ITIDAL KOMBINASYONLARI (1)


MELEK KARTI, danışanın duygusal durumununun kontrolünü ele alarak, duygularına liderlik etmeyi öğrendiği durumları açıklar. Genellikle duygu ve mantık gibi 2 karşıt öğenin karıştırılarak danışanın yaşamındaki dengenin sağlaması gerekiyordur.

-Güç Kartının yanında  Melek Kartı, danışanın duygularını çok iyi idare ettiği anlamına gelir.

-Yıkılan Kulenin yanında Melek Kartı, danışanın bir ikilem içinde kaldığını. İki uç arasında duygusal iniş-çıkışlar yaşadığını. Sonuçlarını tahmin edemediği bir durum içinde olduğunu. İdare etmeye çalıştıkça daha çok çıkmazlara girdiğini gösterir.
 
-Yıldız Kartının yanında Melek Kartı, danışanın halkın gözü önünde olacağı ve insanlarla daha çok iletişim kurmayı ve büyük kitlelerle ilgilenmeyi öğreneceği anlamına gelir.

-Yargılama Kartının yanında Melek Kartı, kişinin sorumluluklarının artacağı anlamına gelir... 

-Şeytan Kartının yakınında Melek Kartı, denge bozukluğunu gösterir. Danışanın bir bağımlılığından kurtulma çabalarını dikkati çeker. Bağımlılıklarına teslim olması halinde bütün yaşamı ve kendisi şeytanın kontrolu altına girmiş olabilecektir....

-Aşıklar Kartının yakınında Melek Kartı aşkta ve ikili ilişkilerde aldatma olduğu anlamına gelir.

-Melek Kartından sonra gelen Adalet Kartı, yasal bir davanın  gecikerekte olsa adil bir biçimde sonuçlanacağını işaret eder.

TERS MELEK KARTI, kesin ve net sonucu gösterir.
-Danışanın yaşadığı şartlar içinde en kötüsünün ortaya çıktığı bir durumu ifade eder.
-Gereksiz zaman kaybı ve maddi kayıplara işaret eder.
-Rakipleri kasıtlı olarak danışanın yaşamını zorlaştırıp, sabote etmiş ve ilerlemesine engel olmuş olabilirler.

-Apdal Kartının yanında Ters Melek Kartı, ilerlemeyi zorlaştıran durumlarda çift taraflı beklenmeyen tepkileri ve münakaşaları gösterir.

-Sihirbazın yanında Ters Melek Kartı, danışanın kendini iyi hissetmediği ve köle zihniyetine sahip olduğu anlamına gelir.

-Ay Kartının yanında Ters Melek Kartı, danışanın geceleri uyuyamadığı veya kötü rüyalar gördüğü anlamına geldiği gibi, endişelenmesi gereken bir durumda çok gerçekçi olmayan bir rahatlık içinde olduğunu gösterebilir.

-Güneşin yanında Ters Melek Kartı, zorlanma ve sıkıntalar yaşadığınız durumlarda yakında bütün engellerin kalkacağına ve iyileşme olacağına işaret eder.



Yorumlar