ITIDAL ve SAVAS ARABASI


 -İtidal ve Savaş Arabası, her ikisininde farklılıkları bir araya getirme özelliği vardır. İtidal çok hareketli bir karttır ve Savaş Arabasında mücadeleyle buluşur. Bu 2 kartı çok özel koşullar altında oluşturulabilen bir kimyasal karışım gibi düşünebilirsiniz. Özel koşullar olmazsa karışımdaki kimyasallar ayrışacak, ancak Savaş Arabası onlar bir arada tutuyor ve bu çok özel karışım var olmaya devam ediyor. 

-İtidal Kartında Melek bir karşım elde ederek bunun sürekliliğini sağlamaya çalışıyor.

Örneğin; 2 Hidrojen ve 1 Oksijeni karıştırırsanız eşi bulunmaz birşey "su" elde edersiniz ve onları tekrar ayrıştırmak uzun süre alır.

-Halbuki Savaş Arabasında Arabacı 2 farklı renkte atların dizginlerini bırakırsa, ikiside farklı yönlere gidecekler ve asla bir araya gelmeyecekler.

-İtidal bir uyarı kartından daha fazlasıdır. Bu kart genelde bir kişi fazla kabadayılık yaptığında ortaya çıkar ve ayrışmayı uyumlu bir biçimde olabildiğince erteleme amacındadır. Savaş Arabası daha çok harekete geçmiye çağrı yapan bir silah sesi gibidir.

-İtidal mola vermektir. Ayrıca, daha fazla zeka, irade ve sabır daha az güç anlamına gelir. İtidal, uyum sağlamak amacıyla oturup düşünmek anlamına da gelir. Savaş arabası İtidal'in önüne geçtiğine göre ertelemeler veya mola, her neyse bitti ve harekete geçme zamanı geldi.

-İtidal hamilelik, Savaş Arabası hamilelik döneminin kararlı, doğru ve dikkatli yönetilmesini de ifade ediyor olabilir..

-Üstte anlatmış olduğum açıklamaları kendi hayatınızla ilgili olarak düşünebilirsiniz. 2 etkenin oluşturduğu bir etkenin varlığını sürdürebilmek için, dikkatli, kararlı olmak ve harekete geçip mücadele etmek gerekiyor. Enerjileri bir araya getirmek kolay olmayacağı için, Savaş Arabası dinamik ve hareket halinde olmayı da gerektiriyor. İtidal ne kadar içe dönük bir kartsa Savaş Arabası o kadar dışa dönük olmayı ve harekete geçmeyi gösterir. İtidal ölçülerden oluşturulan bir sinerji ise, Savaş Arabası o sinerjiye ulaşmak için harekete geçmeye sizi zorluyor.


Yorumlar