SAVAS ARABASI ve ASA 4'LUSU


-Savaş Arabası, bir durumu doğru zamanda bırakacağınızı bilmeyi, Asaların 4'lüsü konfor bölgesinde bulunduğunuzu ifade eder. Konfor bölgesindeki arabadan atlamanın doğru zamanı yoktur. Bu kombinasyon, baskıcı durumlarda derinlerden gelen muazzam bir yaratıcılığınızın ortaya çıktığı anlamına geliyor.

-Aslında durumunuzdan memnunsunuz ve konfor bölgenizden ayrılmak istemiyorsunuz. Fakat, derinlerde bir yerde, tamamen farklı birşeyler keşfetme arzunuz var. Bilinmeyen ve daha güvenli bölgelere açılma arzusuyla içinizde bir kıpırdanma hissediyorsunuz. Hatta, Güneş, Ay veya yükseleniniz Yengeç Bursu ise bu duyguyu daha yoğun yaşarsınız.

-Asaların 4'lüsü, şu anda değişim için eriştiğiniz gücü temsil ediyor. Fakat, içinizde Savaş Arabasının güvertesinden atlayıp baskıdan kutulma duygusu var. Yaratıcı bir enerji ile birlikte, sadece bir boğulma hissinden sonra, kendi keşfettiğiniz büyümeyi paylaşma ihtiyacı duyuyorsunuz.

-Bu kombinasyonda daha iyisi için engellerin üstesinden gelmiş olmanın zafer kazanmışlık duygusu vardır. Savaş Arabasında kontrolü kaybetmemek için kendinizi o kadar bastırmıştınız ki, şimdi içinizden gelen sevinç ve özgüven dürtünüzü ifade etmek için kendinizi zaptedemiyorsunuz ve kutlamalarla bunu herkesle paylaşmak istiyorsunuz.

-Bu kombinasyonun size mesajı, fazla çalışarak alıştığınız istikrar ve güveni kaybetmekten korkmayın. Çünkü, kontrollü bırakma korkusu burada sizi yanıltıyor ve karşınıza bir engel olarak çıkıyor olabilir. Belkide, maceracı yaşam tarzının sadece bazılarına kazandıracağını, ancak sizin erişemeyeceğiniz lüks bir hayat olduğunu düşünüyordunuz. Fakat, şimdi bu özelliği siz kendinizde keşfettiğinizin farkına varın.

-Bu değişim çağrısının sebep olduğu duygusal huzursuzluğunuzu gidermek, temelde değişimin doğal hayatın bir parçası olduğunu kabul etmenize bağlı. Bu kombinasyon konforun dışında ve uyumsuzluğun içinde çok daha derin ve geniş kapsamlı özgürlükleri, heyecanları hak ettiğinizi anlatıyor.


Yorumlar