OLUM KARTI KOMBINASYONLARI (1)



ÖLÜM KARTI, danışanın stabil durumunun sona eriyor olduğunu ve yaşamında yeni bir dönemin başlamak üzere olduğunu gösterir.
Ölüm Kartı ayrıca, danışanın çocukluğunu da işaret ediyor olabilir.

-Apdal Kartının yanındaki Ölüm Kartı, korkuyla yüz yüze gelinebileceği anlamına gelir.

-Büyük Rahibenin yanında ki Ölüm Kartı, orta ölçekli anlamına geldiği gibi, köklü manevi ve ruhsal değişikleri veya manevi değerlerin çöküşünü de işaret edebilir...
Büyük Rahibenin yanında ki Ölüm kartı, aynı zamanda geçmiş yaşam hatıralarının ortaya çıkması anlamına da gelebilir.-Adalet Kartının yanındaki Ölüm Kartı, genellikle vergilerle uğraşmak veya başkalarının paralarını idare etmek anlamına gelir. Aynı zamanda bir mirası işaret ediyor da olabilir.
-Savaş Arabasının yanında ki Ölüm Kartı genellikle ikametgah değişikliğini gösterir.
Yargılama Kartının yanında ki ölüm Kartı, ölüme yakın bir deneyim anlamına gelebilir.
-Ay Kartının yanında ki Ölüm, danışanın ilerleme sağlayamamasının sebebinin sürekli kendi için yarattığı engeller olduğunu gösterir.

-Ölüm Kartından sonra gelen Güç Kartı, ani ve şiddetli bir ölümü işaret eder..
Bu kombinasyonda Kartların Ters olduğu konumda ise, ölümden kurtulunabileceğini, ancak yaşanaların kalıcı izler olacağı, sakatlıkla ölümden kurtuluş anlamına gelir.

-Asılmış Adamın yanındaki Ölüm Kartı, mutsuz vazgeçişi ifade eder ve danışanın yaşamında elinde olmayan nedenlerden dolayı olabilecek köklü değişimlere işaret ede. Ölüm kartından sonra gelen Asılmış Adam, danışan kişinin hedeflediği konuda başarılı olabilmesi için kişisel olarak fedakar bir davranışta bulunmasının zorunlu olduğu anlamına gelir.

-Dünya Kartının yanında ki Ölüm ise, bir Dünya İmparatorunun Ölümünü işaret ediyor olabilir..

TERS ÖLÜM KARTI, çok istendiği halde istenilen son gerçekleşmiyor ve danışan zihinsel olarak acı çekiyor anlamına gelebilir...
Genelde Ters Ölüm Kartı, danışanın özgür kalma ya da salıverilmeyle ilgili zihnindaki düşünce modellerini ve Kişinin ruhsal olarak büyük sıkıntı içinde olduğunu ifade eder.
Kişinin okul yıllarında, öğrenim dönemlerinde geçmişteki sıkıntılarını veya şimdiki zamanda ki çektiği sıkıntıları da anlatabilir..

-Adalet Kartının yanında ki Ters Ölüm Kartı, uzun süren, haksız yasal işlemlerin yapıldığını gösterebilir..
-Kader Çarkının yanında ki Ters Ölüm Kartı, danışanın ölümle dalga geçtiği ve ölümü aldattığı anlamına gelebilir.
-Asılmış Adamın yanındaki Ters Ölüm Kartı, kişinin yaşadığı bazı durumlar karşısında pes etmek istediğini gösterebilir.
-Şeytanın yanında ki Ters Ölüm Kartı hapis anlamına gelebildiği gibi, danışanın hapishanede kalmış gibi, sıkıştırılmış durumlardaki yaşadığı zorluk ve sıkıntılarıda ifade edebilir.
-Yıkılan Kulenin yanında Ters Ölüm Kartı, danışanın terbiye edilmek amacıyla yaşadığı zorluklara işaret eder. Muhtemelen çocukluğunda yaşamış olduğu suistimallerin duygusal ve ruhsal çöküşüne sebep olduğu anlamına gelir. Kişinin gönül rahatlığı için bu durumun tedavi edilmesi ve iyileştirilmesi gerektiğini ifade eder.
-Güneşin yanında ki Ters Ölüm Kartı, danışanın olgunlaşıp büyüyemediği anlamına gelir.
Ayrıca, bitmiş gibi görünen konularda başarılı olacaksınız sabredin ve vazgeçmeyin anlamına gelir.
-Ölüm Kartından sonra gelen Güneş, açmazlarda kalan ve çaresizlik içinde olan kişiye haklı çıkış getirir.

Yorumlar