YILDIZ ve SIHIRBAZ KOMBINASYONU


Yıldız Kartı kova burcu, Sihirbaz Merkür gezegeni ile sembolize edilir. Yani, Yıldız Sihirbaz gibi yönetici bir gezegenle doğrudan ilişkili değildir. Fakat, her 2 kartta hava elementi ile bağlantılıdır ve hava elementiyle ilişkilendirilen mevsim ilkbahardır. Hava elementi zeka, iletişim ve çok yönlülüğü ifade eder.

Özet olarak, Yıldız Kartı iyileşme, bir şokla gelen gerçeklerin ardından yeniden yapılanma, yeniden inşa etme. Sihirbaz Kartı, istediğiniz sonuçları elde etmek için herşeyin elinizde bulundurduğunuzu işaret ediyor. Doğal yeteneklerinizi kullanarak yeni bir projeyi ya da parçalanan bir durumu yeniden bir araya getirdiniz. Başarılarınızın bir ödülü olarak barış ve konforla ödüllendirildiniz anlamına geldiği gibi bilinçli davranışlarda bir kurnazlık veya anlam derinliğinide ifade ediyor olabilir.

Yıldız Kartı bir vizyonunuz olduğunu ve Sihirbaz Kartıda hayatınızın her alanında bunu başarıyla kullandığınız anlamına geliyor. Siz gerçek bir yıldızsınız ve ne yaparsanız yapın parlayacaksınız. Çünkü Sihirbaz seyirciye oynayan ruhani bir performans sanatçısı ve bir ustadır. Sihirbaz, güç, beceri, konsantrasyon sahibidir ve becerilerini özgün ve ustaca uygulama yeteneğine sahiptir. Elinizdeki imkanlarla yaratacağınız her şeyde bir vizyonunuz var. Bu peşinden gittiğinizde başarılı olacağınız bir vizyon.

İkili ilişkilerde veya ortaklıklarda geçmişte yaşanmış bir yıkımdan sonra, şimdi yeniden yapılanırken bir yıldız gibi parlıyorsunu. Bu yeni yapılanmada kontrolun her yönüyle elinizde olması için gerekli olan her şeye sahipsiniz.

Yorumlar