SAVAS ARABASI CESARETLE HAREKETE GECMEKTIR

SAVAŞ ARABASI, güçlü temeli, irade ve kararlılığı simgeleyen Kare şeklindedir. Adamın taktığı Taç hem mantık hemde ruhsal alemde büyümeye adanmışlık yoluyla dengeyi korumaya çalışarak evrimleşmeyi gösterir. Savaş Arabası manevi gelişimini tamamlamak için arkasında suya, şehire ve kaleye sırtını döner. Savaş Arabasının sezgileri yüksektir, bilgedir ve yüksek bir saldırganlık duygusunun yanısıra mantıksal bir tefekkürü de ifade eder. Dengeyi korumak için verdiğiniz mücadele size istediğiniz hayatı yaratacaktır.

**6 numaralı Aşıklar Kartında nasıl karar vereceğinizi keşfettiniz ve 7 numaralı Savaş Arabası Kartında harekete geçiyorsunuz. Arabayı süren adamı tereddütsüz ve kararlı bir şekilde hedefe odaklandığını görüyoruz. Bir açılımda Savaş Arabası karşınıza çıktığında bunu bir cesaret işareti olarak algılamak lazım. Fakat hedefinize ulaşmak için disiplin, bağlılık, irade ve kararlılıkla başarılı olacağınızı unutmamalısınız.

**Şimdi pasif olmanın zamanı değil, cesaretle savaşmanın ve mücadele etmenin zamanı. Kendinize inanır ve hedefe odaklanırsanız mutlaka sonunda kazanacaksınız ve gücünüzü kabul ettirince zaten haklılığınızıda kabul ettirmiş olacaksınız. Herkese karşı tek başınıza mücadele etseniz bile disiplin ve kararlılıkla hedefinize vardığınızda, herkese doğruluğunuzu ve haklılığınızı kabul ettirmiş olacaksınız.

**Savaş Arabası, ihtiyacınız olan şeye odaklanırken, harekete geçmeniz için bir davettir ve irade gücünüzün test edildiği zamanları işaret eder. Bu aynı zamanda, inancınızın ve gücünüzün sınandığı bir mücadeledir. Arabayı süren adamı tereddütsüz ve kararlı bir şekilde hedefe odaklandığını görüyoruz. Savaş Arabası sizi cesur olmaya, kendinizi göstermeye, isteklerinizi ifade etmeye çağırır.

**Evet, Savaş Arabası zor zamanları işaret eder, fakat geri çekilmek yerine enerjinizi doğru yollara kanalize ederek ve durumu olabildiğince kontrolunuz altında tutarak kendinizi hedeflediğiniz noktada bulacaksınız anlamına gelir..

**Savaş Arabası, savaş ve mücadele esnasında öğrenilen tecrübelerle kararsızlıktan kurtarır, kişisel inanç sistemlerini ve değerlerinizi inşa ettiğiniz zamanları ifade eder.

**Savaş Arabası, bir yolculuğa çıkmayı da temsil edebilir. Örneğin, Dünya Kartının yanında Savaş Arabası Dünya Seyahati anlamına gelir.

**Baş Rahibenin yanında savaş arabası sırların ortaya çıkışı, Aşıklar kartının yanında aldatılmanın ortaya çıkışını ifade eder. Savaş Arabası Aşıklar Kartının önünde olduğunda ani bir maceraya atılmak anlamına gelir.

**Güç Kartının yanında Savaş Arabası maddi konularda  kesin ve mutlak zafer işaretidir.

**Ay Kartının yanında Savaş Arabası gizli sırların ortaya çıkışını,  Savaş Arabasının yanındaki Ay Kartı hastalık anlamına gelir.

**Apdal Kartının yanında Savaş Arabası beklenmedik anda beklenmedik yerden haber alacağınızı ifade eder.

Yorumlar