ASA SOVALYE ve TILSIM SOVALYE KOMBINASYONU



 -Bu 2 şövalye çok zıt karakter olsalarda bir birlerine yakın hisseder. Birisi, çok aceleci, fevri, ateşli ve tutkulu. Diğeri çok mantıklı, pratik, temkinli, ayrıntılara takıntılı ve yavaş.

-Asa Şövalyesinin nasıl başa çıkacağını bilemediği, yanıp tutuşan bir arzusu var ve bunu bastırmak zorunda olmaktan, içinde kaynayan bir öfke büyütüyor olabilir. Fakat, Tılsım Şövalye utangaç, çekingen ve öne çıkmakta yavaş birisidir. Onunda ifade etmekte zorluk çektiği, derinlerde dışa vurmadığı bastırılmış tutku ve istekleri vardır.

-Bu kişilerin sırtları dönük olsada, bir birlerine yanık olabileceği gibi, duyguları da vardır. Ancak, ne yapacakları konusunda hiç bir fikirleri yok. Tılsımların Şövalyesi tutkulu ve uzun süreli duygulara sahip, güvenilir bir adamdır. Fakat, Asaların Şövalyesinin duyguları anlık ve uygulamalıdır. Asalar derindeki duygularını parladığında gösterir ve karşınızda sizi ele geçirmeye hevesli biridir.

-Asa Şövalye, niyetini açık açık söylesede, istediğini belli etsede, Tılsım Şövalye duygularını açığa çıkarmakta zorlanabilir. Belkide o anda göremezden gelebilir. Fakat, Asa Şövalye o anki umarsızlığı istenmemek olarak algılacaktır ve ateşin üstüne toprak atılmış gibi duyguları sönecektir. Zaten Farklı yönlere bakıyorlar.

-Birbirlerine karşı hisleri olması uyumlu oldukları anlamına gelmiyor. Her biri diğerini kendi tarafına çevirmeye çalışacaktır. Her ikiside bir diğerinin tarafına evrilmeye karar versede bunu aynı anda ve zamanda eyleme geçmesi mümkün değil. Bir hızlı biri yavaş.

İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z   

Yorumlar