GUNES ve ASALARIN BESLISI


-Güneş kartı, pozitifliğin neşenin ve aydınlanmanın vücut bulmuş halidir. Bir umut mesajı ile gelir ve işlerin daha iyiye gitmek üzere olduğunu gösterir. Bu kart aynı zamanda nihayet gölgelerden çıkıp yeni deneyimler ve fırsatları kucaklamaya hazır olduğunuzu gösterir.

-Tarot destesi içinde Güneş, aynı zamanda 19 rakamının numerolojik enerjisini taşıyan bir netlik, motivasyon ve iyimserlik kartıdır. Şu anda hangi durumla karşı karşıya olursanız olun, her şeyin yolunda gittiği anlamına gelir. Güneş kartı ayrıca başarıyı, büyümeyi ve mutluluğu temsil eder.

-Bu kart, içinde bulunduğunuz anın tadını çıkarmanız ve hayatınızda ki güzel şeylere odaklanmanızı tavsiye eder. Hedeflerinize ulaşmak üzere olduğunuzu veya disiplinli çalışmanızın nihayet meyvesini verdiğini gösterir. Kısacası, Güneş kartı, pozitifliğin ve iyi talihin güçlü bir sembolüdür.

-Buna karşılık, Asaların Beşlisi çatışmayı, rekabeti ve zorlukları vurgular. Bu kart tipik olarak yoğun bir stres veya gerginlik dönemini işaret eder. Asaların Beşlisi kişileri özünde kazanmayı ister. İlişkilerinde veya kendi zihninde, rekabetçi ve mücadeleci bir kişi olduğunuzu temsil eder.

-Bu kart, ya başkalarıyla ya da kendi içinizde çatışmalar yaşadığınızı ve başarılı olmak için hakimiyetinizi ortaya koymanın ya da zemini korumanın bir yolunu bulmanız gerekeceğini gösterir.

-Asaların Beşlisi ateş elementiyle bağlantılıdır, yani enerjiyi, tutkuyu ve yoğun bir şekilde konuya odaklanmayı temsil eder. Bu kart biraz zor bir dönemden geçtiğinizi gösterse de, aynı zamanda sizi kendinizi ileriye taşımak için bu anı kullanmaya teşvik eder.

-Güneş ve Asaların Beşlisi kombinasyonu, karmaşık ve çok yönlü bir durumun mümkün olabilecğini ifade eden bir tarot kombinasyonudur. Güneş kartı ufukta iyi şeylerin olduğunu gösterirken, Asaların Beşlisi bunları başarmak için çok çalışmanız gerekeceğini ifade eder.

-Bu kombinasyon, çaba ve kararlılık gerektiren, ancak nihayetinde başarıya götüren. Farklı ve yeni olduğu kadar zorlu, ama ödüllendirici bir yolculuğa çıkmak üzere olduğunuzu gösterir.

-Bu kombinasyon, ayrıca aydınlanmaya giden yolda yoğun rekabet ve çatışma anlamına gelebilir. Asaların Beşlisi hedeflerinize ulaşmak için ilerlediğiniz yolda, önemli engeller ve zorluklarla karşılaşacağınızın, yoğun bir rekabet ve mücadele dönemini gösterir.

-Bütün  bu engellere rağmen Güneş kartının pozitifliği ve netliği ile bu engelleri aşacak ve galip geleceksiniz. Güneş ve Asaların Beşlisi olumlu bir kombinasyondur. Ancak, geleceğinizin yönünü diğer kartlar belirleyecektir. Bu kombinasyon, önünüzde duran zorluklarla başa çıkmak için size daha donanımlı olmanız gerektiği mesajını veriyor.

Güneş tarot kartında mutlu güneş ışığı, çiçekler, gülen bir bebek ve bir midilli vardır. Asaların 5'lisi çocukların "kavga etmesi"dir. Aralarındaki rekabet büyük, ancak aslında gerçekten kavga etmiyorlar, sadece poz veriyorlar. Bu sadece bir fikir tartışmasıdır. 

Burada, yeni doğmakta olan bebek, rekabet ortamında çıkan çatışmanın ardından çok farklı sebeplerden dolayı bir değişim ve dönüşüm dönemine girileceğini işaret ediyor.


İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z    

Yorumlar