ADALET ve KILIC KRALI KOMBINASYONU


 -Adaletin yanında Kılıç Kralı, Adaleti yerine getirmek için Kılıcı eline alan birini ve karar verme zamanını gösterir. Eğer, iletişim konusunda hizmet veren biriyseniz düşüncelerinizin ve konuşmalarınızın mantıksal bir akışı olması gerekiyor. Yani, matemetiksel anlamda düşünecek olursak 1+2= 3 olmalıdır. 

- Adaleti arkasına alan Kılıç Kralı, mantıksal ve dualiteye uygun yapılandırılmış iş, hizmet, iletişim vb... konusunda özel bir yeteneğe sahip olduğunuzu ifade ediyor. Adalet ve Kılıç Kralı birlikte birbirini tamamlar. Gerçeği konuşur, işlemleri gündem olmadan bitirir ve dosyaları sonuçlandırıp kapatırlar. Yani, bugünlerde gündeme gelen dosyaları adil olarak kapatmalı ve geçmişin tekrar gündeme gelmesine izin vermeden kapatmanız gerekiyor.

-Adalet Kılıç Kralı'nın önünde olduğundan, zaten herşey ayrıntılarıyla konuşulmuş ve tartışılmış, hüküm verilmiş. Şimdi, Kılıç Kral yapılması gerekeni yapmalı ve Elindeki Adaletin Kılıcını kullanırken, hiç bir şeyden etkilenmeden ve her hangi bir düşüncenin öne geçmesine izin vermeden yapılması gerekeni yapmalıdır. Çünkü, ancak bunu yaptığınızda yeni bir düzlemde ve adil bir yolda ilerleme olacaktır.

Yorumlar