2024 PES ETME - ACELE ETME - DEGISIME HAZIR OL


-Numerolojide 2024 iyimserlik içinde olmanızı tavsiye eder. Çünkü, kişiden kişiye değişebilen 2024'ün anlamı, bazıları için yaklaşmakta olanı tehlike işareti olarak görülebilir. Ancak, bazıları da bunu bir fırsata dönüştürebilir. Bunun için ihtiyacınız olan şey kendine güven, biraz cesaret ve doğru yolda olduğuna inanmaktır. İnanıyorsanız vazgeçmeyin.En önemlisi sakin kalın ve hayatınızda dengeyi koruyun. Değişmeyin, ama değişime hazırlık yapın.

-2024 sayısı ilk bakışta kendinden emin olma, saygın, anlayışlı, dayanıklı ve güçlü olmak gibi olumlu enerjileri içerdiği gibi, materyalist ve açık otorite gibi olumsuz enerjilerin etkisindedir. Hedeflerinize ulaşmak için sorumlu ve açık görüşü bir yolu tercih etmelisiniz.

-2024 rakamı sadece maddi bakımdan değil. Aynı zamanda, her alanda refahın temelini sembolize eder. Çabalarınızın fark edilmesi için yeteneklerinizi geliştirmeye devam edin. Ödülünüz muhteşem olacak.

-2024'te 2 adet 2 ve bir adet 4 var. 2 empatinin, işbirliğinin, uyarlanabilirliğin, başkalarının ihtiyaçlarına aşırı duyarlı olmanın sayısıdır. Aynı zamanda denge, beraberlik, iyi bir ortak veya harika bir arabulucuyu işaret edebilir. 2 rakamı kişileri, ruhen kırılgan, sezgileri güçlü ve samimi bir arabulucu veya bir diplomat olabilir.

- 4 rakamı Akıl ve mantık çerçevesinde çabalarınızı ve durumumuzu koruyarak gelişmeyi ifade eder.

-2024 sayısında 2+2'den gelen 4 ve 1 adet 4 rakamlarını, talihsizliklere karşı bir uyarı olarak algılamak yerinde olur. İlerlemeyi tercih ettiğiniz yolda kararlı olun ve tepkilerinizi taklit edilmiş bir sakinlik maskesi altında gizlemeye çalışmayın.

-Böylece, hiç kimse sizin aptal yerine koyamayacaktır.. Bir rakamın içinde 2 adet 4 çalışmalarınıza çok fazla vakit ayırdığınızı gösterir. Çalışkanlık bir kalite işaretidir. Ancak, çabalarınızın ödülü refahınızı arttırdığı ölçüde sizi mutlu edecektir. Eğer, bugüne kadar emek verdiğiniz şeyden vazgeçer ve pes ederseniz, sonsuza kadar böyle bir mutluluğu yakalama şansını kaybedeceksiniz.

-Çünkü, herşey Sıfır noktasında başlar ve Sıfırlanarak biter. Sonları bilemeyebiliriz, ancak herşeyin başlangıcını biliriz. İşte orası Sıfır noktasıdır.

-8 rakamı (2+0+2+4=8) ile bağlantılı 2024 sonsuz fırsatlar anlamına gelir. Çünkü, elinizi kaldırmadan sonsuza kadar çizebileceğiniz tek rakam 8'dir. Bu yıl fırsatları yakalamak, yaratıcılığını ve yeteneklerini hayata geçirmek için olumlu enerjiye sahip olanlara sonsuz destek var.

-Sonsuzluk işaretine benzeyen 8 rakamı denge ve karma ile ilgilidir. Yani, bu zamana kadar elinizden gelenin en iyisini yaptığınıza inanıyorsanız. Yolunuza yüksek kazançlar çıkmasını bekleyin.

-2024 yılı, dönüşmek gerektiğine hala uyanamayanları uyandırmak için birçok fırsat getirecektir. Bu yılın bolluk enerjisi, bazıları için minnettarlık duygularının da en üst düzeyde olacağını işaret ederken. Değişime direnen ve değişime ayak uyduramayanların hayatlarına durgunluk getireceği için sıkıntı yaratabilir.

-2024 yılının numerolojik rakamı 8'dir. 8 rakamı bir istikrar faktörü olmasına rağmen, 2, 0, 2 ve 4 rakamlarından oluşan 8 rakamı, kontrol dışı ani iniş çıkışlara ve dalgalanmalara eğilimlidir.

-8 rakamı numerolojide Satürn'ün etkisindedir. Herhangi bir işi sabırla tamamlayabilirsiniz. 8 rakamı, her olayı dikkatle değerlendiren ciddi kişileri temsil eder. Bu kişiler, bazen karşısındakini üzecek kadar açık sözlü olabilabilir.

-2 Adet Ay sayısı(2) ve 1 Adet Rahu (4)sayısının kombinasyonu iniş çıkışların ardından gelen istikrarı gösterir. Bu sebeple, bu yıl ihtiraslarını ve hırslarını kontrol altında tutmakta zorlananlar için zor geçebilir.

-2'nin mesajı, siz farkında olmasanız da dileklerinizin gerçekleşeceğini ve dualarınız kabul olacağını temsil ediyor. Aynı zamanda sonuç belli olana kadar dayanacak gücünüz ve cesaretiniz olduğunu ifade ediyor.

-2 rakamı numerolojide Ay'ın etkisindedir. Ay gezegeni yaratıcılık ve duygusal iniş çıkışlarla ilişkilidir. Ay genelde duygusal, dıştan sevgi dolu ve şakacı, ancak yakından kaprisli kişileri temsil edebilir.

-20'nin mesajı, verdiğiniz emeklerin meyvesini henüz alamadıysanız, acele etmeyin ve yolunuza çıkacağına güvenin. Çünkü, eğer çabalamaya devam etmek yerine çevrenizdekileri zorlarsanız, size verilen desteği de kaybedebilirsiniz. Karar vermeden önce sezgilerinize güvenin. İç huzuru için alçak gönüllü ve aynı zamanda vizyon sahibi olun. Net ve açık bir zihne sahip olun. Kararlı ve bilge bir kişi gibi davranın.

-202'nin mesajı, doğru yolda olduğunuza inancınız mucizeleri harekete geçirecektir.

-24'ün mesajı, kazanmış veya kaybetmiş olabilirsiniz, düşüp, kırıldığınızda parçaları kendiniz toplayın ve hayallerinizin efendisi olun. İlahi bir desteğin her zaman yanınızda olduğunu unutmayın. Ancak yeni bir yolda ilerlemeden önce durumunuzu hazmetmek için biraz bekleyin.

-4'ün mesajı, karmanızdan gelen herşeye teşekkür edin, elinizdekinin değerini bilin ve bekleyin.Şikayet etmeden hedefinize ulaşmak için yeterince kararlı olun. 2024 yeni bir sayfa açma zamanı değil, değişime hazırlanma yılıdır.

-4 rakamı numerolojide Rahu'nun etkisindedir. Bu da, bu yıl daha fazla kafa karışıklığı veya yön eksikliği anlamına geliyor. 4 rakamı, aynı zamanda iki misli hızlı ilerlemeye işaret ediyor. Bu nedenle, beklenmedik olaylara açık olun.

-Kendinizi devrim niteliğinde büyük bir şeyi başarmak zorunda hissederseniz deneyim sahibi bilge kişilerden rehberlik ve danışmanlık alın. Bu sayının olumsuz etkisi altında olmak uygunsuz davranışlara yol açabilir.


-25 Mart 2024 tarihinde Terazi Burcunda Ay tutulması. 05 derece 09'

-18 Eylül 2024 tarihinde Balık Burcunda Ay tutulması. 25 derece 40'

- 8 Nisan 2024 tarihinde Koç Burcunda Orta Pasifik Okyanusu ve ABD'den izlecek tam Güneş tutulması olacaktır. 19 derece 24'

-21 Ekim 2024 tarihinde Terazi burcunda halkalı Güneş tutulması. 10 derece 03'

-2024'te ParisYaz Olimpiyat Oyunları yapılacaktır.


Sıfır, Plüton gezegeni tarafından yönetilmektedir.

1 rakamı Güneş tarafından yönetilir.

2 rakamı Ay tarafından yönetilir.

3 rakamı Jüpiter gezegeni tarafından yönetilir.

4 rakamı Güneş ve Uranüs gezegenleri tarafından yönetilir.

5 rakamı Merkür gezegeni tarafından yönetilir.

6 rakamı Venüs gezegeni tarafından yönetilir.

7 rakamı Ay ve Neptün tarafından yönetilir.

8 Satürn gezegeni tarafından yönetilir.

9 rakamı Mars gezegeni tarafından yönetilir.

2023 GERCEKLER ORTAYA CIKIYOR

2025 KURESEL FARKINDALIK UST SEVIYEDE

İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z      

Yorumlar