ITIDAL KISILIK OZELLIKLERI ve KOMBINASYONLARI



-İtidal kartının üstündeki figürde Başmelek Cebrail'in alnında İbrani Güneş'i ve göğsünde 7 köşeden oluşan kare ve üçgen sembolü vardır. Güneş, bilgelik, anlayış ve başarıya götürür. Cebrail Güneş'in başmeleğidir ve kişinin zihinsel dengeye ulaşabileceğini anlatır. Cebrail'in kanatları karmadan gelen koşulsuz sevgiyi ifade eder.

-İtidal tarot kartı 14 RAKAMIile numaralandırılmıştır. 14'ten gelen 5 rakamı insanların bağımsızlığı, birliği ve adaleti öğrenmesi gereken karmik durumları belirtir.

-14 rakamı yaratıcılığı ve sıcaklığı anlatır. Aynı zamanda denemelerin, testlerin ve tehlikelerin olacağına dair bir uyarı notudur. 14'ten gelen 5 rakamı kişileri yaşam deneyimleriyle karşılaşır. 5 rakamı aynı zamanda yakında birçok değişikliğin olacağının mesajını verir.

-Hedefine odaklı İtidal kişileri, hayatlarında meydana gelen değişiklikleri kabul etmekte ve bu değişikliklere adapte olmakta diğer insanlardan daha başarılıdırlar.

-Ölçülü İtidal kişileri aynı zamanda huzurludur. Ancak, çok düşünceli, çok duygusal ve sınırsız bağımsız değildirler. Kendilerini iyileştirmekten başka birşey istemeyen sonsuz sabır sahibi olan bu kişiler, yumuşak olmayı başarabildiği gibi, aynı zamanda sert olmayı da başarabilir.

-İtidal kişileri, adildir ve başka biriyle iyi geçinmeyi başarabilir. Doğası gereği barışçıl ve sakin, hayatın tüm yönlerini başka hiç birşeyi ezmeden pürüssüz bir bütün halinde birleştirebilir. İtidal kişileri Adalet kişileri gibi taraf tutmayı sevmez. Aşırı olmaktan ziyade ölçülü ve ılımlıdır.

-Birileri ateşle suyu karıştıramayacağını düşünürken, İtidal kişileri "bunu yapabilirim ve yapacağım" der. Yaratıcı, iyimser, filozof, deneyci ve simyacıdırlar. Aynı yerde zıt şeyleri buluşturmaktan ve ne olduğunu görmekten korkmazlar. Deneyerek ne olacağını görür. Doğru olanı bulana kadar başka başka şeyler dener ve deneyerek en mükemmelini yapacağı konusunda iyimserdirler.
-Uzlaşmaya alışkın, sabırlı ve dengeli bir yaklaşım içinde olan bu kişinin amacı, bir yanda ateş diğer tarafta su yerine, ikisini birleştirmenin bir yolunu bulmaktır. İlahi olanla temasa geçer ve ölçülü olarak elde ettiği kutsaldır.

-Bu kart, şifa ve ruhsal yetenekleri olan birisini gösterir. Bu kişiler, yeni ve taze birşey yaratmak için, genellikle bir durumun farklı 2 yönünü birleştirirler. Yönetimde, özelliklede insanları yönetmede ve idare etmede harikadırlar.

-Bu kişiler, bir şekilde insanın en iyi tarafını bulup ortaya çıkarırlar. Ilımlılığa inanır ve uzun vadeli hedeflere odaklanırlar. Genellikle yüksek öğrenim ve uzak yerleri hedefler. Farklı bir kültürde yetiştikleri halde, başka bir ülkede başka bir hayat yaşarlar. Kuralına göre yaşar ve hareket ederler. Hedefe varmanın bir bahardan daha fazla zaman aldığını düşünür ve buna göre hayallerinin peşinden giderler. Herşey olması gereken zamanda olacaktır. Bu yüzden hiç aceleleri yoktur.

-İtidal kartı kişileri harika bir iletişimci ve arabulucudur. İyimser, şifacı, sanatçı, yaratıcı ve hedefine tam odaklı bu kişiler, manevi olanı fiziksel olana tezahür ettirebilirler..

-Ters konumda İtidal kişileri, çok hızlıdır, çok ileri gider ve çok fazla risk alır. Tarot açılımlarında bu kart karşınıza çıktığında ilerlemeyin, yavaşlayın ve bir mola verin. Çünkü, muhtemelen birşey sizi çıldırtıyor ve içinizdeki en kötüyü ortaya çıkarıyor olabilir. Buda, boşa enerji ve zaman kaybına sebep olacaktır. Gittiğiniz yolda ilerlemeye devam ederseniz hedefinize ulaşamadan çok önce enerjiniz tükenecektir. Biraz sükunet ve huzura ihtiyacınız var. Sinirli ve öfkeli biri olarak haklıyken haksız duruma düşebilir ve kendi kendinize zarar verebilirsiniz.

-Ters İtidal, kendi lehine çalışmayacak ayrıntılara takılıp kalan çok inatçı ve değişime hazır, ancak bu değişimi gerçekleştirecek kararı veremeyecek kadar bitkin birini gösterir. Bu kişiler, başkaları tarafından çok kolay manipüle edilirler.
ITIDAL KOMBINASYONLARI

-İtidal kartı, genelde size bilgelik ve sağduyu ile hareket etmenizi tavsiye eden son derece ruhsal bir karttır.

ITIDAL, SAVAŞ ARABASI veya DÜNYA ile birlikte bir hareketi veya deniz aşırı bir seyahati temsil edebilir. Yer değiştirmeyi veya taşınmayı düşünüyorsanız, seçenekleri değerlendirmeye ve araştırmalara başlayarak kendinize bir yol haritası hazırlamaya başlayın.

-Aynı şey uzak yerlere seyahat etmek içinde geçerlidir. Bu acele etmemeniz gereken bir konudur. Ancak, ayakları yere basan sağlam bir plan bu yolculuğu herkes için yararlı hale getirebilir.
-ITIDAL ve ADALET, uzun süredir devam etmekte olan adli bir davanın büyük bir zaferle lehinize tamamlanacağını ve ses getireceğini ifade eder. Eğer, Adalet İtidal kartının önünde olursa mahkemenin erteleneceğini veya yasalarla ilgili bir sorun olmadığını gösterir. Dava düşer.

-ITIDAL ve ŞEYTAN kombinasyonu denge bozukluğunu gösterir. Ölçülü Itidal, bağımlılıklarının kurbanı olan Şeytanın yanında gerçek kimliğini kaybeder ve en kötü tarafı ortaya çıkabilir.

-ITIDAL ve YARGILAMA kombinasyonunda, İtidal dengeli bir karakteri temsil ederken, Yargılama doğru olanı yapmakla ilgilidir. Sadece kendiniz için değil. Herkesin yararına olabilecek daha büyük bir iyilik için, en doğru kararı vermek için elinizden geleni yapmalısınız.

-İtidal ve Yargılama kartlarının her ikiside başmelek Cebrail'e sahiptir. Bu melekler zor bir zamanda bir umut ve inanç işaretidir.

-ITIDAL ve YILDIZ kombinasyonunda, İtidal'in üstündeki Melek Yıldızla dans ederken, hayatınızın parçalarını bir araya getirerek yaşamınıza değişiklik getirir. Parçaları toparlamak yeni bir yolda ilerlemenize ve hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır.


İtidal + Apdal: Yeni keşfedilen esenlik. Beklenmeyen iyileşme.
İtidal + Sihirbaz: Sağlık endüstrisi. Yetenekli arabulucu. Sağlıklı yaşam endüstrisi
İtidal +Büyük Rahibe: Melek sezgisel. Sezgisel bir melek. Ruhsal bir şifacı.
İtidal + İmparatoriçe: Dünyadaki melek, güzellik endüstrisi.
İtidal + İmparator: Mütevazı bir lider.
İtidal +Büyük Rahip: Yüksek öğrenim. Mütevazı bir din.
İtidal + Aşıklar: Dengeli bir ilişki. İyileştirici bir ilişki.
İtidal + Savaş Arabası: Yer değiştirme, yurtdışına gitme.
İtidal + Güç: Uzun vadeli hedef. Bir koruyucu. Koruyucu melek.
İtidal + Hermit: Mütevazı bir öğretmen.
İtidal + Kader Çarkı: Kaderini Aramak.
İtidal + Adalet: Hoşgörü ve eşitlik.
İtidal + Asılmış Adam: İçsel vizyonlar.
İtidal + Ölüm: Ilımlılığın sonu. Sabır tükeniyor. Kötü bir karışım.
İtidal: Yeryüzündeki cennet.
İtidal + Şeytan: Fanatizm.
İtidal + Yıkılan Kule: Pervasızlık.
İtidal + Yıldız: Hayatınızı bir araya getirmek.
İtidal + Ay: Karakterine aykırı davranmak.
İtidal + Güneş: Bir takım lideri. Başkalarıyla iyi çalışmak.
İtidal + Yargılama: Çağrınızın ardından. İstenen bir değişiklik.
İtidal + Dünya: Uzak mesafe denizaşırı seyahat. Yüğkek öğrenim, yurtdışında yaşamak.

İtidal + Kupa Ası: Manevi bilgiyi kanalize etme. Sanat. Ruhsal çalışma.
İtidal + Kupa 4: Düşünmek.
İtidal + Kupa 10: Mutlu ve sevgi dolu bir aile. Manevi aile.
İtidal + Kupa Kraliçe: Bir İnsani Yardım.
İtidal + Kupa kralı: Bir diplomat.

İtidal + Tılsım 3: Uzun kariyer yolu.
İtidal + Tılsım 10: Ruh aileniz.
İtidal + Tılsım Prens: Yüksek lisans derecesi.

İtidal + Kılıç Ası: Gerçeği söylemek.
İtidal + Kılıç 4: Meditasyon.
İtidal + Kılıç 6: Antropoloji. Diğer kültürlerden öğrenmek.
İtidal + Kılıç 8: Başka bir dilde iletişim kurmak.
İtidal + Kılıç Kralı: Bir haber muhabiri. yayın

İtidal + Asa 2: Başarılı bir fikir/işletme.
İtidal + Asa 3: İhracat/ithalat.
İtidal + Asa Şövalye: Bir denizaşırı macera.

Yorumlar