OLUM KISILIKLERI ve KOMBINASYONLARI




-Tarot'ta ölüm fiziksel ölüm anlamına gelmez. Aksine bir döngünün bittiğini ve yenisinin başlamaya hazır olduğunu ifade eder. Ancak, ölüm ile yeni yaşam arasındaki geçiş bir yas dönemini gerektirir. Kayıpların veya sonların barışçıl bir şekilde bitmesini kabul ederek yasını tutabilir ve yeni bir başlangıcın yolunu açabilirsiniz. Bitiş kabul edilmezse yeni bir başlangıç gerçekleşemez.

-Ölüm, bir dönüşüm ve başka bir boyuta yolculuğun kartıdır. Ölüm bir geçiş anıdır. Korktuğumuz gibi 'ölüm' veya bir yok oluş yoktur. Hayat sürekli olarak bir bilinç seviyesinden diğerine değişir. Ölüm bize bir şey alındığında yerine önemli bir şeyin konduğunu hatırlatır. Ölüm, potansiyel olarak büyük fırsatlardan ve olasılıklardan büyümeyi sağlamak için, kişinin 'eski'yi dönüştürmesi ve salıvermesi gerektiği anlamına gelir.

-Seçtiğiniz tarot kartlarının numaralarının toplamı 13'e eşit ise, tavrınız Ölüm kartı ile temsil edilir. Dönüşüm ve yenilenme sizin için doğaldır. İnşa etmeye çalıştığınız gelecekten sizi alıkoymaması için, yararı olmayan unsurları, artık bırakmanız gerektiğinin öneminin farkındasınızdır. Çünkü yeni fırsatlar, ancak geçmişin karmaşası temizlendikten sonra fark edilebilir.

-Ölüm kartı kişileri zamanı geldiğinde doğal olarak ilerlemekte ustadırlar. Çünkü, geçmişe tutunup kalmak veya geçmiş zaman içinde aynı yerde yuvarlanmak, içsel büyümesine engel olacaktır. Sürekli ölüm ve yeniden doğuş döngüsünün yaşamın kendisinden başka birşey olmadığının farkındadırlar. Çünkü, biri olmadan diğerinin olması mümkün değildir.

-Tarot açılımlarınızda Karşınıza çıkan Ölüm kartı, kişisel gelişimde bir dönüşüm döneminden geçtiğinizi veya bu dönemde çok fazla bitiş ve başlangıçlar yaşadığınızı gösterir. Ölüm yok oluş değil dönüşmektir. Kişinin hüzünlüyken, mutluyken, sinirliyken nasıl karakter sergilediğini öğrenmeye çalışmayın. Çünkü, birini tanımaya çalışmak sizi dönüştürür ve siz başka birisi olursunuz

-Hayatınızda bir son olduğunda ortaya çıkan Ölüm Kartı yeni bir fırsatı temsil eder. Korkulan Ölüm tarot kartı aslında bir yok oluşu değil, kaçınılmaz bir sondan sonra yeniden doğuşu anlatır. Tarotta Ölüm kişilerinin ruhu İmparator ile sembolize edilir. Gölge kartı Apdal'dır. Ölüm bazende çocukluğunuzu gösterebilir.

-Ölüm kartı, büyük bir dönüşümden geçen, kayıp ve bitişlerden payına düşeni almış birinden bahseder. Bu kişilerin, kendilerini geçmişten geçmişi de kendilerinden kurtarmaları, geçmişi serbest bırakarak olanı kabullenmeleri gerekiyor.

-Ölüm karakterine sahip kişiler, kendi dışında gelişen olayları kontrol altında tutma eğiliminden vazgeçmelidir. Fakat, genelde hayatta kalmak, üremek, güç ve kontrol sahibi olmak için, derin bir dürtüyle tehlikeli ve karanlık olana çekildiklerini hissederler.

-Bu kişiler, genelde borç verdiğini geri alamamak gibi parasal sorunların yanısıra, bir tür miras edinme ile ilgili sorunlar yaşarlar. Kendilerini karanlıkta kaybolmuş gibi hisseden Ölüm kartı kişilerinin hayatlarına Güneş'in tekrar doğması için, salıverilmeyi bekleyen kederleri vardır.

-Ölüm Kartı bir insanı temsil ettiğinde, o kişinin huylarının değişebileceğini, marazi bir mizah anlayışına sahip olduğunu, biraz karanlık ve biraz depresif ruh halinde birisi olduğunu gösterir. Kendisini incitenleri asla unutmaz ve intikam hayaliyle yaşarlar. Ölüm ve ölüm ötesi konularına ilgi duyan bu kişilerin hemşirelik, doktorluk veya ölüm konularıyla ilgili bir mesleği olabilir.

-Ölüm, sonsuz yaşama veya reenkarnasyona açılan kapıdaki inancı temsil eder. Ölüm Meleği'nin enerjisi, fiziksel sınırları aşmak ve yeniden doğmak için güzellikle zaferi birleştirir.

-Ölüm kartı astrolojik olarak Mars gezegeni etkisindedir ve Akrep Burcu ile temsil edilir. Bu kişiler, ruhsal yetenekleri gelişmiş, derin, güçlü, cinsel, dönüştürücü ve aynı zamanda yenileyicidir. Akrep Burcu kişilerinin doğasında kontrol, tutku ve manipülasyonla ilgili sorunları vardır.

-Ters Ölüm, gelecek korkusu yüzünden değişime direnmek anlamına gelir. Geçmişe ne kadar çok takılırsanız, hayatınızdaki değişiklikler o kadar travmatik olabilir.

-Ters Ölüm kartı, birikmiş faturalar, ödenmemiş borçlar ve vergiler gibi kredi sorunlarıyla uğraşan iflasa bile gidebilecek bir kişiyi gösterir. Bir geçiş döngüsünde bir uçtan girip öbür uçtan çıkması gereken, belirsizlik durumunda sıkışıp kalmış bir kişiden bahseder. Değişmek istemeyen bu kişiler, dönüşümü istemelerine rağmen derin güvenlik sorunlarıyla uğraşır ve hayatta kalma mücadelesi verirler. Bazan, bu kişi hem yaşamaya takati kalmamış hemde ölme korkusuyla kendini tüketen ve hatta intihara meyilli biri olabilir. Ters Ölüm kartı yaşadığı travmalar içinde kaybolmuş kişileri ifade eder.


OLUM KOMBINASYONLARI

-Ölüm güçlü bir karttır. Hayatınızdaki değişimlere engel olmak bazan imkansız olabilir. Ancak, açılımınızdaki diğer kartlar bu değişikliğin hayatınızı nasıl etkileyeceği olasılıkları hakkında fikir verecektir.

-ÖLÜM ve İMPARATORİÇE kombinasyonu, suçluluk ve korku duymadan kendinizi daha iyi ifade edebileceğinizi anlatır. Bugüne kadar liderliğini başkasının yapmasına izin verdiğiniz ilişkilerinizde liderliği üstleneceğinizi gösterir. Çalışma hayatınızda gerçekçi etkileri olan önemli işler yaptınız anlamına gelir.

-3 rakamı ile sembolize edilen ve üstünde doğurganlığı ifade eden kadın sembolü olan İmparatoriçe kartı başlangıcı, 13 rakamı ile sembolize edilen ve üstünde erkek figürü olan Ölüm kartı sonu ifade eder. Bu kombinasyon karşınıza çıkarsa, büyük bir faydanın yol açacağı beklenmedik düşüşlere dikkat edin.

-Ölüm kartı, Aşıklar veya Büyük Rahip ile eşleştiğinde, ilişki değişikliğinin yakın olduğunu gösterir. Çoğu zaman bu bir ayrılık ve boşanma anlamına gelsede, birlikte kalsanız bile, bundan sonra hiç birşey aynı kalmayacak anlamına gelir.

-Bu bitiş sizin istemediğiniz birşey olsada, acınızın geçici olacağını kendinize hatırlatın. Çünkü, bir ilişkinin bitmesine izin vermek, genellikle daha da iyi bir başlangıcın hayatınıza gireceğini ifade eder.

-ÖLÜM ve KADER ÇARKI, geçmişin size musallat olmak için geri geldiğini ifade eder. Bundan böyle sorunlardan ve sorumluluklarınızdan kaçamazsınız. Bu kombinasyon ilişkilerde kaynama noktasına gelmek üzere olduğunuzu gösterir. Bu gerçekleşirse, durdurmaya çalışmak ve bu sorunla baş edebilmek imkansız hale gelecektir. Kariyer yaşamında ise, patronunuzun herşeyin farkında olduğunu ifade eder. Bu yüzden hareketlerinize dikkat edin.

-ÖLÜM ve DÜNYA kombinasyonu bir tamamlanmayı ve emek verdiğiniz birşeyin çok yakında biteceğini gösterir. Bu her zaman kötü bir son değildir. Bir dönemin kapanmasının ardından daha yüksek seviyelere ilerleceğinizi ifade edebilir.

Ölüm ve Dünya kombinasyonu bazanda bir dünya imparatorunun gerçek anlamda ölümünü veya bir kurumda otoritenin değişeceğini gösterebilir

-Ölüm ve Şeytan güzel bir birleşmedir. Çünkü, Şeytan bağımlılıklarla ilgili bir kart olduğu için, bu mücadelenizden zaferle çıkacağınızı anlatır. Bu zafer, bazan madde kullanımını bırakmak, bazan bir hastalığın üstesinden gelmek anlamına gelebilir. Ayrıca, sigara içmek, aşırı yemek yeme veya kumar oynamak gibi kötü alışkanlıkları bırakmayı da gösterebilir.

-Ölüm ve Ay kombinasyonu tünelin sonundaki ışık var anlamına gelir. İşler gerçekten zorlaştığında ve değişim kaçınılmaz olduğunda düşüncelerinizi gerçeklere değil, başarmak istediğiniz şeye odaklayın. Çünkü, acı çekmek yerine acıdan uzaklaşmaya çalışmak ayakta kalmanıza destek olacaktır. Kendinize olan inancınız ve korkularınızı aşmak, en büyük isteklerinizin gerçekleşmesine izin verecektir.

Ölüm + Apdal: Yeni bir başlangıç sona eriyor.

Ölüm + Sihirbaz: İletişimsizlik, iletişimin sonu, beceri eksikliği.

Ölüm + Büyük Rahibe: Karışıklık, sezgi engellendi.

Ölüm + İmparatoriçe: Bakım rolünün sona ermesi, evinizde değişiklikler. Bolluğunuzdaki değişiklikler.

Ölüm + İmparator: Liderlik değişikliği.

Ölüm + Büyük Rahip: Geleneğin sonu. Evlilikte değişiklikler. Boşanmak.

Ölüm + Aşıklar: Bir ilişkide değişiklikler. Bir ilişkide biter.

Ölüm + Savaş Arabası: Yön değişiklikleri. Yerleşmek.

Ölüm + Güç: Cesaretin sonu. Tutkunun sonu.

Ölüm + Hermit: Öğretmen değişikliği. Öğretmenliğin sonu. Eski ile dışarı, yeni ile içeri.

Ölüm + Kader Çarkı: Kaderinizde değişiklikler.

Ölüm + Adalet: Vergiler. Kuralların/yasaların değişmesi. Başkalarının kaynaklarını kullanmanın sonu.

Ölüm + Asılmış Adam: Gecikmelerin sonu.

Ölüm: Depresyon. Birçok sonu aynı anda yaşamak.

Ölüm + İtidal: Ilımlılığın sonu. Sabır tükeniyor.

Ölüm + Şeytan: Saplantının sonu. Bağımlılıkların sonu.

Ölüm + Yıkılan Kule: Sorunların sonu.

Ölüm + Yıldız: İlhamın sonu. Gelecek planlarındaki değişiklikler.

Ölüm + Ay: Tünelin ucundaki ışık.

Ölüm + Güneş: İyimserliğin sonu.

Ölüm + Yargılama: İtibarın sonu.

Ölüm + Dünya : Bir tamamlama. Mezuniyet.


Ölüm + Asa Ası: Destek eksikliği.

Ölüm + Asa 5: Çatışmanın sonu.

Ölüm + Asa 9: Mücadelenin sonu.

Ölüm + Asa 10: Yeni bir rutin.


Ölüm + Kupa Ası: Motivasyon eksikliği.

Ölüm + Kupa 2: Arkadaşlığın sonu.

Ölüm + Kupa 6: Çocukluğunuz.

Ölüm + Kupa kralı: Sahiplik.


Ölüm + Kılıç Ası: Fikrinizi değiştirin.

Ölüm + Kılıç 3: Üzüntünün sonu.

Ölüm + Kılıç 4: Yaşam tarzı değişikliğine ihtiyaç var.

Ölüm + Kılıç Kralı: Vergi Görevlisi. Bir işadamı.


Ölüm + Tılsım 3: İşin sonu. Yeni iş.

Ölüm + Tılsım 5: Para sıkıntısı ile sonuçlanır.

Ölüm + Tılsım 9: Bir yatırımın sonu. Lüksün sonu.

Ölüm + Tılsım 10: Bir miras.


14 - SEYTAN KISILERI ve KOMBINASYONLARI

Yorumlar