KILIÇ 7 ve KOMBINASYONLARI


-Kılıç 7 Kartının üstündeki resimde adamın kollarında taşımakta olduğu 5 kılıç, onurlu olmayan bir şeyden kurtulmak istediğini sembolize ediyor. Arka planda bir kamp ve bir asker grubu var. Askerkerden birisi, yakalamayı ifade eden bir biçimde kılıcını havaya kaldırmış. Buda adamın kuralları ve yasaları çiğnediği anlamına geliyor. Adamın arkasında aşağıya doğru 2 kılıç, toplumun değerlerine karşı duyarsızlığını simgeliyor.

-Kılıç 7, onurlu yollardan ilerlemeyen birisini işaret eder. Bu kartla bağlantılı olarak genelde sahtekar birinin, yalan söyleyerek bir şeylerden kurtulma çabası vardır. Kılıç 7 etkisi altında kişiler, yalnız kalmak ve dünyayı güvenli bir yerden öğrenmek, izlemek ve gözlemlemek isterler. Bu kişiler kendilerini çok yalnız ve güvensiz hissediyordur ve çok fazla hayal kırıklığı yaşamışlardır. Birisinin size karşı duygularını merak ediyorsanız, Kılıç 7'lisi sizde dahil olmak üzere, o kişinin hiç kimseye güven duymak istemediği anlamına gelir.

-Kılıç 7 kişileri, çoğunlukla başkalarının her işine burnunu sokan, boş ve işe yaramaz olarak nitelendirilir. Hiç dürüst değildirler, genellikle kafaları estiği gibi davranırlar ve başkalarından, muhtemelende çalarak geçininirler. Kılıç 7 kişileri o kadar çekicidirler ki, bu davranışları uzunca bir süre hiç kimse şüphelenmeden devam eder. Aslında, bir kaç kişi her zaman onun ne yaptığını bilir ve görür, fakat sorgulandığında her zaman bir açıklaması vardır. Tam olarak birşey var, ancak kendinizi duygu olarak parmağınızı üstüne koymakta zorlandığınızı hissedersiniz. Çünkü, Kılıç 7'lisi bağımsız bir karakteri olan, çok dikkatli ve çok aktif çalışan bir zihin yapısına sahip birisini gösterir.
-Bir aşk tarot açılımında Kılıç 7, eğer danışan kişi bekarsa, maalesef daha fazlasının olma ihtimalinin, olmadığı anlamına gelir. Bazanda, hobileri ve ilgi alanları benzer partnerlerin, sosyalleşmek yerine, bir birlerinin arkadaşlığını tercih ettiklerini ifade eder.

-Bir kariyer tarot açılımında Kılıç 7, bir şirkette kazandığınız uzmanlığı başka bir şirkete, muhtemelen rakip şirkete fayda sağlamak için kullandığınız anlamına gelir. Bir kariyer açılımında Kılıç 7 bazanda, gizli servis, casusluk, ordu veya pazarlama alanlarında bir kariyer sahibi olmak veya danışanın kendi başına çalışmayı tercih ettiği anlamına da gelebilir.
-Kılıç 7'lisinin bir evet-hayır sorusuna cevabı, büyük bir olasılıkla HAYIR'dır.
-Kılıç 7 tarot açılımlarında ortaya çıktığında, danışan kişide hem bağlılık hemde suçluluk duygusu olabilir. Bazan, danışan kişi sorumluluklara yol açabilecek, bir şeyden kurtulmak ister. Bu kartta kaçış vardır, ancak bu Kupaların 7'lisindeki gibi hayal alemine bir kaçış değildir. Burada sorumluluktan ve hesap vermekten bir kaçış vardır. Halkın içine çıkabilmek, Kılıç 7 kişileri için zordur, çünkü genelde perde arkasında kalıp saklanmayı tercih ederler.

-Kılıçların 7'lisi, ruhsal mükemmilliği, sağlam gelişimi, istenen sonuca ulaşmak için saldırganlık veya güç yerine kaçınma taktikleri veya incelik ve diplomasinin akıllıca kullanılması gerektiğinde ortaya çıkar. Bu karttaki 7 rakamı, şu anda etrafınızda olup bitenler hakkında, daha açık olmanız gerektiğini gösterir.

-Numerolojik olarak 61 ve 7 sayılarının ilişkisi içinde olan Kılıç 7, benlik içinde 2 kutuplu olma halini ifade eder. Aynı zamanda, liderliği, sessizlik ihtiyacını ve sezgiyi anlatır. 61 ve 7 rakamı içe yansıyanlardan, yani hissettiklerinizden ders almanız gerektiğini ve yalnız zaman geçirme ihtiyacını anlatır.
-7 rakamlı kartlar karşınıza çıktığında, kötü tasarlanmış planlara veya uygulamalara karşı kendinizi sorgulama zamanını işaret eder. Sizden hayali vaadlere karşı uyanık olmanızı ister. Böyle zamanlarda, mevzuya tam konsantre olur ve odaklanırsanız, dikkatinizi dağıtmaya çalışan unsurların farkına varabilirsiniz.
-Kılıçların 7'lisi, düzenbaz birini gösterdiği için, işlerin planlandığı gibi gitmeyebileceğini gösterir. İstediğiniz sonuçları elde etmek için, cesur olmaya, cesaret etmeye ve risk almaya teşvik ediliyorsunuz.
-Kılıç 7'lisi bazan, omuzlarınızda bir yük taşıdığınızı da ifade ediyor olabilir. Başkalarına sorumluluklar devretmeniz ve başkalarının sorumluluklarını üstlenmemeniz gerektiği konusunda, bu bir uyarıdır. Çünkü, onların sorumluklarını üstlendiğiniz taktirde, onlara kendi davranışlarının sebep ve sonuçları açısından, ders alma fırsatı vermemiş oluyorsunuz.

-Kılıç 7'lisinin karşınıza çıkması, ilişkilerin sahte olabileceği konusunda sizi uyarıdır. Bu sebeple, özellikle yapılan işlemlere dikkat etmeli ve farkında olmalısınız.

-Bazan Kılıç 7, kaybettiğinizi düşündüğünüz bir şeyin, geri döneceğine dair bir mesaj da olabilir. Bu sayede eski dostluklar ve bağlar yeniden canlanır. Bazanda, Kılıç 7 bir soruna çözüm bulmak amacıyla yüzleşmekten kaçmak anlamına gelebilir. Kılıç 7'li kısacası, dürüst ve açık sözlü olmanız konusunda size bir uyarıdır. Aksi taktirde, yakalanırsınız bir çok düzeyde bedel ödemek zorunda kalabilirsiniz.

-TERS KILIÇ 7 kişileri, özellikle hangi yalanların kime söylendiğini hatırlama konusunda unutkandırlar. Gizli yollardan dolaşarak, hile yapmak işe yaramaz ve sonunda yaptıklarının izini kaybederler. Bazan, danışan yanlış birşey yapmamış olsa bile, başının belaya girmesinden korktuğunda ters konumda Kılıç 7 ortaya çıkabilir. Bu kişiler biraz paranoyak olduklarından hedef gösterilmekten çekinirler.

-Bir tarot açılımında ters konumda Kılıçların 7'lisi, bir mücadele sırasında gevşemeyi veya yanlış bir zamanda bir şeyi görmezden gelmeyi seçmenizin, diğer tarafın avantaj elde etmesine sebep olacağını gösterir.

-Ters Kılıç 7'lisi, davranışlarınız bir kayba yol açabileceğinden, sizi fazla böbürlenmemeniz konusunda uyarır.
KILIÇ 7 KOMBINASYONLARI


-Kılıç 7'lisi, Arkana Minör kartlarından diğer her hangi bir 7'linin yanında ortaya çıktığında, bu hayatınızda önemli bir noktada bulunduğunuzun ve büyük değişikliklerin kaçınılmaz olduğunun güçlü bir göstergesidir. Yeni ve farklı koşullar altında hayata sıfırdan başlamayı işaret eder. Bir tarot açılımında 2 adet 7'li sahte arkadaşlar konusunda bir uyarıdır. 3 adet 7'li genellikle hamileliği önceden haber verir. Bir tarot açılımında 4 adet 7'li ciddi yanlış anlamalara ve hatta sözlü tacize karşı sizi uyarır.

-Kılıçların 7'lisi genelde, hırsızı gösteren bir tarot kartıdır. Sihirbaz Kartının yakınlarında Kılıç 7 bir dolandırıcıyı işaret eder.
-Kılıç 7 yanında Kılıç 3'lü, özelliklede Kılıç 7'linin yanında ters Kupa 3'lüsü, üstelik birde bu kartların yanında saraylı kartlardan biri veya Büyük Rahibe bulunuyorsa, bu aldatıldığınızın bir işaretidir.
-Kupa 9 ve Ters Kılıç 7, sizden gizlenen bir kumar ve içki problemini işaret eder.
-Bir tarot açılımında Kılıç 7, bir ilişkide güven sorunları olduğunu gösterir. Bu kartta dar görüşlülük vardır. Danışan büyük resimden ilişkisini değerlendirmekte, diğer seçenekleri ve fırsatları görmekte zorlanıyordur.

-APDAL KARTI'nın yanında KILIC 7, bu sıralarda çok küstah ve tutarsız davrandığınızı, daha olumlu ve istikrarlı olmanız gerektiğini ifade eder.

-KUPA 9'lunun yanında KILIC 7'lisi göründüğünde, istek ve arzularınızın gerçekleşeceğini, ancak bu başarının sonunda, umduğunuzu bulamayacağınızı ve bu durumun şaşkın, mağlup ve silik kalmanıza sebep olacağını anlatır.

-Kılıçların 7'lisinin yanında Büyük Rahibe sır tutmak, Kılıçların 7'lisinin yanında Büyük Rahip kuralları çiğnemek anlamına gelir.


Kılıç 7 + Büyük Rahibe: Sır Tutmak.

Kılıç 7 + İmparatoriçe: Tek ebeveyn.

Kılıç 7 + Büyük Rahip: Kuralları çiğnemek.

Kılıç 7 + Ölüm: Hassas bilgiler. İstihbarat subayı.

Kılıç 7 + Ay: Birini gözetlemek.

Kılıç 7 + Yargılama: Gazetecilik.

Kılıç 7 + Asa 3: Yapana kadar numara yapmak.

Kılıç 7 + asa 5: Takım çalışması eksikliği.

Kılıç 7 + asa 8: Kendi oyununu oynamak.

Kılıç 7 + asa 10: İletişim eksikliği.

Kılıç 7 + Asa şövalyesi: Başkalarını manipüle etme.


Kılıç 7 + kupa ası: Hayattan zevk almak için zaman ayırmak.

Kılıç 7 + kupa 3: Yabancı olmak.

Kılıç 7 + kupa 8: Ruh arayışı.

Kılıç 7 + Kupa Prensi: Utangaçlık.

Kılıç 7 + kupa kraliçesi: Psişik yeteneklerinizi gizlemek.

Kılıç 7 + Kupa kralı: Kendinizi alışılmadık bir şekilde uygulamak.


Kılıç 7 + Tılsım 2: Kumar.

Kılıç 7 + Tılsım 4: Paranı saklamak.

Kılıç 7 + Tılsım 8: Kendinize bir sanat formu öğretmek.


Kılıç 7 + Tılsım Prensi: Görünüşünüzle başkalarının dikkatini dağıtmak.

Kılıç 7 + Tılsım kraliçesi: Borç almak.

Kılıç 7 + kılıç 2: Durmaktan kaçınma.

Kılıç 7 + kılıç 6: Zihinsel olarak karışık.

Kılıç 7 + kılıç 8: Bildiklerinize geri dönelim.

Kılıç 7 + Kılıç sayfası: Muhbirlik. Casusluk.

Kılıç 7 + Kılıçların Kraliçesi: Birinden intikam almak.

Yorumlar