YARGILAMA KOMBINASYONLARI (3)



YARGILAMA KARTI, son kararın ne olacağını gösterir. Yargılama Kartının üzerindeki resim Gabriel Meleğin çağrısına cevap vermek için mezardan yükselen kadınları, erkekleri ve çocukları göstermektedir. Göğe uzanmış kolları, evren tarafından yargılanmaya hazır olduklarını sembolize eder. Yaradanlarıyla buluşmak, yaptıkları hareketlerin değerlendirilmesi ve sonsuzluğun geri kalanını nerede harcayacaklarını yani cennette veya cehennemde mi yer alacaklarını bulmak üzereler.

Kartın üzerindeki resimdeki devasa gelgit dalgası, kararın kaçınılmaz olduğunu ve bu kararın kesin olacağı anlamına gelir. Yargılama, yeraltı dünyasının yöneticisi Pluto tarafından yönetilir. Ölümün içinde bu kartın yankıları vardır. Çünkü ikisi de bize her şeyin sona erdiğini ve yeni bir başlangıç olduğunu anımsatıyor.

Yargılama Kartından önce gelen Kart geçmişle bağlantının ne olduğunu ve ne ile yargılanacağını, Yargılamadan sonra gelen Kart ise Yargılanmadan sonra  geçmişte yaşattıklarını takip eden kart yönünde yaşanacağı anlamına gelir.

**Kupaların altılısının yanındaki Yargılama geçmişi yargılama anlamına gelir.
**Melek Kartının yanındaki Yargılama Kartı yenilenmeyi ifade eder.
**Melek Kartının yanındaki Yargılama Kartı yenilenmeyi ifade eder.
**Yargılama Kartının yanındaki Apdal yeni ve bilinmeyen yolları yönelmeyi, Yargıla Kartının yanında ki Aslar yeni başlangıçları işaret eder.

Yorumlar

Hilal dedi ki…
Yeni bir iş teklifi için evet hayır sorusunu sordum, yargılama, kupa şövalyesi, para dokuzlusu, adalet ve ölüm kartı çıktı, nasıl yorumlarsınız?