SAVAS ARABASI KISILIK OZELLIKLERI


-Savaş Arabası, Hinduizm felsefesinde her biri farklı renkte, 5 atın çektiği bir arabadır. Arabanın sürücüsü, kişiyi yönlendiren ve kontrol altında tutan özünü, atlar 5 duyuyu temsil eder.

-Savaş Arabası, gerçekten zorda olduğunuzu gösteren bir karttır. Farklı yönlere hareket etmeye çalışan zıt renklerde, kontrol altında tutmanız gereken atlarınız ve kendi kendine hiç bir yere gidemeyecek bir arabanız var. Güneş ve Ay sembolleriniz var. Sert dış görünüşünüz ve insan iç dünyanız var.

-Savaş Arabası hayatının iplerini, nasıl ele alacağından emin olmayan, kafası karışık ve çelişkilerle dolu, aynı zamanda büyük bir vizyon ve enerjiye sahip, ayağa kalkmayı başaran bir insanı sembolize eder.

-Savaş Arabası, tutkularını aklıyla dengelediği için, kontrolü elinde tutan birini gösterir. Bu kişiler hayattan ne istediklerini bilme dürtüsüne sahiptir. Ancak, onu nasıl kontrol altında tutabilecekleri konusunda kafaları karışıktır. Hedeflerini belirlerken, kendilerine alternatif planlar oluştururlarsa, bu karışıklığı ortadan kaldırabilirler.

-Savaş Arabası insanları, engellere karşı korkusuz, başarılı olmaya çok istekli ve kararlıdır. Bazan, başarana kadar taklit ederler ve çok nadiren kendilerinden emin olurlar. Onları harekete geçiren başarma arzusudur. Ancak, istediklerini elde edene kadar çok çalışmaları gerekir. Cesur, çalışkan, kendi kendini keşfeden, farkındalığı yüksek ve kendini kontrol edebilen kişilerdir.

-Ters konumda savaş arabası kişileri, benlik saygısı düşük ve duyguları üzerinde çok az kontrole sahiptir. Gerçeklerle mücadele ederken, bir bardak suyun içinde fırtına koparıp, boşuna enerji harcayarak sonunda yorgun düşerler. Huysuz ve aşırı hassas bu kişiler, olumsuz durumların sorumluluğunu almak yerine, şikayet eder ve kurban rolü oynarlar.

-İşleri halletmek için, kızgın ve otoriter bir patron gibi, dış güçler tarafından baskı altına alınmaları gerekir. Başarı açlığı yerine, başarısızlıkla motive olurlar. Bazan, o kadar çok işle birden ilgilenirler ki, kendilerine net bir yol çizemez ve hedefe varamadan kaybolurlar. İçlerinde sürekli bir hüzün ve hatta ezici bir keder vardır.



SAVAS ARABASI KOMBINASYONLARI

-Savaş Arabası ve Sihirbaz, arzu ettiğiniz şeylere konsantre olup, gerçekten tüm enerjinizi bu yöne odaklayarak, çok şey başarabileceğinizi gösterir. Hedeflerinizi büyük tutun ve arzu ettiğiniz herşeyin, başarmanız gereken şeye bağlı olduğunu bir an bile aklınızdan çıkarmayın.

-Savaş Arabası ve Asaların 6'lısı, gerçekten harika şeyler başarmanın eşiğinde olduğunuzu gösterir. Ancak, sonuna kadar gitmek için, özgüven ve inancınızı kontrol altında tutmak önemlidir. Bilinç dışı gelişen gizli korkularınızın başaramayacağınızı hissettirmesine izin vermeyin. Yeteneklerinizden emin olun ve ilerleyin. Çünkü, gelecek sezona güven içinde girmeniz gerekiyor.

-Savaş Arabası ve Ay, kişinin duygularını kontrol etmesi gerektiğini anlatır. Son zamanlarda aldığınız ani karar ve davranışlarınız, öfke veya kaygı gibi duygular yüzünden tetiklenmiş olabilir. Bu yüzden, umulmadık engellerle karşılaşabilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın ve sağlığınıza dikkat edin.

-Savaş Arabası ve Yıkılan Kule, ufukta bir yenilgi veya başarısızlığın habercisidir. Bazan, herşey kontrolden çıkabilir ve kaderi kabullenmek gerekir. Olumlu veya olumsuz, bundan sonra olabilecekler tamamen sizin kendi iradenize bağlı. İşinize gelmeyeni görmezden gelmek gerçeği değiştirmez.

Savaş Arabası + Apdal: Yolda yaşam. Tur. Sırt çantasıyla gezmek.
Savaş Arabası + İmparatoriçe: Hamilelik.
Savaş Arabası + Adalet: Hukuk işlerinde başarı. Hukuki bir davayı kazanmak.
Savaş Arabası + Yıkılan Kule: Tehlikeli yolculuk.
Savaş Arabası + Yargılama: Hayattaki amacınıza çağrınızı duymak.
Savaş Arabası + Dünya: Dünyayı gezmek.

Savaş Arabası + Kılıç Ası: Bir iş görüşmesinde başarılı olmak. Bir tartışmayı kazanmak.
Savaş Arabası + Kılıç 5: Çatışmada kazanmak. Birine geri dönmek.
Savaş Arabası + Kılıçların Yedisi: Gizli. Başkasıymış gibi davranmak. Kim olduğunu gizlemek
Savaş Arabası + Kılıç 8: Polis.
Savaş Arabası + Kılıç 10: Trafik kazası.

Savaş Arabası+ Kupa Ası: Bir kariyer değişikliği.
Savaş Arabası + Kupa 6: Eski bir arkadaşı ziyaret etmek.
Savaş Arabası + Kupa 10: Manevi bir yolculuk.
Savaş Arabası + Kupa kraliçesi: Sanatsal çabalarda kazanmak.
Savaş Arabası + Kupaların Kralı: İş başında tanıma.

Savaş Arabası + Asa Ası: Yaşam tarzı değişikliği.
Savaş Arabası + Asa 7: Topluluk önünde konuşmada başarı. Öğretimde başarı.
Savaş Arabası + Asa 8: Çok seyahat.
Savaş Arabası + Asa 10: İşyerinde çok fazla zaman harcamak. Performans-cezası.
Savaş Arabası + Asaların Kralı: Serbest meslekte başarı.

Savaş Arabası + Tılsım Ası: Terfi. Daha fazla para kazanmak.
Savaş Arabası + Tılsım 4: İş hayatında kazanmak.
Savaş Arabası + Tılsım 6: Başarılı sadaka. Yurtdışı hayır kurumu.
Savaş Arabası + Tılsım 9: Başarılı bir tatil. Bir tatil evi.
Savaş Arabası + Tılsım şövalyesi: Başarılı bir kariyer değişikliği.

Yorumlar