundan bahseder. Şu anda yaşamınızdaki bonusları, ödülleri, promosyonları ve tüm güzel şeyleri ifade eder. Para ve mülkle ilgili adalet konuları bu kartla ifade edilir. Toplumdan kazanılanların, iyi duygular içinde geri ödenmesi ve paylaşılması ihtiyacını gösterir. Bir tarot açılımında karşınıza çıkan Tılsım 6, cömertliğinizin, 3 kat fazla karmik olarak geri dönüşüyle ödüllendiriliceğinizi anlatır.

-Bir aşk tarot açılımında Tılsımların 6'lısı, danışanın kendisini cömert ve yardımsever hissettiği anlamına gelir. Bu kişiler genelde, dünyanın nimetlerinden faydalanma konusunda kendilerini çok şanslı hissederler ve başkalarına da vermek isterler.

-Birisinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü öğrenmek istediğinizde Tılsım 6 ortaya çıktıysa, bu kişinin sizinle ilgili çok olumlu düşüncelere sahip olduğunu, sadık bir arkadaş olduğunu ve sizi desteklediğini gösterir.

-Kariyer, iş ve finans konularıyla ilgili bir tarot açılımında Tılsım 6, bir terfi ve ikramiyeyi gösterir. Çizgi üstü ve mutlu bir yaşam standardı sizi bekliyor. Bu kart geçmişte özellikle sizi destekleyenlere karşı, oldukça cömert davranacağınızı ifade eder.

-Tılsım 6 kişileri, çok güçlü ve enerjisi yüksek, çevresindekileri önemseyen ve etkileyen çok cömert insanlardır. Onlar, genelde iyi şarkı söyleme özelliğine sahip, güçlü ve güvenilir kişilerdir. Bu kişiler, sabırla iyi işler yaparak ve cömert davranarak, manevi yönlerinin gelişmiş olduğunu gösterirler. Gülmeyi severler ve her türlü eğlenceye uyum sağlarlar ve adeta eğlencenin içine çekilirler.

-Tılsım 6 kişileri çok sadıktır ve genelde bir yardım eline ihtiyacınız olduğunda, birkaç güvenilir ve destekleyici arkadaşla hayatınıza girerler.

-TERS KONUMDA TILSIMLARIN 6'LISI, cömertlik eksikliğini gösterir. Zenginliğini paylaşmak yerine, tam tersine aç gözlülük ve nezaket yerine zulüm yapmak anlamına gelir. Bu kart çoğunlukla danışan kişinin, nakit ihtiyacı olduğunda tarot açılımlarında ortaya çıkar. Bunun 2 sebebi olabilir.
1-Kazandığınızdan fazla harcıyor olabilirsiniz.
2-Ödeyebileceğinizden fazla borç almış olabilirsiniz.

-TERS KONUMDA TILSIM 6 KİŞİLİKLERİ, aşırı duygusal, bir anı bir anına uymayan ruh halleri içinde, içine kapanık ve aşırı tepki verme eğilimi olan birini gösterir. Bu kişiler drama kraliçesidir ve çok manipülatif olabilirler.

-Ters Tılsım 6 kişileri, istediklerini elde edene kadar rol yapan harika aktörlerdir. Onlarla karşılaştığınızda, gerçek yüzlerini, sizden saklama yeteneklerinin derinliklerinde, yeni hazineler keşfedip, sahte karakterlerini kendi yaşam sahnelerinde oynarlar. Vermeyi bilmezler, sürekli muhtaçtırlar ve elini verenin, kolunu kaparak tüketene kadar bırakmazlar.


TILSIM 6 KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında görünen 2 adet 6'lı kart, partnerinize haklı bir güven ve inanç duyduğunuzu ve yakında hayatınıza uyum ve mutluluğun geleceğini ifade eder. 3 adet 6'lı kart heyecan verici bir romantizmi anlatır ve önünüzde romantik zamanlar olduğu anlamına gelir. Bir tarot açılımında 4 adet 6'lı kart, kendinizi duygusal güvenlik içinde hissettiğinizi gösterir.

-YILDIZ KARTININ yanında TILSIM 6, hayatınızda heyecan verici bir döngü başlamak üzere olduğu için, disipli çalışmalarınıza devam etmeniz gerektiğini ifade eder. Çünkü, yakında yaşamınızda yeni bir döngü başlayacak ve siz asla pes etmezseniz bu döneme başarılı olarak geçebilir ve bir üst basamakta devam edebilirsiniz anlamına gelir.
-Bu kombinasyon asla pes etmemeniz, aksiliklere ve engellere rağmen başarmak için denemeye devam etmenizin son derece önemli olduğu konusunda ısrar eder. Evet, hayatınızda yeni bir döngü başlıyor, fakat bu döngüye adım atmadan önce, elinizdeki sorunları çözümlemeniz gerektiğini ifade eder.
-KILIÇ 3 ve TILSIM 6 , stres atmanızı, rahatlamanızı, işinizi ve kariyerinizi kafanızdan çıkarmanın yollarını aramanızı tavsiye eder. Bu kombinasyon, kendi sağlığınızla ilgilenmenizi önerir.
-ASA 3'LÜSÜN YANINDA TILSIM 6'LISI, işinize değil özel hayatınıza odaklanmanızı, işlerinizi ve dolayısıyla zihninizi ve bedeninizi yavaşlatmanın yollarını aramanızı ifade eder. Bu kombinasyon zindeliğinizi kontrol altında tutmanızı ve sağlığınıza özen göstermeniz gerektiğini gösterir. Çünkü, hatalıklardan korunmaya çalışmak tedaviden daha iyidir.

-Tılsımların 6'lısının yanında Güç kartı güçlü bir lideri işaret eder.
-Tılsımların 6'lısının yanında Güneş Kartı çocuklara yardım etmek,
-Tılsımların 6'lısının yanında Asaların 7'lisi elde ettiğinden fazlasını istemek,
-Tılsımların 6'lısının yanında Asaların 10'lusu kendisine sırf iş yaratmak için çalışmak,
-Tılsımların 6'lısının yanında Kılıç Ası toplum önünde bir konuşma yapmak,
-Tılsımların 6'lısının yanında Kupa Şövalyesi, büyük bir kişilik ve büyük bir şovmen,
-Tılsımların 6'lısının yanında Kılıç Prensi, oyunculukta doğal yetenek veya bir çocuk oyuncu
-Tılsımların 6'lısının yanında Tılsım 5'lisi sadaka vermek anlamına gelir.

6'lı yıldız + Güç: Güçlü bir lider.
6 tılsım + Asılan Adam: Ücret kazanmak.
6'lı yıldız + Kule: Zulüm.
6'lı yıldız + Yıldız: Eğlence endüstrisi.
6 tılsım + Güneş: Çocuklara yardım etmek.

Tılsım 6 + Asa 3: Bir el yazması.
6 tılsım + 4 asa: Cömert bir topluluk. Hediyeler.
Tılsım 6 + Asa 7: Elde ettiğinizden fazlasını istemek.
Tılsım 6 + Asa 9: Geri çekilmek.
Tılsım 6 + Asa 10: İş yaratmak için çalışmak.
Tılsım 6+ Asa Prensi: Yardım etmeye istekli. Aşırı yardımsever.

Tılsım 6 + Kupa 3: Sosyal hizmet.
Tılsım 6 + Kupa 4: Danışmanlık.
Tılsım 6 + Kupa Şövalyesi: Bir şovmen. Büyük kişilik.
Tılsım 6+ Kupa kraliçesi: Şifacı. Doğal terapi.

Tılsım 6 + Kılıç ası: Bir konuşma. Topluluk önünde konuşma.
Tılsım 6 + Kılıç 4: Kendinizi şımartın.
Tılsım 6 + Kılıç 5: Fakirlerden yararlanma.
Tılsım 6 + Kılıç Prensi: Bir çocuk oyuncu. Oyunculukta doğal yetenek.
Tılsım 6 + Kılıç Şövalyesi: Modern bir Robin Hood.
Tılsım 6 + Kılıç Kraliçesi: Bir yardım etkinliği düzenlemek.
-Tılsım 6 + Tılsım Ası: Yeni bir hayır kurumu.
-Tılsım 6 + Tılsım 2: Yarı zamanlı hayır işi.
-Tılsım 6 + Tılsım 3: Cömert takım.
-Tılsım 6 + Tılsım 4: Daha cömert olmayı öğrenmek.
-Tılsım 6 + Tılsım 5: Birine yardım etmek. Sadaka vermek.
-Tılsım 6: Çok cömertlik.
-Tılsım 6 + Tılsım 7: Bir ücret kazanmak.
-Tılsım 6 + Tılsım 8: Becerilerinizi paylaşmak
-Tılsım 6 + Tılsım 9: lüksü paylaşmak.
-Tılsım 6 + Tılsım 10: Cömert bir aile.
-Tılsım 6 + Tılsım Prens: Yeni cömertlik.
-Tılsım 6 + Tılsım Şövalye: Cömert bir iş.
-Tılsım 6 + Tılsım Kraliçe: Cömert bir ev. Hayır kurumu işletmek
-Tılsım 6 + Tılsım Kral: Cömert bir iş.
İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z  

Yorumlar