ASA 3 ve KOMBINASYONLARI

-Asaların üçlüsü tarot kartının üstünde ki resimde, uçurumun kenarında adamın sıçramaya hazır olması, gidecek başka hiç bir yeri olmadığı hissini anlatıyor. Bu kart, genelde kişi büyük bir risk almadıkça çıkmazlarda kaldığını hissettiğinde ortaya çıkar.

-Adamın sol elindeki Asa ilerdeki planlarını, arkasındaki 2 Asa vizyonuna yaptığı çalışmaları ve araştırmaları simgeliyor. Sarı gökyüzü ve deniz, Adamın aklını ve bilgisini, Güneşe bakması hayatla yüzleşmesini sembolize eder.

-Asaların 3'lüsü, yazarlık işleri, yazarlar ve serbest çalışanların kartıdır. Ayrıca, Asaların 2'lisinde meydana getirdiğinin takibini yapan kişiyi, uçurumun kenarına getiren şeyin, risk almaya istekli olması durumunda ödüllendirileceğini ve terfi edeceğini gösterir. Ayrıca, danışan kişiyi kurumsal genişlemeye hazırlar.

-Asa 3 kartı, çok emek verdiğiniz şeyi bakıp büyütürken, beslemeniz gerektiğinde ortaya çıkar. Şimdi, yaşananlara kayıtsız kalma zamanı değil. İnşa ettiğiniz şeyi koruyun ve genişletin. Bütün bunlar, sizi başarıya götürecek ve geleceğinizin temelini oluşturacak. Yelkenliniz, arkasına rüzgarı aldı ve size zenginlik getirmek için, yola çıktı.

-Bir aşk açılımında Asa 3, ilişkinin ilk zamanlarından, çocuk sahibi olmadan önce veya ev değişikliğinde, taşınmadan önceki aşamalarından bahseder. Kişi bekarsa, kiminle çıktığı konusunda seçici olduğunu veya ruh eşi olan mesafeli bir arkadaşlığın romantizme dönüşeceğini gösterir.

-Asaların 3'lüsünde romantik kaçamaklar ve aşk boldur. Bekarsanız, özellikle bahar aylarında, bir hafta sonu tatilinde birisiyle yakınlaşabilirsiniz. Ayrıca, flört ile başlayan bu ilişkinin, ömür boyu aşka dönüşme ihtimali vardır. Sadece, ilişkiye başlama şekliniz biraz farklı olabilir.

-Eğer, evli veya nişanlıysanız bir hafta sonu tatili romantik bağlarınızı daha da güçlendirecektir.

-Bir kariyer açılımında Asa 3, yazma, proje yönetimi ve serbest çalışma alanlarındaki kariyerleri gösterir. Bazanda, danışanın işinde genişlemeyi ve daha fazla sorumluluk almayı ifade edebilir. Bu kartın Evet-Hayır sorularına cevabı büyük bir olasılıkla Evet'tir.

-Bu kart karşınıza çıktığında küresel düşünün. Hangi alana yatırım yaparsanız yapın, geniş kitlelerin ihtiyaç duyacağı bir iş olacaktır. Farklı fikirleri keşfetmek için zaman ayırın ve kendinize güven duyduğunuzda ilerlemeye başlayın.

-Asaların 3'lüsü, kişinin belirlediği hedefe ulaştığında, büyük resmi görerek, aslında bunun bir başlangıç olduğunun farkına varmasıdır. Şimdi, ilk hedefe vardığınız memnuniyet geride kaldı. Yeni hedef için, elde ettiğiniz potansiyel güçlerin ürettiği, başka bir heyecanlı dönem başlıyor.

-Asaların 3'lüsü, merak, karizma ve topluluk enerjisi taşıyan 3 rakamı ile ilgilidir. Bu kart kişiye yaratma gücü veren 29 ve başkalarına izlenmesi gereken yolu gösterme gücüne sahip, manevi bir öğretmen olan 11 rakamı ile ilgilidir.

-Asaların 3'lüsü, geçmişte ekilen tohumların gelişeceğini ve meyvelerinin büyük fayda getireceğini gösteren bir mesajdır. Bu arada pozitifte kalmanız ve emek vermeye devam etmeniz önemlidir. Bu kart, olumlu bir başlangıç yapılmasına rağmen, ilerlemenin büyük ölçüde şansa bağlı olduğunu ima etsede, iyimser olmak için pek çok sebebiniz vardır.

-Asa 3, hayal kırıklıklarında takılıp kalmamak anlamına gelir. Gevşek uçları bir birine sıkı sıkı bağlayıp, manipüle etmek isteyenlere ve rakiplere inat, olumluya odaklanarak ilerlemekte kararlı olmaktır. Sonunda, işlerin gidişatından memnun kalacaksınız. Ancak, başarıya emeği geçenleri hatırlamanız önemlidir.

-Asa 3 kişileri, büyük tecrübe ve bir iş gücüne sahiptir. Bu kişiler kendi kaderinden sorumlu olduklarının farkındadır. Kraliyet ailesinin bir parçası gibi davranabilir ve kibirli olabilirler. Ancak, asil davranır ve sorumluluk almaktan kaçmazlar.

-Özellikle, rekabetçi bir dokunuşa sahipseler, rutinlerine yenilikler eklemeyi severler. Asa 3 kişileri kendine güvenen iyimser kişilerdir. Emeklerinin, meyvelerini aldıkça enerjileri ve coşkuları yüksek kalır.

-Asa 3, danışanın kendisini yenilenmeye hazır hissettiğini ifade eder. Kişi aynı yolda çok uzun yürüdüğünü hissediyordut ve yeni bir başlangıca hazırdır.

-Birinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, Asa 3 o kişinin sizinle çıkmaya hazır hissettiği anlamına gelir. Zaten, halihazırda bir ilişkiniz varsa, Asa 3 eşinizin yaşam durumunuzu genişletmek ve birlikte yeni deneyimler yaşamak istediğini gösterir.

-Ters konumda Asaların 3'lüsü, ödül ve ödemelerde gecikmeleri anlatır. Bazan, kişi taleplerle başa çıkamaz. Bazan, büyümenin ve genişlemenin zor olduğu bir çevrede, yaptığı işleri beğendirip, pazarlayamaz ve hayal kırıklıkları yaşar.

-Bu kart, bazanda psikolojik olarak kibir ve kabalık anlamına gelir. Büyümenize olanak sağlayacak iyi bir fırsattaki potansiyeli, göz ardı ederek kaçırdığınızı gösterir. .

-Ters konumda Asa 3 kişileri, zararlı alışkanlıklarından ve rutinlerinden kopmakta zorlanır. Kendilerine ve çevrelerine zarar verdikleri için, hiç sağlıklı olmayan alışkanlıklarından kendilerini kurtulmaları gerekir. Fakat, devamlı savunma pozisyonunda, oldukça ulaşılmaz ve sürekli konfor bölgesinde yaşama eğiliminde olan, Asa 3 kişilerinin derinlerde gerçekten ne istediğiyle, bağlantı kurmaları gerekir.

ASA 3 KOMBINASYONLARI

-Asaların 3'lüsünün anlamı liderlik ve ustalık düzeyine ulaşmak olsada, diğer kartlarla birleştiğinde anlamı değişebilir. Özellikle, Arkana Majör Kartları, bu kartın anlamı üstünde önemli ve büyük bir etkiye sahiptir.

-Bir tarot açılımında görünen 2 adet 3'lü, küçük ama hoş bir sürpriz, 3 Adet 3'lü beklenmedik iyi bir şans ve 4 Adet 3'lü kutlamalar ve hatta bir çocuğun doğum haberi anlamına gelebilir.

-Asaların 3'lüsü ve Apdal, macerayı, yeni başlangıçları ve kendiliğinden gerçekleşen sürprizleri ifade eder. Sizi hayallerinizin peşinden gitmeye teşvik eder.

-Bilindiği gibi, suya yazı yazılmaz ve hiç birşey aynı şekilde tezahür etmez. Ancak, önemli olan o ilk adımı atmaktır. İnsiyatifinizi kullanın ve bir hafta sonu tatili yapın. Bu seyahatle birlikte, aslında herşeyin lehinize olduğunu farkedeceksiniz.

-Güç veya Adalet'in yanında Asaların 3'lüsü, bir cesaretlendirme kombinasyonudur. Çünkü, sonunda tüm çabalarınızın meyvelerini, tahmin ettiğinizden fazla alacaksınız.

-Büyük Rahibe ve Asaların 3'lüsü, ruhsal hedeflerinize ulaşıyor olmanızın, size daha derin bir anlayış ve aydınlanma kazandıracağını gösterir. Nihayet sezgisel yetenekleriniz uyanıyor.

-Bu kombinasyon, ufukta bir barış ve sükünet dönemini gösterir. Gerçekleriniz doğrultusunda yüksek bilincinizle bağlantı kurabilecek ve çabalayarak yakında refaha çıkacaksınız. Daha güçlü olacaksınız..

-Asaların 3'lüsü ve İmparatoriçe, hayatınızın aşkı ile henüz karşılaşmadıysanız veya hayalinizdeki eve sahip olmadıysanız, işte bu kombinasyonun enerjisi, işlerin yoluna gireceğine dair bir alamettir.

-Asaların 3'lüsü ve İmparator, en üst düzeyde liderliği temsil eder. Emek ve özverinin gücünün getirdiği başarıyı sembolize eder. Bu kartların kombinasyonu, başarı için ihtiyacınız olan herşeye sahip olduğunuzu gösterir. Yeni bir ustalık seviyesine ulaşacaksınız. Yeni liderlik rolünüzü benimsemek için yapmanız gereken tek şey, özgüveninizin parlamasına izin vermek.

-Asaların 3'lüsü ve Ölüm birleştiğinde, hayatınızı zehirleyen tüm mikroplara, insanlara ve düşünce kalıplarına veda etmeye hazır olun. Kötü enerjiler ortadan kalkarak, olumlu güçlere yer açılacak ve kendinizi daha aydınlanmış hissedeceksiniz. Bu durum hayatınıza olumlu ve iyi duygular getirecek.

-Kader Çarkının yanında Asa 3, olumlu tutum ve davranışların sonuçlarınında başarılı olacağını ifade eder.


Asa 3 + Apdal: Sosyal medyada iletişim.

Asa 3 + Sihirbaz: Çevrimiçi iş. Yetenekli yazar. Bir metin yazarı.

Asa 3 + İmparatoriçe: Evden çalışma fırsatı.

Asa 3 + Itidal: Gazetecilik. Dış Yazışma. Yurtdışı eğitim.

Asa 3 + Şeytan: Serbest çalışan iş adamı/kadın.

Asa 3 + Yıkılan Kule: Taleplerle baş edemiyor.

Asa 3 + Ay: Yazar. Ay ters ise, bu kart kombinasyonu erteleme anlamına gelebilir.


Asa 3 + Kılıç Ası: Hızlı bir zeka. Yasal belgeler.

Asa 3 + Kılıç 4: Turizm. Uzak mesafe ilişkileri.

Asa 3 + Kılıç 5: Kabalık.

Asa 3 + Kılıç 5: Seyahat.


Asa 3 + Kupa Ası: Çok farklı bir kültürü öğrenmek.

Asa 3 + Kupa 2: İlişki terapisti.

Asa 3 + Kupa 4: Erteleme.

Asa 3 + Kupa 5: Hayal kırıklıkları.

Asa 3 + Kupa 9: Kariyer ve eğitimde istediğinizi elde edin. Sınavlarda ve testlerde başarılı olmak.

Asa 3 + Kupa Şövalyesi: Şair. Yazar.


Asa 3 + Tılsım 6: Bir el yazması.

Asa 3 + Tılsım 8: Sevdiğin şeyi yapmak.

Asa 3 + Tılsım Şövalye: Yaratıcı bir iş.

Asa 3 + Tılsım Kralı: Bir iş fırsatını genişletmek.


Asa 3 + Asa 2: Proje yönetimi. Yaratıcı proje.

Asa 3 + Asa 6: Başarılı bir karar. Zamanının ötesinde olmak.

Asa 3 + Asa 8: Pazarlama. Muhabir. Medya.

Asa 3 + Asa 9: Fikri mülkiyet.

Asa 3 + Asaların kralı: Uluslararası ticaret.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Merhaba asa 3 ve güç yorumunuz nedir sağ olun şimdiden