ADALET KISILIKLERI ve KOMBINASYONLARI

-Adalet kartı, hayatınızı tanımlayan kurallardan bahseder. Bu kart kişi iş ve yatırımlarıyla ilgili yasal konularla uğraştığında ortaya çıkar. Ters konumda Adalet, sözleşmeleri imzalarken ekstra dikkatli olmanız konusunda bir uyarıdır. Birileri kasıtlı olarak sizi kandırmaya çalışıyor olabilir.

-Adalet tarot kartı kişileri, adil ve dürüst oynamayı sever. Neyin doğru ve neyin yanlış olduğu konusunda güçlü sezgilere sahiptirler. Herşeyin dengede olmasını önemsediklerinden, yanlış yapma korkusuyla, karar vermek için zaman harcarlar.

-Sahip oldukları aklı ve iradeyi kullanırken, duygularını bir kenara koymakta çok iyidirler. Duygularını göstermekten hoşlanmadıkları için, soğuk ve duyugusuz olarak kabul edilirler. Aslında, ne soğuk nede duygusuzdurlar, sadece ilkelerine sadık kalmak isterler.

-Adalet kartı kişileri, pozisyon değiştireceklerinde konuyla ilgili karar vermeden önce, uzun süre düşünür, bütün bakış açılarını göz önünde bulundurarak durum değerlendirmesi yaparlar.

-Bu kişiler, tüm ilişkilerinde denge arar ve psikolojik olarak istikrarlıdır. Mutlu ve uyumlu hissetmek için, ortaklıklara ihtiyaç duyarlar. Uyumu ve mutluluğu bulamadıklarında acı çektiklerinden, problemin çözümü ve barış için çok çaba harcarlar.

-Adalet kartı kişileri, adil olduğu kadar olaylara mantıklı bir açıdan baktığı için tarafsızdır. Aşk açılımlarında ortaya çıkan Adalet kartı, evli bir çiftin boşanması anlamına gelebilir.

-Eğer, bekarsanız aşık olduğunuz kişinin sizi görmediğini gösterir. Çünkü, Adalet kördür. Ona kendinizi farkettirmek için, neler yapabileceğinizi düşünmelisiniz. Eğer, varlığınızın az çok farkında ise ve genede ilgisiz kalıyorsa, yapacak birşey yok.

-Adalet kartı kişileri, saçma sapan duyguların kendisini tüketmesine izin vermez. Tutkularının ve duygularının kontrolünü elinde tutar ve orta noktada dengeleyebilir. Ayrıca, çok çekici bir konuşma tarzı vardır.

-Eğer, Astrolojide ay düğümünüz Terazi burcunda ise veya Tarot'un Adalet kartı sizin ruh kartınız ise, daha çok içe dönük bir kişi olduğunuz, durumları derinlemesine düşündüğünüz, iç huzuru ve sükunet arayan biri olduğunuz anlamına gelir. Ayrıca doğal olarak meditatif arınma tekniklerini kullanma kabiliyetine sahip bir kişi olduğunuzu gösterir.

-Tarot ruh kartınızı bulmak için doğum tarihinizdeki rakamları ay, gün ve yıl olarak yanyana yazarak toplayın. Eğer, bu toplam 22 rakamının üstünde ise, rakamların arasına artı işareti koyup tekrar toplayın. Elde ettiğiniz rakam sizin ruh kartınızın sayısıdır.
-Ters konumda Adalet kişilerinin genelde yasalarla başı beladadır. Bu kişiler, sık sık yalan söyler ve beladan kurtulmak için gücünün yettiğini manipüle eder. Seçenekler karşısında genelde ortada kalmayı tercih eder ve kim güçlü konuma geçerse onun tarafında yer alırlar.

-Bu kişiler, genelde kendilerine zarar veren ilişkilerin ve ortaklıkların içinde yer almaya ve varlıklarının özüne saldıran düşmanlarla birlik olmaya eğilimlidir. Çünkü, kötü yaşam seçimlerinin sorumluluğunu almak istemediklerinden, kötü alışkanlıkları günden güne birikir ve zamanla aleyhine döner.

-Adalet, sizi hak ettiğinizi elde etmeye çağırır ve hem iyi hemde kötü karmik sonuçlara hazır olmanızı söyler.

-Adalet ve Yıkılan Kule, düzen ve uyumun geri döneceğini gösterir. Ancak, Yıkılan Kulenin getirdiği kaos ve zorlu dönemin getirdiği değişimden önce değil.

-Bazen, karşı tarafa geçmek için, ateşin içinden geçme riskini göze almak gerekir. Çünkü, daha önce yanlış yöne gidiyordunuz ve şimdi bir U dönüşü mümkün. Bu ne kadar zor olursa olsun, acıdan kaçmayın ve değişime direnmeyin. Güven içinde bir gelecek için bu acıyı yaşamak zorundasınız.

-Adalet ve Yargılama, karar verme döneminin ardından gelen yeniden doğuşu anlatır. Bu çok şanslı bir kombinasyondur. Size geçmişi kabul edip yolunuzda güvenle ilerlemenizi önerir. Burada, bedel ödenmiş ve yasal konular tamamlanmıştır. Bir an önce yeni başlangıçlara odaklanmak gerekir.

-Eğer, Yargılama'nın ardından Adalet ortaya çıkmışsa, yeni hayatınıza başlamadan önce, yasal konuların tamamlanması gerektiğinin önemini vurgular.

-Adalet kartının yanında Güç Kartı, zor bir dönemden geçeceğinizi buna ruhsal olarak hazırlıklı olmanızı önerir. Kolay olmayacak, ancak yalnız kalmaya zaman ayırın. İradenizi ve ruhsal gücünüzü kullanarak başaracaksınız.

-Adalet kartının yanında Büyük Rahip veya İmparator, Yasalarla ilgili  konularla mücadele etmeniz gerektiği anlamına gelir. Kanunlar ve yönetmeliklerle ilgili ekstra dikkatli olmanızı önerir. Bu kombinasyon, taraflar arasındaki sorunun adil bir şekilde çözümleneceğini gösterir.
Adalet + Apdal: Yeni yasa. Yeni adalet. Yeni ahlak. Suçluluktan vazgeçmek.
Adalet +Sihirbaz: Gerçeği söylemek. Yetenekli bir Avukat. Yasal belgeler. Avukat.
Adalet + Büyük Rahip: Kadın hakkı. Psişik dedektif. Hukuk Okulu.
Adalet + İmparatoriçe: Kazançlı bir sözleşme.
Adalet + İmparator: Büyük hukuk firması. Hükümet yasaları. Mahkemeler.
Adalet + Büyük Rahip: Hukuk fakültesi.
Adalet + Aşıklar: Evlilik sözleşmesi.
Adalet + Savaş Arabası: Yasal zafer.
Adalet + Güç: Birinin savunucusu olmak.
Adalet + Hermit: Sağduyu. Yazılı olmayan yasalar.
Adalet + Kader Çarkı: Kumarhane.
Adalet: İlahi zamanlama.
Adalet + Asılmış Adam: Telif hakkı yasaları. Bir patent.
Adalet + Ölüm: Uzun cümle. Sıkı cümle.
Adalet + İtidal: Sezgiyle birleştirilmiş mantık ve gerçekler.
Adalet + Şeytan: Yeraltı Dünyası.
Adalet + Yıkılan Kule: Gerçek ortaya çıkıyor.
Adalet + Yıldız: İstihbarat. Akıllı olmak.
Adalet + Ay: Araştırmacı.
Adalet + Güneş: Çocukların hakkı, bütünlüğü ve ahlakı.
Adalet + Yargılama: Çözüm.
Adalet + Dünya: Öğretim. Evrim. Modern Dünya. Şehirler. Hukuk dünyası.


Adalet + Kılıç Ası: Kanun.
Adalet + Kılıçların Beşi: Adaletsizlik. Bir suçlu.
Adalet + Kılıçların sekizi: Hapishane. Yasallık nedeniyle sıkışmış. Net değil, netlik yok, netliğin olmaması.
Adalet + Kılıç Şövalyesi: Bir aktivist. Uluslararası avukat.
;
Adalet + Asa Ası: Yasal belgelerin imzalanması.
Adalet + Asa 7: Bir savunma avukatı. Yasal savunma.
Adalet + Asa 10: İşyerinde yolsuzluk.

Adalet + Kupa Ası: Manevi yasalar.
Adalet + Kupa 2: Bir ilişkide dengeyi bulmak.
Adalet + Kupa Prensi: Gerçeği söylemek.
Adalet + Kupa Şövalyesi: Şiirsel adalet. Bilinçli sanat.

Adalet + Tılsım Ası: Tazminat parası.
Adalet + Tılsım 4: İş hukuku.
Adalet + Tılsım 7: Arazi kanunu.
Adalet + Tılsım 5: Hukuk okumak.
Adalet + Tılsımraliçesi: Evden çalışmak. İş/ev dengesi.

14 - SEYTAN KISILERI ve KOMBINASYONLARI

Yorumlar