2023 GERCEKLER ORTAYA CIKIYOR


-2023'ün içinde 2 adet 2 ve bir adet 3 rakamı yeni fırsatlar, fikir akışı ve kişilerin yaşamlarına yansıyan değişiklikleri anlatır. Bu durumda kişiler hayatlarının kontrolünü eline almakla yükümlüdür. Karanlığın içinden ortaya doğan Güneş'in duru ışığı olumluyu ve olumsuzu, iyi ve kötüyü, doğru ve yalanı açıklıkla görebilmenizi sağlayacaktır.

-2022'de 3 adet 2'nin birlikte oluşturduğu kombinasyonun manipülatif etkilerini ve komplo teorilerindeki gerçeklerin ve uydurmaların neler olduğunu 2023 açıklıkla gösterecek. Yüksek bir farkındalıkla uyanışı getirecek. Şimdi, yeni bir sayfa açarak, sorumluluk alma ve geleceği daha sağlam temellerde oluşturmak için adım atma zamanıdır.

-Sıfırın başı ve sonu yoktur. Arkana Major Kartlarından APDALkartı gibidir. Kafanızın içinde bir uçurumun kenarında olduğunuzu atla veya atlama komutu veren gerçekte var olmayan birinin sesidir. Siz eyleme geçip, adım atarak toprağa basana kadar bir değere sahip değildir. Sayıların içinde bulunan Sıfır' size kalan mirası kendi seçiminizle karmanızdan gelen bir emek ve çaba ile ele geçirebileceğiniz bir hediye gibidir.

-Numerolojide Sıfır'ın bulunduğu yer, karşılaşacağınız zorluklar anında uçurumun kenarında olmakla ilgilidir. Birisi size kendinizi uçurumdan atla dedi diye atlayacakmısınız? Sıfır durumun net olmadığı ve seçiminizi geçmiş deneyimlerinizden kazandığınız bilgeliğinize dayanarak yapmanız gerektiğini size hatırlatır.

-Sıfırın sizi yönlendiren "yap" veya "yapma" kalıbından çıkın. Geliştirdiğiniz yetenekleriniz ve deneyimlerinizden kazandığınız bilgelik sayesinde çabalayarak dönüştürün. Ancak, bu şekilde ruhunuzun derinliklerine cesurca ilerleyerek ödülünüzü alırsınız. Risk aldığınızda her türlü donanımlı olduğunuzdan emin olun

-2023 sayısı numerolojik olarak 7 rakamının güçlü enerjisinin ışığını taşır. Korkunç bir şekilde her şeyi bilen ve farkında olan 7 rakamı ruhsal bir sayıdır. Sorunların çözümünde gerçeği bulmak için en derine iner. 7 rakamı zihnini kullanma yeteneği gelişmiş analitik ve diplomatik bir aydındır. 7 rakamı Adalet ve doğru yolda olmakla ilgilidir.

Ayrıca, uçsuz bucaksız hayal dünyasına sahip 7 rakamı sanata yatkınlığı ve sanatta gelişmeyi anlatır. Çekici 7 rakamının sahne enerjisi yüksektir.

-2023, hedefinize doğru profesyonelce ilerlediğiniz, bilgeliğinizi ve deneyimlerinizi kullanarak merdivenleri çıkarken fırsatları yakalama zamanıdır. Kararlılıkla hayallerinizin peşinden gidin. Çünkü, büyük şeyler başarma gücüne sahipsiniz olacaksınız.

-2023 genişleme ve büyüme zamanıdır. Dargınlıkları ve kırgınlıkları tamir etme ve bitirme zamanıdır. Durumunuz ve şartlarınız ne olursa olsun sahip olduklarınıza sarılarak değişimi kabullenin ve olumlu olun. Ancak, hayatın getirdiği yeniliklere uyum sağlayarak ilerleyebileceğinizi unutmayın.

2023'te Güneş ve Ay tutulmaları

-20 Nisa 2023 tarihinde Koç Burcunda Hibrit Güneş tutulması. 29 derece 50'

-5 Mayıs 2023 tarihinde Akrep Burcunda gölgeli Ay tutulması. 14 derece 58'

-14 Ekim 2023 Terazi BurcundaHalkalı Güneş tutlması. 21 derece 07'

-28 Ekim 2023 Boğa Burcunda parçalı, kısmi Ay tutulması. 05 derece 09'

2024 ACELE ETME-PES ETME-DEGISIME HAZIR OL

2025 KURESEL FARKINDALIK UST SEVIYEDE

İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z

Yorumlar