TAROT ARKANA MAJOR KARTLARI AY



**Tarot destesi Arkana Majör serisinin18 numaralı Ay kartı,
manevi bağlamda tamamen sezgilerimizle ilgili olduğu için hayal dünyamızı zenginleştiren bir fırsat yakaladığımızı gösteren harika bir karttır.
Sen kartta ki yola çıkan yolcusun.
Gecenin karanlığında emin olmadığın bir yola giriyorsun, derinlerde gizlenen bir tehlike olabilir ama sen bunu bilmiyorsun ve ısrarla üzerine doğru gidiyor olabilirsin.
Karanlıkta ay ışığında gördüğün netlik yanılmana sebep olabilir, fulu olarak gördüklerine anlayış gösterebilir ve sezgilerinin seni yanıltıp yanlış yönlendirmesine izin verebilirsin.
**Binbaşı rütbesinde ki bu arkana majör kartımız ay, kendini aldatma ve kuruntalarında göstergesi olabilir.
 
Düzgün konumdaki ayın sezgisel veya psişik kabiliyeti, bu kart görüldüğünde hala oradadır, sadece onu ayarlamanız ve dengelemeniz gerekmektedir.
Düz konumdaki ay kartının ifade ettiklerini, çevresindeki kartların negatif ya da pozitif anlamlarını güçlendirip, ortaya çıkaracaktır.
Depresyon,zihinsel sağlık sorunları, güven eksikliği, bastırılmış sorunlar, belirsizlikler içinde soruların cevaplarını bulamak gibi konuları içerir ve psikolojik rahatsızlıkları işaret eder..
Psişik gelişim veya iyileştirme çabaları ile ilgileniyorsanız, bu kartla ruhunuzdan gelen her şeyin size doğru aktığını göreceksiniz.
Ay kartı hayal gücünüz ile en iyi şekilde iletişimde olduğunuzu göstergesidir.
Hayallerinize ve sahip olduğunuz vizyona ve içgüdüsel segilerinize dikkat etmenizi önerir.
Ruh rehberleriniz size önemli bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir.
Sessiz ve dingin ortamlar ve meditasyon burada size yardımcı olacaktır...
Ay kartı ters konumda ki açılımında, depreyon ya da anksiyete gibi ruh sağlığı sorunlarının ya da sağlık sorunlarının ortadan kaldırılmasını gösterebilir.
Fakat, bununla birlikte gerçekliği fantaziden ayıramayan bir ruh halinin ifadeside olabilir.
Ay kartı, kendini aldatmanın ve zannettiklerinin gölgesinde yaşadığınızın işaretir.
Mevcut durumunuzu yaratmadaki rolunüz hakkında kendinizle dalga geçiyor veya kendi aldatmacalarınızı ve fantezilerinizi gerçeklikten ayırmak için mücadele ediyor olabilirsiniz.
 
Manevi bağlamda tersine çevrilmiş ay kartı, ruhunuzun size vermeye çalıştığı mesajları engellediğinizi, görmezden geldiğinizi veya yanlış yorumladığınızı gösterebilir.
Psişik güçlerinize yani ruhsal güçlerinize uyum sağlamadığınızın veya sezgilerinizin bulanıklaştığının da bir işareti olabilir..
**Ters konumdaki ay kartı, sağlık konularında şifalanma ve sağlığınızda geri dönen istikrarı da gösterebilir.
Ay ayrıca, sağlığınızla ilgili hislerinize, içgüdülerinize güvenmenizi söylüyor olabilir.
Altta yatan bir sağlık probleminiz olduğunu düşünüyorsanız, gidin check-up yaptırın ve sizi etkileyen şeyi ortaya çıkarmak için ihtiyaç duyduğunuz sayıda test yaptırın anlamı taşır.
**Ay kartı dişiliği sembolize eder ve astrolojide yengeç burcu ile ilişkilendirilir.
Kadınlar için tarot açılımında ay kartı,Menstrüel siklus veya hormonal dengesizlikle ilgili bir sağlık sorununu işaret edebilir.
**Genel bağlamda ters konumdaki ay kartı serbest konularda negatif enerji temizliğini ifade eder.
Belirsiz konuların sürekli peşinden giderek yıpranmaktansa gerçeklerin ortaya çıkması, farklı bir açıdan bakıldığında olumlu sayılabilir.
 Ayrıca gizlenmekte olan sırların ve yalanların ortaya çıkışı ya da kaybettiğiniz bir şeyin bulunacağının da işareti olabir.

Kariyer bağlamında sanatsal ve yaratıcı bir alanda çalışıyorsanız, tersine çevrilen ay yazarın bloğuyla ilgili çalışmalarında yaratıcılığının güçlendiğini ifade eder.
Genel bir kariyer bağlamındaysa ters ay, kariyerinizde yaşadığınız herhangibir belirsizlik veya dengesizliğin istikrara kavuşacağını gösterir.
Doğru konumdaki ay kartı ise kariyerinizin yönü hakkında çok belirsiz ve endişe verici durumların göstergesidir.
Son zamanda kariyer yolunuzda yaşadığınız belirsizlikler ortadan kalkacak ve netlik kazanacak ve yönünüz konusunda bundan böyle kendinizden emin olacağınızı ifade eder.
Finansal ve mali konularda kafa karışıklığı yaşıyorsanız bunun sebebi açık bir şekilde ortaya çıkacak demektir.
Ters konumdaki ay kartı, aldatmacaya maruz kaldığınızın ortaya çıkabileceğinin de bir işareti olabilir.
Eğer içgüdüleriniz size bir şey için yatırım yapmamanızı ya da çok istediğiniz bir şeyi o an almamınızı söylerse kesinlikle dinleyin ve o ana kadar yaptığınız yatırımların ya da harcalamaların olumlu olup olmadığının açığa çıkmasını ve netleşmesini bekleyin... Duruma bir ara  ara verin.
İlişki açılımında ay kartı, kendizi aldattığınızı ve yalanların peşinden gittiğinizi gösterir.
Ayrıca ilişkinizin aydınlığa kavuşmadığı ya da zaten hiç var olmayan bir ilişki için kendizi üzüp aldatığınızın işareti de olabilir.
Eğer, tarot açılımında ay kartı ters konumda geldiyse, yalanlara maruz kalan ilişkide aldatmaların yakında açığa çıkacağının göstergesidir...
Belkide ilişkinin şu anki durumu hakkında kendinizi kandırıyorsunuz veya eşinizle ilgili bazı şeyleri örtbas ediyor ve görmezden geliyorsunuz.
Bu durumda ters ay kartı, eşinizin gerçek karakterini ve ilişkinizle ilgili gerçeği görmeniz için sizi hazırlar..
Bekarsanız, ters ay kartı bir belirsizlik döneminden sonra kendinize olan güveninizi ve özgüveninizi yeniden kazanmaya başlayacağınızın bir göstergesi olabilir.
Ayrıca, potansiyel bir ortağın sizin için uygun olmadığını belirten işaretleri görmezden geldiğinizin bir işaretiolabilir.
Örneğin çıktığın kişi evli ama sen bunları görmezden geliyorsun, çünkü bu gerçeği görmek ve buna inanmak istemiyorsundur.
Ters konumdaki ay kartı, karışıklığı ve mutsuzluğu temsil edebilir.
İlerlemek istiyorsunuz ancak yapılacak doğru şeyin ne olduğundan emin değilsiniz.
Endişeleriniz karanlıkta gölgeler gibiler.
Korkunuzu yenerek endişelerinizle başa çıkmalısınız.
Çünkü, şimdi kendine inanmanın ve ilerlemenin zamanıdır.
**Farklı bir açılımda ters ay kartı, size kafa karışıklığı getiren gecenin güçlerinin dağılmaya başlamasıdır.
Düzgün konumdaki ayın sezgisel veya psişik kabiliyeti, bu kart görüldüğünde hala oradadır, sadece onu ayarlamanız ve dengelemeniz gerekmektedir.

Yorumlar

Alakır dedi ki…
Merhaba,Bir açılımda sırası ay kartı kılıç 8 lisi ve değnek 2 lisi ne anlama gelir.