ITIDAL ve ASIKLAR KOMBINASYONU



-Melek, İtidal veya Denge Kartı karşımıza çıktığında hangi konularda itidalli davranmak ve dengede tutulması gereken hassas durumu dikkatlice incelemek için, yanındaki kartın ne olduğuna bakmalısınız.

-İtidal ve Aşıklar kombinasyonunda her 2 tarafta ortada buluşmak için ayarlamalar yapmak zorunda olduğundan, kimin daha hevesli olup olmadığını İtidal kartının önde veya arkada olduğuna bakarak anlayabilirsiniz. Bu kombinasyonda İtidal'in temsil ettiği danışan kişi partnerini tavlamış, sıcak ve soğuğu bir birine karıştırarak  durumu canlı tutmaya çalışıyor. Partneri duygularıyla hareket ederken danışan daha kontrollü hareket ediyor. Uzaklaşırsa sıcak davranıyor, ortam fazla ısındığında ise soğutarak ilişkiyi canlı ve dengede tutuyor.

-İtidal ve Aşıklar kombinasyonunun ilişkiyi canlı tutmak bakımından en romantik kart olduğunu düşünüyorsanız size hak verenlerde olacaktır, vermeyenlerde. İlişkide partnerler arasındaki farklılıkları doğru tespit edip çevresindeki kartların tavsiyelerini değerlendirerek en anlamlı ilişkiye sahip olabilirsiniz.

-İtidal, bazen farklı ırk, kültür, din veya geçmişe sahip 2 kişiyi gösterir.

-İtidal, bazen uzlaşmak için bir araya gelmeyi, farklılıkları ve tartışmaları uzlaştırmayı ifade edebilir.

-Adını duyduğumuzda simyayı düşündüren İtidal Kartı, umutsuz bir aşık olarak yeni bir şey yaratmak için 2 insanı karıştırıyorsa, ikiz alev ilişkisinden bahsedilebilir. Bu 2 kişi kendi içlerindeki insanı birleştirerek yeni tek bir ruh oluşturuyorlar ve bu yeni ruh her birinin ayrı ayrı olduğundan daha güçlüdür. Partner ve danışan 2 farklı alev olarak birleşir ve güçlü taraflarıyla bir birlerinin zayıf taraflarını tamamlarlar.

-İtidal kartını romantik bulanlar, onu bir aşk tanrısı olarak görenler; ona meleksi bir sevgi ve talihsiz aşıklara yardım etme duygusu aşılar. Kültür, aile veya inançlardaki farklılıklara rağmen birleşmeye çalışan karşıt uçlardaki çift arasında romantik olabilecek çok az şey olduğunu düşünüyorum. Bu kart aşk için bütün bu engellerin üstesinden gelebileceğini düşündükleri için, İtidal kartı gerçekten en romantik kart olarak kabul edilebilir. 

-Özellikle uzun süreli aşk söz konusu olduğunda, ilişkiyi, evliliği, ortaklığı kadın ve erkekten, yani kişilerden ayrı başlı başına yaratılmış bir varlık olarak düşünürseniz, bu varlığı sürdürmenin 2 kişinin enerjisine ihtiyaç olduğu görürsünüz. Bu kombinasyon farklı öğelerin yeni bir şey yaratmak için bir araya geldiğini gösterir. Bu kombinasyonun daha yüksek düzlemde emek verilmiş bir ilişkiyi anlattığını düşünüyorum.


Yorumlar