ITIDAL ve GUC KOMBINAYONU


Denge Kartı, içinde bulunduğunuz durumu dengelemek, yardım istemeden içgüdülerinizi kullanarak sorunları çözmek istediğinizi işaret ediyor..

**Bu 2 kartın kombinasyonunda ilk bakışta, uzun zamandan beri sürüncemede kalmış bir meselenin belki gizli bir güç tarafından, belki kendiliğinden aniden çözümlenişiyle karşılaşmak gibi hazırlıksız bir durum sözkonusu.

**Denge Kartının çevresinde Güç Kartı belirdiğinde içsel duyguları dengelemeyi ifade eder. Burada nasıl düşündüğünüz veya hissettiğiniz önemli değil, kartlar konuşmalarınıza dikkat etmenizi ve dışa yansıttığınız davranışlarınızı kontrol altına almanıza öneriyor. Güç Kartı kendi kontrolunuzun sizde olduğunu gösteriyor. Bunun anlamı sözlerinizi dikkatli kullanabileceğiniz ve davranışlarınızı kontrol altına alabileceğiniz güce ve tecrübeye sahip olduğunuz anlamına geliyor.

Denge Kartının  ima ettiği kendini kısıtlama unsurları şunlarla ilgilidir; SABIR, DOKUNMA, AŞIRILIKTAN KAÇINMA.

-Ölçülülük, ölçülü olmayı ve ilişkileri dengelemeyi temsil eder.

-Denge Kartı, duygularınıza hakim olmayı ve dürtülerinizi kontrol altında tutmayı önerir.

-Denge Kartı, dışardan bir müdahale olmadan kişinin kendi kendini kontrol etmesi gerektiğini vurgular.

-İkili ilişkilerde ya da ortaklıklarda ılımlı olma, uyumlama, ilişkiyi dengeye getirmek için davranışlarını yumuşatmayı ve ayarlama yapmayı önerir.

**Ayrıca, Denge Kartı sanatsal uğraşların ve yaratacılığın  içinden geçen kişinin tüm bileşenlere sahip olduğunu ifade eder. Daha sonra sahip olduğu bu değerleri ve keşfettiklerini ne zaman, nerede, nasıl, kullanacağı ile ilgili bir durumla karşılaştığını gösteriyor. Kişi bunların hepsini nasıl harmanlayacağını öğrenerek kararları ve kararlığıyla karşılaştığı bu sınavın kolayca üstesinden gelebilecektir.

**Öte yandan Güç enerjinin kontrol edilmesi gereğini gösteriyor.

-Güç irade ve çabayı temsil eder. Gücünüz ve kararlılığınız var ve teste tutulmak üzeresiniz.

-Güç eyleme geçmek gerektiğini işaret ettiği gibi sarsılmaz bir kararlığı ve sakinliğini korumayı da ifade eder.

-Güç haysiyetli, dürüst bir enerjiyi kanalize etme yeteneğini gösterir.

**Güç Kartı, bazen kişinin bencil amaçlar için güçlerini ve sahip olduğu değerleri boşa harcayabileceği konusunda uyarıyor olabilir. Sahip olduğu yetenek ve güçle ilgili ego ve kibir sahibi olabileceğini ve bunu dışa yansıttığında kendisine olan güven kaybını işaret ediyor olabilir.

**Bu kombinasyon danışana iradesini kullanarak tüm yetenek ve kaynaklarını ortaya koyması gerektiği anlamına geliyor. Kişinin kendini sevmeyi öğrenmesi ve ortaya koyabileceğinin farkına varması gerekiyor. Çünkü, kendisi bu güce sahip, sadece kendine inanması ve gücüne güvenmesi gerekiyor. Şimdi, sahip olduğunuz tüm iç güçlerinizle her şeye hakim olma yeteneğine sahipsiniz.

**Denge Kartının önerdiği gibi ölçülü olduğunuzda, kendinizi dizginleme konusunda sabırlı olmanız gereklidir, böylece sonunda zamana ve mekana göre hassasiyetle hareket edebilirsiniz. Denge kartı ile birlikte Güç Kartı, daha önceki çatışmalar sonucunda zorluklar konusunda hakimiyet kazandığınızı gösteriyor. Bu durumda kartların size önerisi şudur; Yaşamınıza köklü değişimler getirecek bu durumu kendiniz yönetmeli, başkalarının elinde patlatmasına izin vermemelisiniz. Siz bu ustalığı kontrol etme  yönlendirme gücene sahipsiniz.

Yorumlar