ADALET, ASALARIN 6LISI, ASALARIN ASI, ASALARIN KRALICESI ve SIHIRBAZ KOMBINASYONLARI



**Adalet kartının yanında Asaların 6lısı, devlet kurumlarında kayıtlara geçmiş, kesinleşen bir zaferin başarı hikayesidir. Emek verilerek bugünlere gelen başarı ve itibarın sürdürülmesinin çevredekiler ve kanunlar tarafından önemsendiğini ve desteklendiğini ifade eder.

**Burada dengeyi ve adaleti tekrar sağlamak için Asaların Ası devreye giriyor ve Çevredekilerinde desteği ile yeni bir sayfanın açılışı, yeni başlangıçlar ve alınan yeni kararlar ve farkındalıklarla geleceğe umutlu bir bakış var.

**Asaların 6lısı ilişkilerde birlik ve mutluluğun işaretidir. Partnerlerin birbirlerine daha da sıkı sıkı bağlanacağını ve birlikte olmanın keyfini çıkaracaklarını işaret eder.

**Partnerinizle herhangi bir sorun yaşadıysanız, şimdi endişelerinizi dile getirmenin ve sorunların üzerine gidip çözümlemenin tam zamanı.

-Nasıl hissettiğiniz konusunda karşı tarafa açık ve dürüst olmak, daha güçlü bir bağ kurmanın anahtarıdır.

-Birlikteliği veya kurumu korumak için tarafların duygusallığa, paraya ya da birbirleriyle rekabete değil, birlikte başarılara odaklanmaları gereğinin işaretidir. Aşk ve para kazanılan zaferlerin içinde olacaktır zaten. Bu yüzden gözünüzü açmanız ve bunları görmeniz lazım.

Sahip olduklarınız kaybettiğinizde tekrar kazanılacak şeyler değil, bu sebeple birlikteliğinizi kesinlikle çok önemsemelisiniz.

**Birbiri ardına gelen Asaların Ası ve Sihirbazın Kart numaraları 1 ile ifade edilir. Kartların partnerlere önerisi, partnerlerin sosyal yaşamda da itibar gören birlikteliklerinin yeni kararlarla devam etmesinin aklıselim, doğru bir karar olacağıdır...

**Asaların 6lısı şu an yeni bir işe başlamanın ya da yeni bir iş kurmanız söz konusu olduğunda bir dizi iyi şans bulacağınız anlamına geliyor.

Çünkü, yeni başlangıçlarla farklı yollarda partnerlerin nelerle karşılaşacakları meçhul. Ayrı yollara yapılan bir başlangıç kıvılcıma üfleyerek ateşin bir anda harlayıp kaybolması gibi umut ışığı biden parlayıp birden yok olabilir. Ya da toprağa ekilen fidanın şartlara bağlı olarak gelişip gelişmeyeceğinden emin olamıyoruz..

**Fakat, partnerler mevcut yürüdükleri yolda yeni kararlar ve farkındalıklarıyla gelecekte daha güçlü olabilir ve sırtlarını geçmişte verdikleri emeklere, kazanımlara ve  zaferlere dayıyarak zorluklar olsa bile rahatlıkla üstesinden gelebilirler..

**Son olarak, akılda tutulması gereken şudur; hangi yolda olmayı ve hangi konumda ya da kariyerde olmayı seçerseniz seçin kalbinizle ve tutkularınızla başkalarınada yardım etmeyle birbirinizle uyumlu olduğunuzdan emin olun.

Kendi gerçeğinizi yaratmak için gerekli olan güce fazlasıyla sahipsiniz, ancak bu güçle orantılı olarak sorumluluklarınızı da taşımanız gerektiğini bilmelisiniz.


DUNYA KOMBINASYONLARI

Yorumlar