OLUM, YIKILAN KULE ve ASALARIN 2'LISI


-Ölüm kartı, yeni bir şeye başlamak için başka bir şeyin sonu anlamına gelir.

-Yıkılan Kule, sahte bir temel üstüne inşa edilmiş yapılanmayı gösterir, yıkım aniden ve beklenmeden olur. Genelde çatışma ve çekişme vardır, çoğu zaman duygusal karışıklığa neden olur ve aniden biten istikrarsız ilişkileri ifade eder.  Sizin seçiminizde Ölüm Kartı önde olduğu için bitişleri, sonları ve etkilerini daha da güçlendiriyor.

-Kartların kombinasyonu oldukça uç bir durumu işaret ediyor. Fakat, her ne olursa olsun, yaşamınızı gerçekten etkileyecek çok önemli bir değişim olacak ve bugüne kadar kurulu düzeninizi, ilişkilerinizi ve yaşam şartlarınızı maddi-manevi temelinden sarsacak. Bu değişimi yaşamak zorundasınız, ondan kaçamaz ve onunla savaşamazsınız. Bütün bunlar ilişkilerde özellikle bir taraf için şok edici olabilir. Fakat, bu bitişler ve şoklar her iki taraf içinde farkındalık kazandırıyor ve bu iyi bir şey.

-Ölüm ve Yıkılan Kule birlikte, aniden ev değiştirmek zorunda kalabileceğinizi ve Asaların 2'lisi de bu konuda destek göreceğinizi gösteriyor olabilir. Ev değiştirmek zorunda kalışınız o kadar kötü olmasa bile, geçmişle bağlarınızı koparırken, zorlayıcı ve maddi konularda sıkıntılı durumlar yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Fakat, muhtemelen hem yeni yaşamınızı inşa etme konusunda, hemde ekonomik konularda gelecekle ilgili planlı ve kararlı ilerlerseniz yakınlarından destek destek bulabilir veya bu destekleri farklı şekilde keşfedebilirsiniz gibi görünüyor. 

-Ayrıca, Ölüm ve Yıkılan Kule bütün bu bitişler, şoklar, heyecan ve anksiyete yaşanırken, ruhsal ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda bir uyarı gibi görünüyor. Korkmayın, iç sesinize güvenin, kararlı olun. Çünkü, Asaların 2'lisi enerjinizi nereye koymaya karar vermekle ve harekete geçmekle ilgilidir.

-Yıkılan Kulenin yanında Asaların 2'lisi kırılan gururda ortak alınan kararları, afete uğramış bir evden ayrılmayı ve bazanda kaosu planlama birlikteliği anlamına gelebilir.

Yorumlar