YILDIZ, TILSIM ASI ve KUPA KRAL KOMBINASYONU


-Yıldız, umut, ilham ve parlak beklentilerle ileri bakmayı ve istediğiniz şeyin size gelme şansını ifade ediyor. Yıldız çok uzaklarda olduğu için, dileğinizin gerçekleşmesi için zamana ihtiyacınız var. Bu yüzden bu kon uda şu an için yapılacak bir şey olmadığından çabalamaya, umut etmeye ve dilemeye devam etmelisiniz.

-Tılsımların Ası, yeni finansal fırsatlar ve refah anlamına geliyor. Başarı diğer fırsatları da size getirecek yolda ilerleyeceksiniz. Fakat, öncelikle o yola adım atmanız gerekiyor. Bu yolda büyük kazançlar ve çizgi üstü bir yaşam standardı sizi bekliyor. Yıldız Kartı ile gerçekleşen umut ve beklentileriniz, ayrıca sermayae gerektirmeden Tılsım Ası ile cömertçe, bolluk ve bereketin devamlı olarak size akacağını işaret ediyor. 

-Yıldız'ı çok uzaklarda başka bir sisteminin Güneşi olarak düşünürüm. Muhtemelen, almak istediğiniz yer bir başkasının dünyasının merkeziydi ve Hiç kolay ulaşılabilir olmayan bir isteğiniz gerçekleşiyor. Yıldız Kartı, dilek dilemek gibi bir şeydir. Tabiki, bu dileğin içinde yoğun hayaller vardır. O sebeple, hayatın gerçeklerine ne kadar yakın olursanız o kadar başarılı olursunuz. Pembe gözlükleri çıkardığınız sürece emeklerinizin ve tecrübelerinizin karşılığını fazlasıyla almanız ve başarılı olmamanız için hiç bir sebep yoktur.

-Tılsımların Ası'nda da, Yıldızda da bir süreklilik ve istikrar vardır ve bu istikrar hiçbir zaman rayından çıkmaz. Tılsımların Ası elle tutulabilir şeylerin kartıdır. Yani, bir şeyin elle tutulabilir olması için zamana ihtiyaç vardır. Aynen Yıldız'da olduğu gibi. En kısa zamanda o şeyi elle tutulabilir hale getirmek için diğer faktörlerin devreye girip o şeyin inşa edilmesi için devreye sokulması gerekir. Tılsımların Ası'da bir yıldız kadar kıymetlidir ve ona ulaşmakta en az bir yıldız kadar zordur. Tılsımların Ası'nı da ulaşılması çok zor, parlak, kıymetli, göz alıcı bir taş olarak düşünürüm.

-Yıldız Kartı almak istediğiniz mülk, Tılsımların Ası ona sahip olmak için  ödemeniz gereken birikimlerinizdir. Gerçekten 2'si de aynı derecede, eş değer kıymetli görünüyor. Kupaların Kralı'da bu alışveriş esnasında bu işi bilen kendi menfaatlerine odaklı kişi oluyor. Eğer, bu bir emlakçı ise mutlaka bir avukat önderliğinde bu alışverişi gerçekleştirmelisiniz. Yani, Kupaların Kralı size kanunları iyi bilen ve mülkün değer tespiti konusunda uzman kişilerden destek almanızı öneriyor.

-Kupa Kralı, gerçek düşüncelerini sık sık saklama gereği duyar. İşinde o kadar ustalaşmıştır ki,  işine pek fazla konsantre olması gerekmez, onun neyin peşinde olduğunu, nereye odaklandığını anlamanız pek mümkün değildir. Çünkü, o çalkantılı zamanlarda bile sakin kalmayı becerebilir ve duygularına yenik düşmeden ayakta kalabilir. Duygularını dengelerken gücü ve kontrolu elinde tutabilir. Kupa Kralı işinde ustadır, hedefleri doğrultusunda hareket eder ve sakladığı şeyleri gözden kaçırılması konusunda başarılıdır. Yani, uyanık olmalı ve alım-satım işlemleri sırasında kayıtsız şartsız ona güvenmemelisiniz.

Yorumlar