AY, TERS ASILMIS ADAM ve SAVAS ARABASI


 -Ay ve Asılmış Adam, söz konusu niyetiniz için olumlu bir mesaj olmadığını düşüyorum. Gerçekleşmesini istediğiniz niyetinizde kararsızlık var, sislerin arkasında öngöremediğiniz zorluklar var ve siz duraksayıp, geri çekilmeniz gerektiği halde, takıntılı hedefleriniz yüzünden durakla düğmenize basmamakta direniyorsunuz.

-Ay Kartı, mantıklı hareket etmediğinizi, kendinizi güvensiz hissettiğiniz halde duygularınızın ve takıntılarınızın sizi yenmesine izin verdiğinizi gösteriyor. Ters Asılmış Adam'da bir bilinmezlik ve güvensizlik içinde  bencilce davranışlar sergilediğinizi ve başklarını haksız yere suçladığınızı işaret ediyor olabilir.

-Ters Asılmış Adam, koşullar veya diğer insanlar size hedeflerinizi ertelemeniz gerektiğini söyledikleri için engellendiğinizi ve kısıtlandığınızı düşünüyorsunuz anlamına geliyor. Genelde şartlarınız, ruhunuz ve bedeniniz sizden yavaşlamanızı, bir ara vermenizi istediği halde, zihniniz bunu kabul etmemekte direniyor. 

-Ay Kartı ve Ters Asılmış Adam durumunuzu büyük resimden değerlendirmenizi ve gerçekçi bakış açılarıyla tekrar bir gözden geçirmenizi, şartları zorlamayıp olması gerekene teslim olmanızı işaret ediyor. Hedeflerinize yatırım yapmayı seven, tutkulu bir kişiliksiniz. Fakat, zaman öylesine olumsuz ve şartlarınız tutkularınızın peşinden gitmenizi engel gibi görünüyor. Öncelikle, takıntı ve hırslarınızdan kurtulup, durumu akışına bırakmayı önemsemelisiniz ve ilerlemeye ara vermelisiniz. Eğer, isteklerinizi ertelemezseniz tüm enerjinizi boşuna harcamış olursunuz ve aklınıza bile gelmeyen sorunlar yaşamak zorunda kalıp isteklerinizden tamamen vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

-Savaş Arabası'na dikkat ederseniz tekerlekleri yoktur, bu düşünce eksikliğinden kaynaklanan davranışlara işaret eder. Eğer, Ay ve Asılmış Adamın öngörülerini göz ardı eder, doğru yolu görmemekte ısrar ederseniz egoist davranışlar sergilemeye istekli olduğunuz anlamına geliyor. Yani, tekerleksiz bir arabayla çıktığınız yolculukta sizi destekleyen hiç birşey yok. Bu yüzden başkalarını suçlamaktansa, şimdilik olanı kabullenişe geçmeniz sizin için en hayırlısı olacak.

-Karanlık bir yolda yürüken bencilce davranışlarla bir çukura düşüp karanlıkta birilerinin sizi kuyudan çıkarmasını kutuluş sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü, asla kendinizi kurtaramayacağınız başka bir çukura düşme ihtimaliniz ço yüksek görünüyor. Çünkü, henüz çok gençsiniz ve hayati tecrübeniz hiç yok. Bu zorlukları aşmak için öncelikle size ihtiyacı olanlara yardımcı olanlara hiç bir beklentiye girmeden yardımcı olarak aşabilirsiniz. Hayvanlara yemek verin, su verin. Ağaç ekin, çiçek ekin, tabiatta yürüyüşler yaparak, sessizliği ve kendinizi dinleyin.

Yorumlar